Sari la conținut
Forum Roportal

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat     

 1. Ieri
 2. melisa_siu_lin_wang

  Comentarii si voturi - teme combinate

  La un moment dat am vazut ca functiona contorul de comentarii si desene, acum sa stricat iar!!!!!!!!!!!! Va rugam sa il reparati dinou. multumim.
 3. alexandru_al3c

  Campionatul Mondial de fotbal 2018 -Rusia

  Germania-Suedia 1-0 Coreea de Sud-Mexic 0-3 Belgia-Tunisia 2-1
 4. Ok, dincolo de victoria selecționatei albano - africano - ex-iugoslave etc., pardon, a Elveției!...show must go on și hai să vedem și meciurile de mâine: Germania - Suedia Coreea de Sud - Mexic Belgia - Tunisia
 5. Stu'

  Pe agenda zilei. Evenimente interne.

  Uite, Lucia, ia aici adevăr. Când vezi ce provoci și ignori nonșalant, asta înseamnă să îți pese de binele poporului tău. Auzi, baaaa, le cere scuze pușcăriașilor și amenință că nu îi e frica de nimeni și că prin parlament nu se mai poate - adică demicratic- trebuie masuri mai ferme și mai radicale. Pai futu-ti mama ta să-ți fut. Demonule.
 6. alexandru_al3c

  Campionatul Mondial de fotbal 2018 -Rusia

  Da,așa e, bănuiesc ca acei băieți sunt copii imigranților din fostele colonii franceze în Africa. Majoritatea țărilor africane au limba oficiala franceza,iar Franța e plina de africani .
 7. The Unknown

  Campionatul Mondial de fotbal 2018 -Rusia

  Da' echipa franceza nu vi s-a parut colorat de multiculturalism??? Dac'am vazut 3 albi ieri la reluarea meciului, ca nu veghez cand se joaca life in Rusia.
 8. N-aș zice că e multiculturalism. Hai să spunem lucrurilor pe nume. Mai degrabă e vorba e o practică a celor cu bani și putere, care nu are legătură cu fair - play -ul...și care a fost experimentată cu succes de Mussolini prin anii 1934. De atunci, sigur că s-a perfecționat. Anume de a naturaliza jucători străini în scopul obținerii rezultatelor.
 9. Stu'

  Somnul

  Tocmai că atunci când ești mega stresat funcționează mai bine. Gândește-te că nu zici 1,2. Ci 2,1. După 1 nu mai vine nimic ...zero nu se pune. Încearcă măcar o dată, de vrei.
 10. Stu'

  Pe agenda zilei. Evenimente interne.

  Auzi, ba, infractorul cere scuze pușcăriașilor. Apai futu-ți mama ta de ordinar, să îți fut. Copiilor săraci și asistați de fantomele ce lucrau pt tine, nu ii alinau pe ei - nu ți-ai fi cerut. Microbule și vierme fara de pereche. Scursura umană. Veți plăti toți. Până la ultimul jandarm care comite abuz împotriva libertății de exprimare. Canaliilor. Malefic ești cu tot clanul tau de mafioți. Dar curând te vei duce la dracu. PS: Lucia, să știi că Dumnezeu nu este prost, și nici nu are milă față de malefici. Nici fata de ignoranți.
 11. alexandru_al3c

  Campionatul Mondial de fotbal 2018 -Rusia

  Ce înseamnă și multiculturalismul ăsta.
 12. O clipa citeste omul in alta parte si a si inscris Elvetia!
 13. Mda, se pare că o câștige „Elveția”. În care numeri cu greu vreo cinci elvețieni (cu rezerve cu tot!) și restul...albanezi, ex-iugoslavi, africani și de unde or mai fi ei
 14. No, Serbia! N-ai fructificat "sansa" data! Off...!
 15. alexandru_al3c

  Campionatul Mondial de fotbal 2018 -Rusia

  Ehh ști ca ei sunt mai neutri de fel.
 16. Gaslight

  Pe agenda zilei. Evenimente interne.

  Adevarul este ca nu exista niciun stat paralel, dar statul roman este (inca) paralel cu democratia
 17. Hai să luăm echipa de start a Elveției, împreună cu rezervele... Titulari: Sommer - Lichtsteiner, Schar, Akanji, Rodriguez - Behrami, Xhaka - Shaqiri, Dzemaili, Zuber - Seferovic Rezerve: Burki, Mvogo, Djourou, Drmic, Elvedi, Embolo, Fernandes, Freuler, Gabranovic, Lang, Moubandje, Zakaria Întrebare de baraj: Câți „elvețieni” avem colea?
 18. Urmeaza ca Serbia sa mai inscrie si sa fie scorul 2-1!
 19. ...Se zvonește că serviciile pregătesc o nouă clasă politică. Este fals: cu energia risipită cu "spargerea dinților" câte unuia dintre cei mai pașnici români, puteau pregăti o mulțime de lideri vrednici moral și capabili "pe probleme" de securitate. Oamenii care încearcă o nouă construcție socială, în care fundamentele sunt profund viciate, trebuie combătuți cu toată energia. Eu n-am să le dau niciun pic de credit.
 20. Lxn

  Lideri

  https://www.yahoo.com/news/zealand-prime-minister-jacinda-ardern-132620586.html
 21. alexandru_al3c

  Campionatul Mondial de fotbal 2018 -Rusia

  Ai dreptate Lucia.Cu toată tehnologia posibila tot vor exista controverse,și mereu arbitrul va fi criticat. Măcar lucrurile au avansat fata de alte ediții ale CM.La mondialul din 2002 pe care oarecum l-am trait de la fata locului au fost cele mai multe greșeli de arbitraj.Coreea de Sud s-a calificat pana în semifinale cam fraudulos. Iar la meciul cu Italieniicând au dat golul de 2-1 (golul de aur,asa era pe atunci ) a fost clar fault în atac.
 22. Si eu m-am gandit astazi ca ea ar fi destul de potrivita in aceasta functie!
 1. Încarcă mai multă activitate
×