Program zilnic de film documentar pentru elevii și profesorii sibieni

Detalii

CategoriiEducatie
TaguriSibiu
Ultima actualizareVineri 15 februarie 2019
Vizualizari852

Voteaza & Distribuie

Descriere

Program zilnic de film documentar pentru elevii și profesorii sibieni

Astra Film Junior Sibiu a avut un public record în 2018. Din 2019 elevii și profesorii sibieni sau cei care vizitează în excursii școlare Sibiul au șansa de a viziona zilnic, de luni până vineri, între orele 13:00 – 16:00, pe marele ecran, filme de nonficțiune din ediția Astra Film Junior 2018 sau edițiile precedente. În cazul în care au ratat unele producții din festival sau doresc să revadă filmele preferate, tinerii sunt invitați la Astra Film Cinema (Piața Mică, 11, Sibiu), unde se vor putea programa pentru proiecții consultând catalogul AFJ 2018.
Astra Film Junior este platforma dedicată educației tinerilor prin intermediul filmului de nonficțiune, un festival-în-festival preocupat de formarea generației următoare de cinefili și realizatori de film documentar. De-a lungul celor 10 ani, Astra Film Junior a explorat rolul educativ al filmului și a avut parte de o creștere exponențială, un număr record de peste 25.000 de tineri participând anul trecut la proiecțiile Astra Film.
Making of-ul unuia dntre cele mai de succes evenimente culturale ale Sibiului: https://bit.ly/2WZA9es

“Ne bucurăm de interesul copleșitor pe care tinerii îl arată evenimentelor Astra Film Junior, la 10 ani de când a fost lansat, și invităm elevii și profesorii să ni se alăture de luni până vineri în fața marelui ecran de la Astra Film, la un program conceput special pentru ei în care vor putea alege filmele ce vor fi proiectate”, a spus Dumitru Budrala.