Sari la conținut
Forum Roportal

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat     

 1. Azi
 2. Ieri
 3. Te-am atacat eu pe tine? Așa ai înțeles tu? Ok, se pare că părerea ta e formată. Așa că vorbele sunt de prisos, nu am ce să mai spun și o să mă opresc aici în discuțiile cu tine.
 4. Sherlock

  Modelul BITE – cum identificam grupurile toxice

  Nu, aia a fost reactia mea de om intelept, care s-a facut ca nu intelege aluzia ta la faptul ca inteleg cam greu ce imi spui tu. Daca ar fi fost lupta, apoi ai fi simtit-o. Tu ai atacat. Eu doar am pus scutul. Nu inseamna ca eu vreau lupta. Cam aceeasi idee e si cu scutul antiracheta de pe celalalt topic. O seara faina si tie
 5. Tendința de luptă e în remarca ta ușor peiorativă: „Asa, si?”, venită după ce am încercat să-ți explic care-i poziția mea. În fine, o seară faină să ai!
 6. Sherlock

  Modelul BITE – cum identificam grupurile toxice

  Nu se lupta nimeni cu nimeni Eu am postat un articol in care erau si informatii despre cateva culte. Informatii date prin prisma BOR, dar informatii valabile. Ca erau si info off topic, e adevarat. Ca tu ai vrut sa punctezi asta, desi eu am scris in prima postare in chestiune " nu stiu cat de ontopic e " = scuze ca nu e totul ontopic, e dreptul tau. Nu vad unde e lupta aia de care zici....
 7. Și gata. Asta a fost observația mea și nimic mai mult. Nu înțeleg, totuși, atitudinea asta „de luptă”, a ta...
 8. Ce dreak, bre? Vorbim duminică și ne înțelegem luni? Am specificat clar că, reiterez, e vorba de poziția unei reviste bisericești, anume "ORGANUL OFICIAL AL EPARHIEI ORTODOXE ROMÂNE A ARADULUI”, în care era firesc să se dea la greu în alte mișcări religioase, adică, în tot ce era neortodox.
 9. Sherlock

  Modelul BITE – cum identificam grupurile toxice

  Ba nu, e aceeasi , daca te referi la pozitia ortodocsilor fata de teosofie si spiritism. Normal ca sunt expresii specifice acelor timpuri. Expresii care erau mult mai bogate si mai stilate decat acum. Acu e cu satanistii, vrajitoria, lucruri diavolesti.... si cam atatea, ca nu mai suntem pe vremea regelui.
 10. În privința mentalității cultelor și a algoritmului apariției și manifestării lor, așa e, nu s-a schimbat mare lucru. Eu mă refeream, totuși, la „critica delicioasă”, tendențioasă, cu amănunte picante, dar mai puțin la obiect, pe care autorul acelui articol a făcut-o societății teozofice și spiritismului.
 11. Sherlock

  Modelul BITE – cum identificam grupurile toxice

  Tu crezi ca s-a schimbat ceva in mentalitatea cultelor? E aceeasi formula de la Babilon incoace....
 12. Nu e vorba de crezut aici, ci de citit și reflectat. Sunt informații de epocă, prin filtrul autorului din acea vreme al respectivului articol, care era firesc să dea tare în tot ce era neorodox. Și e chiar evident că nu mai sunt actuale. Sunt foarte interesante, repet, dar sunt doar „de epocă”.
 13. Sherlock

  Modelul BITE – cum identificam grupurile toxice

  Putea sa fie si pozitia 69 din Kama Sutra, sau pozitia din Mein Keimpf, sau din Marchizul de Sade, sunt informatii. Pe care le poti crede sau nu. Ca sunt actuale si ca aceleasi info despre secte, culte, religii le putem citi si azi, e evident.
 14. Mda, interesante aceste pagini vechi! În special analiza făcută societății teosofice și spiritismului. Dar vezi că-i vorba de poziția unei reviste bisericești, anume "ORGANUL OFICIAL AL EPARHIEI ORTODOXE ROMÂNE A ARADULUI”, în care era firesc să se dea la greu în alte mișcări religioase.
 15. Să-mi dea puncte? Nuuu! Decât să-mi dea mie puncte, mai degrabă își taie un deget.
 16. Lucia N

  Original vs. Cover

  original cover
 17. Lucia N

  Rock-ul si reprezentantii sai

 18. Lucia N

  Folk

 19. Lucia N

  Dedicatii muzicale - part 2!

  Iti multumesc, Sherlock! Va multumesc, Roportalieni! Pentru Sherlock si pentru toti:
 1. Încarcă mai multă activitate
×