Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Mda, sarmale again, dar aveam si diferite pachete de carne tocata incepute, ca erau pentru alte specialitati, mai gras si mai slabi,

dar erau si macinati in 2-3 feluri si tot ce mai era din ultimele luni, le-am prelucrat in sarmale ca aici chiar ca se amesteca bine,

fierbe incet si iese perfect mancarea.   Din toate ramasitele s-a adunat umplutura multa, a trebuit sa merg in magazin ca nu-mi

ajungea varza si ardei gras rosu imensi, peste jumate kg bucata.  Le-am taiat in 2 la mijloc iar cotorul cu grija l-am curatat de

seminte sa obtin 2 bucati mari de ardei dar nu incap nicicum intr-o oala ca sint aproape de 110 bucati dar nu foarte mari.

Voi imparti tot in pomenirea mamei, fratilor si sorei. 

 

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sarmale cu brânză, rețetă din anul 1940. O experiență culinară unică

*Inca nu ma simt in forma sa experimentez ca nu am pe nimeni sa le manance dar nici n-au iesit frunzele de vița de vie sa cer de la vecini care au peste garduri.

Din borcane nu doresc ca sint vechi, nimeni nu le cumpara aici.   Cine doreste, isi planteaza in curte.  Eu rezist si fara specialitatea asta de care n-am auzit.*

https://retetesivedete.ro/diete-si-retete/sarmale-cu-branza-reteta-din-anul-1940-o-experienta-culinara-unica.html#google_vignette

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×