Asigura protectia necesara pieselor vestimentare pentru ocazii deosebite cu husa costum si pentru rochii de la Asined.ro

Detalii

CategoriiShoping
TaguriRomania
Ultima actualizareLuni 27 martie 2017
Vizualizari1553

Voteaza & Distribuie

Descriere

Depozitarea hainelor poate fi considerata de unii un proces anevoios si asta din cauza faptului ca necesita o sortare corecta a lor. Orice husa costum se utilizeaza pentru a evita formarea cutelor, dar mai ales pentru a feri produsul de molii si alte insecte care degradeaza tesatura astfel incat atunci cand doriti sa-l imbracati, acesta sa se gaseasca intr-o stare perfecta. Insa prin utilizarea produselor speciale, asigurarea unei protectii ridicate pentru conservarea calitatii hainelor se poate realiza foarte rapid. Astfel, indiferent ca vorbim despre hainele de iarna, despre costume sau rochii de gala, toate aceste articole de vestimentatie necesita huse de protectie.

Asined-ro – Solutii inovative si calitative pentru o protectie completa a costumelor

Compania Asined ofera o gama variata de modele de huse costum, toate acestea fiind de o calitate inalta, materialul din care se produc aceste huse fiind unul hipo-alergic si anti-static, iar in plus se poate opta si pentru personalizarea oricarei husa costum in dependenta de dimensiunile de care aveti nevoie. Simplul fapt ca la anumite intervale de timp costumul este dus la spalatorie nu este deajuns pentru ca acesta sa se gaseasca intr-o stare perfecta. Husa costum vine si contribuie la pastrarea costumului in conditii excelente caci el reprezinta o bariera intre toti factorii care pot degrada acest element de vestimentatie si costumul propiu-zis.

Descopera calitatea huselor pentru costume de la Asined.ro

Datorita caracteristicilor pe care le detin aceste huse pentru costume ele reprezinta un must-have in garderoba oricarei persoane. Husele pot fi utilizate pentru asigurarea protectiei necesare costumelor, dar si altor piese vestimentare precum rochii de gala, rochii de mireasa, paltoane, precum si alte asemenea piese de imbracaminte care necesita o protectie suplimentara. Husele pentru costume produse de Asined.ro sunt realizate dintr-un material special conceput din fibre de polipropilena, iar acest material textil este rezistent impotriva moliilor sau a altor insecte care pot distruge piesele vestimentare.

In acelasi timp,acest material din care sunt realizate husele pentru costume permit circulatia aerului, astfel ca nu se formeaza mirosuri urate, iar costumul poarta tot timpul un miros de proaspat curatat. Faptul ca husele costum detin proprietati hipo-alergice si anti-statice, si sunt prevazute cu fermoar, manere si detin gaica de prindere face ca purtarea costumului sa devina o placere.

Ingrijirea costumelor prin intermediul huselor de la Asined.ro

Compania Asined introduce pe piata o gama revolutionara de produse din categoria husa costum care au rolul de a asigura protectia necesara costumelor si pieselor lor componente.

  • Husele Leonardo din gama companiei sunt realizate pentru protectia costumelor si a rochiilor scurte, din acest motiv husele detin o lungime de 100 cm si o latime de 60 cm. Husele sunt peliculizate 100 %, iar la cererea clientilor se potrealiza si din alte materiale: TNT, tercot, atlas, bumbac, etc.
  • Husa costum Marsay este realizata in mod standart din TNT, insa acestea pot fi particularizate si astfelrealizate din alte diferite materiale. Husele detin dimensiuni standart, acestea fiind 100 x 60 cm
  • Husa costum Butler este o husa care detine doua manere, este prevazuta cu fermoar si gaica si poate fi utilizata pentru protejarea rochiilor si a costumelor.

Pentru a vizualiza intreaga gama de produse accesati website-ul: www.asined.ro
Pentru comenzi sau informatii suplimentare telefonati la numerele: 0213162785, 0722411446.