Sari la conținut
Forum Roportal

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat     

 1. Ora trecută
 2. LuciaD

  Acu la moment

  Cred ca-s bune si alea cu prune, ca si alea cu nuci, cu manatarci, cu "ghiveci" . Mie-mi plac sarmalele si sper ca Olga sa apara din nou. Toti suntem orgoliosi (vorbesc din experienta mea), prosti de orgoliosi as zice, dar ne trece si asta..., bineinteles ca in timp optim, sa zic asa!
 3. Sherlock

  Acu la moment

  O veche legenda spune ca daca stai noaptea in fata oglinzii la lumina lumanarii si spui de trei ori : sarmale cu prune, sarmale cu prune, sarmale cu prune, o sa apara Olga pe forum sa spuna ca in viata ei nu a auzit de sarmale cu prune, si ea stie toate retetele din lume.
 4. Azi
 5. mumundi

  WoW Servers TOP

  Join biggest WOW servers toplist. All the best servers; High Performance; TOP quality; ONLY the BEST servers;
 6. Sâmbătă 27 octombrie 2018, de la ora 16, laureații Concursului “România” de la Tokyo, organizat de Romanian Music Society in Japan, vor prezenta în fața iubitorilor artei sunetelor de la noi un program deosebit de spectaculos. View the full article
 7. Zero*

  Ganduri fugare...

  Oamenii mor. Uneori in celevmsi tragice moduri. Da, sunt un pic socata.
 8. anamariap21

  Cum alegi fotograful pentru nunta

  Cred ca ar trebui sa urmaresti in primul rand portofoliul care sa reflecte experienta fotografilor
 9. zod

  Catalog de Sisteme Solare

  Problema este caci catalogul NASA nu cuprinde si sistemele binare, iar celalalt catalog nu are animatii ale sistemelor, orbitele si modelul comparat cu sistemul solar, deci va fi destul de greu de aflat mai multe sisteme binare comparate cu Alpha Centauri... La modul general am observat ca orbitele planetelor si forma acestora poate varia foarte mult indiferent daca avem stele izolate ori binare, chiar regula se inverseaza adesea si stelele izolate par a avea mai multe planete cu orbite ciudate.
 10. Theroxani

  Virgin la 20 de ani...

  Ai dreptate :) Dar tot ne aducem aminte de ea :P
 11. Ieri
 12. Canaris2

  Poezii de Iulia Hasdeu

  Himera De este-n lume-adevărat Că-ndrăgostiţii au aflat În germinal sau în brumar Avântul altfel nesperat E că-n himeră-şi fac hotar. Şi pacea serii de-o iubesc Cu umbrele ce amăgesc Natura chiar – augusta mamă E că-n visare se voiesc Şi de himeră nu au teamă. Ei râd de vise-amăgitoare Şi nu se tem că omul moare Că-n timpul lui Homer mai speră... Sunt singuri fericiţi sub soare: Că fericirea – e-o himeră. poezie clasică de Iulia Hasdeu
 13. Vriies

  Catalog de Sisteme Solare

  Adică orbite „aproximativ rotunde”. Dar e ok. Pentru ca toți să înțelegem, să mai spunem că „excentricitatea” este o măsură a abaterii orbitei eliptice a unei planete sau unui satelit de la forma perfect circulară. Pentru o orbită perfect circulară excentricitatea este zero. Bun, prin comparație, să ne aducem aminte că excentricitatea orbitei Pământului ar fi cam de 0.0167.
 14. zod

  Catalog de Sisteme Solare

  Adica planetele alpha centauri pana la orbita lui Marte ar avea orbite rotunde cu excentricitate de 5%.
 15. Vriies

  Despre sensul vieții

  Da, să citești. Eh, asta e! Să-ți treacă răceala, să-ți îmbunătățești atenția și răbdarea și...sănătate maximă îți doresc! N-am contestat asta.
 16. Stu'

  Despre sensul vieții

  Ah, mă scuzi. Eu sunt knocked out de la o gripo-raceala și nu stau bine cu atenția și răbdarea să citesc. O sa citesc. Ce vreau sa mai adaug e asta cu Universul are o morală = sume de legi = iubire = logica. Cam așa. Cu cât de îndepărtăm de aceste legi universale, cu atât mai nefericiți și mai disfuncționali suntem.
 17. Vriies

  Despre sensul vieții

  Poi, tocmai, că nu te-ai inspirat de acolo. Ceea ce se spune acolo, nu-ți împărtășește părerea Practic, e exact pe dos comparativ cu „desfășurarea” pe care o propuneai tu undeva mai sus... Eu ți-am dat acele linkuri doar pentru ca să realizezi că sunt și alte opinii contrare celei pe care o exprimași tu..
 18. Stu'

  Despre sensul vieții

  Chiar crezi că de acolo m-am inspirat? App, iubirea aia care reiese din cunoaștere nu poate fi exacerbată. E doar morală și logica, totodată. Tot ce este imoral, ilogic sau in.plus, se depărtează de iubire.
 19. Vriies

  Catalog de Sisteme Solare

  Frate, bagă și un picuț de limba română, plizzz!
 1. Încarcă mai multă activitate
×