Sari la conținut
Forum Roportal

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat     

 1. Ieri
 2. Vriies

  Revitalizare forum

  Și încă o chestie, m-ai omorât cu „lungimea ta de undă”! Dacă cineva te trage de mânecă și-ți spune, cu argumente, că nu-i așa cum crezi, că treaba nu e cu maica Domnului, cu Atlantida în Carpați și cu PSD-ul, atunci e clar că nu numai că nu-i pe aceeași lungime de undă cu tine, dar că e și împotriva ta! Curat ca pe vremea comuniștilor, ai căror „slăbuți” urmași sunt pesediștii: „Cine nu-i cu noi, e împotriva noastră”!
 3. ♫ Blues ♬

  Revitalizare forum

  Tocmai ce voiam sa zic la fel, mi-ai luat vorba din tastatura.
 4. Davi_

  Revitalizare forum

  Lucia, în seara asta nu rezonezi cu acest topic. Rezonezi doar tu cu tine, prin tine și pentru tine, prin toate lungimile tale. De undă. Pentru restabilirea echilibrului pe matură, o parcăm și noi? Altfel iti iau cheile pentru 24h.
 5. Vriies

  Revitalizare forum

  Eh, asta-i opinia ta. Io nu zi că aș fi ăl mai moral și echilibrat om de pe mapamond, însă, nah, încerc și io să țin aproape, ținând cont de adagiul înscris pe frontispiciul templului din Delphi: meden agan. Ce să fac? Mă mai duc pe la serviciu, unde o ingineresc și io cum pot, în timpul liber mai rezolv o mică problemă de mate, mai o cărticică acolo, mai o întrebare pe net de genul „revitalizare forum”, ce vrei? Ocupații domestice. E cam ca în vorba aia: „trec zile prețioase și noi dorim să zboare comori de preț mai mare, sperând c-or da în floare: o plantă foarte rară, scăldată-n zori de rouă un prunc pe care-l creștem, o cărticică nouă.”
 6. LuciaD

  Revitalizare forum

  Eu nu am de ce sa te iert, ca nu mie mi te adresezi, ci tie si celor care sunteti pe aceeasi lungime de unda, deci ramane intre voi! Eu sunt pe Roportal, scriu din cand in cand, intotdeauna cu bun-simt si ma bucur cand citesc postari pe aceeasi lungime de unda cu a mea.
 7. Vriies

  Revitalizare forum

  Poi, bre, din ce „zugrăvești„ tu, ești în rezonanță doar cu „pesedeii fără frontiere” și cu cei duși cu pluta - să mă ierți!
 8. LuciaD

  Revitalizare forum

  Iti place Eu-l tau! Bucura-te de el, cat mai poti, ca-i vremea echilibrarii! Te vei transforma si sper ca in bine! O sa intelegi (in timp optim ) ca, de fapt, te ajut enorm si ca , daca este sa fie , topicul tau va fi asa cum trebuie sa fie!! Te descalifici daca continui pe acelasi ton si nu prea vad cum se mai poate revitaliza ceea ce ti-ai propus si nu ma refer doar la acest topic!
 9. Stu'

  Revitalizare forum

  Cat fight! Mrrr
 10. LuciaD

  Maxime si citate celebre

  " Nu frumusetea ne face sa iubim, ci iubirea ne face sa vedem frumusetea." - Lev Tolstoi
 11. Vriies

  Revitalizare forum

  Asta este o afirmație stereotipă, în lipsă de argumente, de genul: „Ba p-a mamii dumneavoastră!”. Bineînțeles că nu poți da niciun exemplu de genul în care eu am făcut afirmații absurde și fanatice cu privire la religie sau alte chestii. O dai doar langa cu orgoliul rănit... Ca să-i spui altuia, cu nonșalanță, să-și pună mintea la contribuție, ar trebui să te gândești dacă poți rezolva o problemă simplă de perspicacitate sau măcar o ecuație de gradul 1 sau 2.
 12. LuciaD

  Revitalizare forum

  Stii ca tie-ti suna asta!?" Eu nefiind in rezonanta cu tine, clar ca treaba cu pluta, asa cum o prezinti tu, iti apartine tie si celor rezonanti tie! Stim si cine sunt , din fericire!
 13. LuciaD

  Revitalizare forum

  Daca-ti pui mintiuca la contributie, s-ar putea sa te "redescoperi" si sa te intelegi in totalitate!
 14. Vriies

  Revitalizare forum

  Nu despre alții, dragă, ci despre tine, care ești fugită cu pluta de acasă și nu prea mai ai de gând să te mai întorci în timp util.
 15. Vriies

  Revitalizare forum

  Dă-mi un exemplu de fanatism din ceea ce am susținut eu vreodată pe acest forum! exceptând faptul că, nah, uneori ți-am relevat nonsensurile.
 16. LuciaD

  Revitalizare forum

  In mintea mea este totul clar, in a ta, este asa cum gandesti si scrii despre altii!
 17. Vriies

  Revitalizare forum

  Este clar doar în mintea ta cu „Maica Domnului uber alles”, „Atlantida în România” și multe altele
 18. Sherlock

  Probleme la scoala

  https://web.facebook.com/DailyMailAust/videos/793503154332395/
 19. LuciaD

  Revitalizare forum

  "Fanatismul si afirmatiile nejustificate ale unora" iti apartin in totalitate si o demonstrezi cu fiecare cuvant pe care-l scrii! Asa ti-ai inchipuit ca se produce o "revitalizare" a unui forum de discutii!?
 20. Vriies

  Revitalizare forum

  N-am cum să gust umoru pe care-l propui, când, implicit, susții fanatismul și afirmațiile nejustificate ale unora.
 21. LuciaD

  Revitalizare forum

  Tu vorbesti?! Este clar...!Am spus ca ma uit si la cine mi se adreseaza in acest fel!
 22. LuciaD

  Revitalizare forum

  Tu ai inceput, tu esti cu "inceputul'! (vorbesc despre "Templul din Luxor")
 23. Vriies

  Revitalizare forum

  Eu cred că oricine ar putea sesiza că pot purta atât un dialog decent, cât și unul de largă respirație intelectuală, cu orice persoană de pe mapamond care se înscrie în sfera rezonabilului. Mai puțin cu fanaticii sau cu ăia care n-au casa în curte... Pese: Și oricine poate sesiza că de când intrși tu colea, s-a cam dus dreak obectul topicului!
 24. Sherlock

  Revitalizare forum

  Am facut doar o parafrazare shakespiriana, crezand ca vei gusta umorul.
 25. Stu'

  Revitalizare forum

  Aoleu. Nu va mai atacați așa ușor. Sherlock nu trăgea concluzii, Vri. Wtf?
 26. Sherlock

  Revitalizare forum

  Tu ai inceput
 1. Încarcă mai multă activitate
×