Jump to content
Forum Roportal

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Stu'

  Dedicatii muzicale - part 2!

  Pentru Adal, pe care il simt cam abatut in ultima vreme. Merge si la o visinata, sa stii :)
 3. Today
 4. Enki

  Unde mai gasim femei serioase?

  Acum imi dau seama cu cine seamana individul, si chiar foarte bine. Cu fostul sot al unei prietene, si care este exact genul pe care l-am descris. Pe vremea cand erau impreuna era mare moț intr-un fel de nici nu stiu ce era, MLM sau schema financiara, un network marketing care s-a dovedit dubios, iar acum este mare life coach, cu dezvoltare personala, castiga bani din scos carti despre bani, alea alea. Prietena mea era de cand o stiu genul de fata cuminte si credincioasa, cu mers la biserica, umbla numai in fuste, nu se machia, iar individul asta, well - stilul pe care l-am descris si eu si tu, acaparator, dominator. Acum amandoi sunt recasatoriti, el nu stiu, iar ea cu un tip cuminte si linstit ca ea.
 5. The Unknown

  Unde mai gasim femei serioase?

  Cat de batrane erau mamele??? Eu cunosc mame tinere cu copiii cu acea boala si deloc n-au fost batrane cand au nascut. In copilaria mea nu tin minte sa fi fost asa de multi copiii bolnavi, din alte motive se nasc altfel decat varsta mamei!!!
 6. Fiero

  Unde mai gasim femei serioase?

  Tu ai dreptate, dar cuiva ca Abc trebuie sa ii aduci argumente la nesfarsit pana se convinge ca ai dreptate si mai are si curajul sa o recunoasca, agresivitatea nu merge, il intarata. Bine, eu ii dau si lui dreptate in multe privinte, nu cred ca trebuie demontat tot ceea ce spune. Si imi pastrez ideea ca inca nu stie ce vrea de la o femeie. Pai cam asa e. Uneori minciuna e aceea care te salveaza, sa vrei sa afli adevarul crud, indiferent de consecinte, nu e decat pentru cei foarte curajosi.
 7. Fiero

  Unde mai gasim femei serioase?

  E un film de comedie, dar chiar are ce invata din el, eu asa zic. Mie imi e simpatic, cu toate prostiile lui, il stiu de multa vreme, am unul mai capos acasa, el e mic copil, de-aia nu ma poate enerva nimic din ceea ce spune.
 8. Stu'

  Dedicatii muzicale - part 2!

  Multumesc. Mult. Pentru tine: ochii inchisi, volumul mai sus.
 9. Yesterday
 10. The Unknown

  Unde mai gasim femei serioase?

  Nici noi n-a ridicat esafod doar vorbim
 11. observant

  Descoperiri muzicale

  Vocea asta ragusita si incrancenata insufla exact starea de care aveam nevoie. Pathos si ireversibilitate.
 12. Ti-o recomand si tie, cand ai timp :)
 13. Ninen

  Unde mai gasim femei serioase?

  Arpad is the new best friend of NicolaeT? S-a simtit singur printre atatea femei inteligente si puternice. Ok!
 14. adal*

  Unde mai gasim femei serioase?

  Mi-a venit acum o idee ciudata. Ma gandeam ca marea problema a umanilor este aceea de a trece peste un esec major si este posibil ca modul in care suntem capabili de a ne justifica esecul, este un factor determinant in sanatatea noastra mentala. Am acum senzatia ca cei ce iau decizii ultime, o fac pentru ca nu au reusit sa isi justifice esecul. O cat de minima justificare poate salva individul de tristete, depresie, sau mai rau. Bineinteles ca periodic, fiecare dintre noi isi baleiaza trecutul si mai ales esecurile trecute si de fiecare data trebuie sa-si intareasca justificarea, adaugand la ea ingrediente, care cu timpul devin chiar o filozofie de viata. Mi-am trecut gandurile aici fara sa le analizez pe indelete si bineinteles ca poate gresesc.
 15. Enki

  Unde mai gasim femei serioase?

  Sau doar uneia singure, si Adal are drepate.
 16. Abbie3

  Unde mai gasim femei serioase?

  Din cate retin, au incercat destule persoane sa ii dea sfaturi, cu deschidere, bune intentii si fara a il lua peste picior. Insa el nu poate vedea asta. Cred ca observi ca atunci cand se adreseaza cuiva de sex feminin, se adreseaza de fapt unei plasmuiri a propriei minti. "Voi sunteti...", "voi faceti...", "voi ganditi...", "voi va duceti in discoteci si sariti pe primul Chad, voi comandati sex la domiciliu" etc. Ceea ce inseamna ca nu poate vedea mai departe de acest mod restrictiv de gandire. Pare sa se adreseze unui personaj colectiv, "femela" din propria imaginatie.
 17. adal*

  Unde mai gasim femei serioase?

  As fi curios daca abc ar putea sa ne spuna daca acest mod de gandire si l-a format treptat, prin experienta, sau a fost un insight si daca da, isi aminteste evenimentul care l-a declansat?
 18. adal*

  Acu la moment

  Sa le fiti nasi.
 19. adal*

  Unde mai gasim femei serioase?

  Ce mod subtil de a spune cuiva ca tii la el. hai ma, ca glumesc.
 20. Enki

  Dedicatii muzicale - part 2!

  Pentru Fiero, Abbie, Ninen, Blues si King
 21. Abbie3

  Unde mai gasim femei serioase?

  Pe el personal nu l-am etichetat in niciun fel. M-am referit la materialele din care se inspira si vocabularul preluat de la comunitatea Incel. Articolul la care am pus link mentioneaza ca putini ajung la o asemenea violenta. Insa e o realitate. Modul asta de gandire alimenteaza frustrarile, misoginismul, mizantropia. Asa se ajunge acolo.
 22. Fiero

  De ce esti infuriat azi?

  Cand de tampit sa fii sa te iei de un nevazator ca a "scris" gresit un cuvant pe facebook?
 23. Fiero

  Unde mai gasim femei serioase?

  Femeile au spirit de solidaritate. Eu zic ca nu au facut decat sa ii intareasca credintele comportandu-se asa. Abc, iti recomand filmul "Te iubesc, tampitule". O sa mai zic si eu cate ceva pe-aici prin weekend.
 24. Robespierre

  Unde mai gasim femei serioase?

  I-auzi, deci pe interes! Femelo!
 25. Fiero

  Descoperiri muzicale

  Si descoperirea de azi.
 26. Ninen

  Unde mai gasim femei serioase?

  Vezi cum ai dublu standard? Scrii pe topice metafore despre femei si iubire dar aperi pe unu care arunca numa cu mizerii despre femei si alte persoane vulnerabile.
 1. Load more activity
×