Jump to content
Forum Roportal

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 12/30/2022 in all areas

 1. 4 points
  Ce plictiseală, unde-i Niku?
 2. 4 points
  E lumină de la niște reflectoare, iar telefonul meu amplifică lumina. În realitate nu e chiar așa de multă lumină. Dacă mi-ar fi spus cineva că o să mă dau cu Germanicus, în Bucovina, pe 1 ianuarie, la +16 grade Celsius, aș fi zis că ori e beat, ori are chef de bancuri.
 3. 4 points
  Darianna nu trimite nimic, nu a mai intrat de mulți ani de zile pe forum, nu mai este admin sau ce era. 100% nu e ea. Sì de Nightwish mă îndoiesc.
 4. 4 points
  Și uite așa decurge o conversație logică cu al nostru coleg Lorin Fortuna.
 5. 3 points
  Ce ploaie a tras la Londra și ce vânt bate, aolooo!
 6. 3 points
  Enkidu? Bravo, esti tare. Informeaza-ma si pe celalalt forum ca mi-ai descoperit contul de pe roportal. Cineva o sa se distreze. Si fa-o in mod public, de ce sa rada doar un utilizator, sa rada toti.
 7. 3 points
  Acum prea alb si curat, la cat de spart e orasul
 8. 3 points
  Eu îi dedic o melodie lui Nicolae T. Fie ca să găsești cât mai curând pacea sufletească și înțelepciunea. Restul sunt prostii. La mulți ani!
 9. 3 points
  La multi ani, sa avem un an nou mai bun, si sa nu se scumpeasca whiskey-ul si tigarile prea mult! Va pup, ne auzim la anul!
 10. 3 points
  Nu exista. Exista limba română. Restul e Lambada.
 11. 3 points
 12. 3 points
  Multumesc mult, Vriies si Ven, pentru dedicatii, pentru voi si toata lumea: Un an 2023 asa cum vi-l doriti! Nu stiu ce e chestia de mai jos, dar e catchy:
 13. 2 points
  Ok, este și părerea ta. Nici ție nu mă mai străduiesc să-ți spun că nu-i așa.
 14. 2 points
  Bun, asta-i părerea ta. Nu mă mai străduiesc să-ți spun că nu-i așa.
 15. 2 points
  Varza murata. mulțumesc, am pofta. Sa va fac și vouă ca e de sezon, foarte sănătoasă.
 16. 2 points
  Mai uitați-vă pe hărțile migrațiilor din secolul 8 până în secolul 10. Mai cu precădere migrațiile popoarelor germanice din Nord - vikingi. Unii au continuat pe calea apei, a explorării necunoscutului, iar alții au preferat calea mai facilă, migrând înspre Sud (o fac și azi jegurile - mă scuzați dacă sunteți pan-slaviști, mai cu precădere rusofili). Vă rog să vă interesați despre influența limbilor de origine coptică în Sudul Europei - din care sigur provine și greaca veche, după care veți fi uimiți de asemănarea cu yllira, dalmată și thracică.
 17. 2 points
  Muntii Faragas, camera fixa
 18. 2 points
  Csárdás, dansul este simplu sau complicat, depinde de cine sint dansatorii!!! Are reguli dupa posibilitatile de miscare al dansatorilor, si oricine se simte bine care se ridica de pe scaun sa danseze. Am vazut copiii care inca nu mergeau singuri pe picioare, dar tinandu-se de un scaun dansau, sau persoane cu handicap, tineret strain care deloc nu se pricepe la dansat, la nunti se aduna lume foarte diferita si toti ar vrea sa danseze. Cred ca e scoala de dans pentru nestiutori!!! A venit la comunitatea maghiara mai demult un invitat de meserie specialist de dansuri, sa vada si altii cum se distreaza si a ramas cu gura cascata cand a vazut o tiganca din Ungaria cum dansa un dans tot tiganesc, ca nu se vedea daca picioarele atingeau platoul de dans, parca era un fluture. Repet ca aceste cuvinte in Ungaria NU sint rasiste!!! Muzica tiganeasca maghiara este cea mai recunoscuta pe Planeta ca si mancarurile tiganesti din cele mai mari localuri si in Hollywood, au si Partid tiganesc ca si Radio tiganesc, au avut Presedinte tigan, etc. Nici eu n-am vazut asa ceva, dar ea era doar dintr-un sat unde se dansa mult, dar a emigrat in America. Daca ai ocazie sa te invite cineva la un Csárdás, doar spune-i ca esti incepatoare sa nu inceapa cu o invartitura sa ametesti. Se poate executa inte pasi de slow dance si rock-n-roll.
 19. 2 points
 20. 2 points
  Cer iertare in mod public. An Nou cu ce stie Domnul Dumnezeu ca vrei.
 21. 2 points
  Exista, indiferent de modul de clasificare. De pilda limbile slave sunt considerate limbi, desi diferentele intre acestea nu depasesc diferentele dintre graiuri cel mult dialecte. Americanii folosesc mai mult termenul dialect. Este tot limba romana ca osatura, gramatica morfo-sintactica, insa altfel este un fel de maghiara neinteligibila pentru maghiari si romani de-o potriva.
 22. 2 points
  Ai început să scrii pe ungurește, nebunaticule, chiar dacă nu o faci corect!
 23. 2 points
  Cred că ai rumegat altceva, dar nu mai am timp acum să-ți descriu.
 24. 2 points
  Pff bineînțeles că sunt specială. Kneel!
 25. 2 points
  Ei, abia acum ti-a iesit oximoronul.
×