Jump to content
Forum Roportal

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/12/2019 in all areas

 1. 4 points
  Pe Liana nu o putem ajuta in adevaratul sens al cuvantului si, sincer sa fiu, nici nu stiu daca isi doreste cu adevarat sa fie ajutata. Nu cred ca isi doreste sa se schimbe, ci doar sa obtina niste sfaturi pentru a limita efectele propriilor actiuni. Este imposibil sa-i ajutam familia si, in acelasi timp, foarte riscant deoarece incercand sa-i ajuti s-ar putea sa le distrugi viata. Parerea mea este ca anumite lucruri trebuie sa ramana nespuse si ca membrii familiei ei vor dormi mai bine nestiind adevarul.
 2. 4 points
  Adal, cu limitele acceptarii vine cam asa: daca intre ei doi, sot si sotie, exista aceasta deschidere incat sa isi tolereze/accepte unul altuia infidelitati si asta sa nu le afecteze relatia pentru ca legaturile dintre ei sunt mult mai puternice si pe mult mai multe planuri, e ok, n-au decat. Dar aici au implicat persoane care nu fac parte din pactul asta care ar trebui sa fie (!) intre ei doi si afecteaza si alte relatii.
 3. 4 points
  Pune-l pe piciorul tau drept sa vorbeasca cu piciorul stang, sa se inteleaga, sa se impace si sa nu mai stea tot timpul despartite.
 4. 4 points
  Superb! Multumesc din suflet! Si un cantec (abia descoperit) pentru tine.
 5. 4 points
  Frumos! Multumesc mult! Pentru tine Si asta pentru Aseneth, împreună cu mii de multumiri pentru recomandarea facuta.
 6. 4 points
  Frumoasa piesa, Enki; pentru tine:
 7. 4 points
  Foarte frumos! Pentru tine.
 8. 3 points
  Auzi acolo. A făcut sex cu un bărbat total nepotrivit. Femeie, te-ai culcat cu soțul fiicei tale! Tu poți pricepe ce e asta? Ai o problema gravă și ti-as recomanda un psiholog. Fata ta, cu handicap major în urma unui accident, a fost tradata de propria ei mama. Normal că asta te face sa decazi din drepturile părintești in orice catalog de moravuri din lume.
 9. 3 points
  Auzi, da' futaiurile cu ginerele cand aveau loc? intre iesitul in parc cu nepoata de 3 ani si ajutatul fiicei sa faca un dus, sau cum? Cat de repede faceai switch asa intre dragoste profunda pentru familie si sex superficial?
 10. 3 points
  Eu inteleg mai greu cum cineva care-si distruge propria familie, nu este preocupata decat de ultima aventura si cum sa-si acopere urmele. Asta o fi fost vreo piatra? Nu-mi dau seama. Liana, nu-ti mai face atatea probleme, din momentul asta poti merge cat de departe vrei, oricum nu mai conteaza.
 11. 3 points
  Doamna, da' ce nimfomana sunteti
 12. 3 points
  Cineva se plictisește rău de tot...
 13. 3 points
  Ms mult Da si el și Daniel sunt oameni foarte foarte. Daniel a venit la Comic Con în București si a prestat cu un respect și dedicație pe care nu le-am văzut la alti actori celebri veniți la Comic Con , majoritatea sunt genul care vin fac trei glume proaste abia scot doua vorbe și pleacă. Revin și cu dedicatie în 30 min scena din film si cantecul din background
 14. 3 points
  Pentru toti roportalienii:
 15. 3 points
 16. 3 points
  N-a fost chiar atat de rau precum ma asteptam. Va îmbrățișez!
 17. 3 points
 18. 3 points
 19. 3 points
 20. 3 points
  Un fel de zi internationala a sufletelor gemene :)))))))))))))))
 21. 2 points
  Mai, mama buna si cu dragoste profunda pentru familie ce esti tu, te-am intrebat deja o data: in ce momente te futeai cu ginerele? Iti faceai timp intre iesitul in parc cu nepoata si ajutatul fetei sa faca un dus? Cum sareai, cat de repede sareai de la sentimentele tale de dragostesi grija profunda fata de familie la sex superficial cu un tinerel care era sotul fiicei tale pe care o iubesti profund? E greu sa raspunzi?
 22. 2 points
  Nu ai inteles intrebarea, sau cum?
 23. 2 points
  Oooo, ce piesa clasica speciala, multumesc. Back at you Multumesc, Fiero! Nu o stiam pe asta de la ei, de mult timp nu i-am mai ascultat. Pentru tine
 24. 2 points
  "In anul 700 d. Hr., Nordul Europei este impartit in doua lumi diferite: frisienii, sasii si danezii care sunt deasupra raurilor, iar francii care stau josul raului. Acestia din urma au un obiectiv clar: sa cucereasca Europa folosind crestinismul ca arma pentru a subjuga paganii. Primul obiectiv este cea mai importanta zona comerciala din Europa, care este condusa de regele frisian Aldigisl. In timpul unui ritual, francezii au ocazia de a ataca zona, uciderea regelui si aruncarea fiului sau, Redbad. El reuseste sa supravietuiasca si sa ajunga la coastele Viking, unde este primit de poporul sau, cu care lupta chiar impotriva unui clan rival. Cu toate acestea, trebuie sa se intoarca in Friesland pentru a recupera tot ceea ce au luat francii de la el si a invinge armata sa puternica." M-a intristat foarte tare, ba chiar m-am infuriat gandindu-ma ca acei asa-zisi crestini catolici ar fi putut sa aiba o asemenea atitudine atat de urata, de josnica, de degradanta, care-i de nepermis! Si mai si aveau indrazneala sa se considere crestini, actionand in numele Mantuitorului Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu si al Maicutii Sfinte, Imparateasa Cerului si a Pamantului! "Supravietuitoarea". O tema de film care sa ne deschida ochii si a vedea ce s-ar putea intampla cu planeta Pamant si cu oamenii! Hmm..., sper ca niciodata un asemenea scenariu sa nu devina realitate!
 25. 2 points
  Da, categoric e pe gustul meu! Mulțumesc mult! Pentru tine si toti cei care ne mai citesc:
×