10 greseli intr-o relatie de cuplu

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriViata in doi
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari4925

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru ca o relatie sa mearga bine nu trebuie sa ai grija doar de lucrurile care o intretin, ci de posibilele greseli care pot duce la destramarea ei. Nu doar o greseala de proportii poate distruge o relatie, ci si greseli mici acumulate in timp. Nu profita de dragostea ce ti-o poarta partenerul/a continuand sa repeti greseli pe care le consideri nesemnificative. Prea multa curiozitate, prea mult control, incalcarea cuvantului, si lista continua...

Greseli de evitat intr-o relatie de cuplu

1. Nu-ti suna partenerul/a mai mult de 2 ori pe zi. Daca nu iti raspunde din prima, nu e cazul sa disperi, motive sunt cu sutele. Revino mai tarziu cu un telefon fara sa treci la banuieli absurde si intrebari stresante.

2. Evita intalnirea cu o persoana de care stii sigur ca te va parasi mai devreme sau mai tarziu. Atractia fata de cineva popular e doar de moment! Crezi ca are rost sa te implici sentimental intr-o relatie care stii ca se va sfarsi rau?

3. Asigura-te ca ajungi la timp la intalniri. Nepunctualitatea e scuzata doar de un motiv intemeiat, aici neincadrandu-se ca n-ai apucat sa-ti indrepti parul sau a trebuit sa astepti sa actioneze masca de fata. Intarzierea la intalnire va crea impresia de dezinteres si chiar aroganta.

4. Renunta la minciuni si la a te da drept altcineva. Gandeste-te ca daca relatia va fi una de durata, va trebui sa gasesti metode de a drege minciunile, si, mai mult, te vei alege cu un renume pe care cu greu il vei corecta.

5. Nu dovedi disponibilate zi de zi, ora de ora, minut de minut. Vei dovedi doar ca iti ocupi tot timpul suspinand dupa o intalnire. Rezolva-ti treburile personale si nu mai amana tot doar pentru a impresiona, caci in final vei parea total neinteresant/a.

6. Nu risipi toate resursele si nu dezvalui tot misterul din prima zi. Incita-ti partenerul/a sa descopere lucrurile intime din viata ta.

7. Nu-i povesti treburi personale, cel putin nu de la inceput. Exista lucruri de care pur si simplu nu e nevoie sa le cunoasca. Asadar tine doar pentru tine informatii precum coduri pin, prima intalnire, prima dezamagire sau prima betie.

8. Nu da dovada de indiscretie. Precum tu nu detaliezi treburi personale, tot asa nu trebuie sa fi interesat/a de lucruri ce nu au legatura cu tine si relatia voastra.

9. Nu oferi incredere totala. Inainte de a te baga in calatorii riscante si vizite neasteptate, gandeste-te la riscuri. Pastreaza lucrurile la o anumita distanta, cel putin pentru o perioada, in care sa aveti ocazia sa va cunoasteti indeaproape.

10. Evita contactul cu o persoana casatorita. Pe langa faptul ca poti destrama o casnicie, vei ajunge o persoana imorala si josnica.