Jump to content
Forum Roportal

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 11/10/23 in all areas

 1. 4 points
  Am niște vecini nesimțiți, au crescut la cort, cred, nu știu să țină de uși, țipă pe hol de zici că și-au luat bloc și trăiesc singuri, plus că folosesc ieșirea de urgență ca pe intrarea lor personală în bloc... Încerc să stau calmă și să nu le doresc să cadă pe scări, dar îmi vine foarte greu să fac asta, îmi bușesc uși în creier toată ziua. Interesant e că unii sunt englezi, ceilalți sunt români, deci nesimțirea nu ține de cultura în care crești.
 2. 3 points
 3. 3 points
  Până și lu ChatGPT îi e frică de mine... I'm gonna die alone.
 4. 3 points
  M-am apucat in vară de un curs.... convinsă de manager, că o să mă ajute la job. Nu contest, dar nu e neapărat pentru mine, și îl lungesc prea mult, nu se mai termină, a ajuns să mă streseze, încerc să mă gândesc că e spre binele meu, că învăț ceva nou, că îmi mai cresc niște circumvoluțiuni, că întârzii Alzheimerul... nu merge, cel mai puternic gând e tot "m-a mâncat în cur". Acum învăț Python. Dacă-mi zicea cineva acu' juma' de an că o să ajung să scriu coduri, leșinam de râs. Dacă m-a mâncat... acu mă scarpin.
 5. 2 points
  io am zis mereu ca reactiile userilor denota capacitatile open-minded iata ex atitudinea creatoare trebuie sa fie cu plus, evident dar avem si atitudini negative, guess who? acei negationisti ai negationistilor oficialului foarte bine macar sa stim cu cine stam de vorba
 6. 2 points
  io n-am nimic impotriva ca unii sa-si ia in continuare pastilele si da.... recunosc...io unul nu mai inghit pastilele astea!
 7. 2 points
  iau o pauza pana pe 5 decembrie, va las cu Vriies sa va lumineze la infinit cu argumente desi vad ca doar lumina Iadului vă poate lumina
 8. 2 points
  pentru followers-ii postului tv israelian antena 3 cnn din Romania, este foarte greu de digerat ideea cum ca Rusia, de-ar fi vrut razboi, trimitea 5000 de rachete peste kiev dar na, n-a fost asa rusii au vrut doar sa starpeasca nazismul ucrainean manifestat impotriva populatiei rusifile din estul ucrainei, precum si cercetarile covid-iste din biolaboratoarele americane dar na, iata ca asa a fost ucrainenii sprijiniti tehnic militar si financiar de ue-nato-isti se dau cu capul de toti peretii ca au pierdut inainte de contraofensiva leoparzilor si abramsilor promisi de occident mai nou, ofensiva palestiniana cu motociclete si parapante a subminat increderea in echipamentele ultrasofisticate tehnologic israeliene ipocrizia maxima este acordul unora de a accepta decimarea civililor palestinieni pe motiv ca pe sub ei, prin tuneluri bantuie hamas 9/11 va spune ceva?
 9. 2 points
  E ok. Zod și Rayn l-au pupat în cur suficient pe Putin (și-l vor mai pupa), astfel încât Kiril să-i „mântuiască”.
 10. 2 points
  Ai generalizat complet aiurea. Evident că nu se poate generaliza că toți musulmanii sunt teroriști. Ceea ce ai făcut tu se numește eroarea logică informală numită Om de paie, bazată pe distorsionarea opiniei preopinentului. Eu vorbeam de ABC-ul terorismului, respectiv de acțiunea de a face scuturi din ființe umane. Mai departe, mă refeream strict la realitatea din acel areal israelian la care subscrie și Iranul (sic!), în care, da, copiii palestinieni sunt educați de mici că Israelul trebuie distrus și că SUA și Europa sunt dușmani nativi. Și nu se compară educația de la noi, chiar dacă tu disprețuiești România și Europa, cu educația din zonele palestiniene!
 11. 2 points
  Ok, deci ne-am înțeles că deocamdată Brics-ul e format doar din cinci țări și nu cuprinde întreaga lume. Că ce va fi pe viitor, vom mai vedea. Mai departe, de asemenea ne-am înțeles că BRICS-ul nu este o organizație militară. Prieteni India-China? Da, însă numai cu privire la relațiile economice.
 12. 2 points
  Eu imi sfatuiesc toti clientii sa isi ia doua seturi de roti: de tabla si dimensiune mica/medie pentru iarna, si aliaj cu dimensiune mai lata pentru vara. In felul asta nu mai arunca bani la vulcanizare, eventual trec eu si le schimb, pe un cinjde lei Un set de table poate fi 200 de lei "gol" sau vreo 600 de lei gata echipat cu niste anvelope de iarna folosibile. Iar in caz de o pana, e bine sa ai 4 roti de rezerva acasa
 13. 2 points
  Sigur că da. A fost o operațiune militară eșuată, de tot kktul, pregătită de CIA, prin care Frontul Democrat Revoluționar Cuban ( DRF), formată din exilați cubanezi care s-au opus Revoluției cubaneze a lui Fidel Castro ar fi trebuit să preia controlul în Cuba și să-l detroneze pe Castro. Evident că se miza pe aportul populației cubaneze, care să fie solidară cu Frontul Democrat Revoluționar Cuban, în această încercare de detronare a lui Castro. Ceea ce evident nu s-a întâmplat. Singurul care a căzut prost aici a fost Kennedy, care a autorizat acțiunea, deși aceasta fusese pregătită cu mult înainte de a fi el președinte. Ok. Însă sper că în urma căutărilor tale pe net ai înțeles că n-a fost vorba de un război USA - Cuba, cum tot o țineai tu langa.
 14. 2 points
  Vulcanizarea unde ma duc eu e ținută de niște moldoveni. Ca se cunosc după accent. Au preturi mai mari, 160 lei un schimb de cauciucuri, acces complicat în zona aglomerata dar îmi convine super ca nu aștept deloc mai niciodată. Nu e aglomerat deloc, nu e deloc frecventata. Nici acum când e bătaie la vulcanizare. Cred ca numai din cauza prețului mai mare. În rest mie îmi convine tot. Le-a plecat pisica și s-au umplut de șoareci. Se numește Argentis. Vulcanizarea nu pisica. Reclama e gratuita dar dacă aveți sa le duceți o pisica.....
 15. 2 points
  Sa speram ca depun cerere si Mexicul si Columbia si sa le dea Fentanil la toti.
 16. 2 points
  Acum depinde cum îl concepem pe Dumnezeu. Că Dumnezeu nu are mamă, asta e clar. Dar Iisus parcă a avut mamă. Cel puțin NT stă mărturie în acest sens, nu așa?
 17. 2 points
  Așa e, știu asta, însă m-am referit strict la titlul „ NEW Iran Hypersonic Missile Can Destroy US In 40 Sec”. Nu numai Franța s-a ars cu ei, ci mai tot Vestul: Franța, Olanda, Belgia, UK, Germania, Danemarca, Austria, Elveția, Suedia... https://www.pewresearch.org/religion/2017/11/29/europes-growing-muslim-population/
 18. 2 points
  Vine iarna și pe mine ma prinde cu pneuri de vara.
 19. 2 points
  Spartacus? Mișto! S-a spus despre el: Artem gladii bene noverat. Et melius mansuetudinis artem noverat. Sed plus quam aliquid Lianam amabat”. Adicătelea: Cunoștea bine arta sabiei. Și cunoștea mai bine arta blândeții. Dar mai mult decât orice o iubea pe Liana.
 20. 2 points
  Then she found me (2007) Colin Firth, Helen Hunt Waiting to exhale (1995) Whitney Houston, Angela Bassett Tootsie (1982) Dustin Hoffman, Jessica Lange Tiptoes (2002) Gary Oldman, Matthew McConaughey, Kate Beckinsale, Peter Dinklage, Patricia Arquette Toate foarte drăguțe și decente.
 21. 2 points
  Un lucru este de retinut, ca Amerika = USA nu se lauda niciodata cu ce are sau ce n-are!!! Azi am citit ca americanii au trimis niste tancuri cu technica noua ca nu s-a mai vazut, nu stiu destinatia lor doar cate milioane costa, cand in alt articol se vorbea ca amerika e spre desfiintare ca nu i-au mai ramas bani si din astea. Aici NU se vorbeste despre bani in public cam niciodata cum in Romania au scris despre Maria Ciobanu, ce pensie primeste de la Americani si-i ajunge pentru un trai comfortabil. Nu se compara banul american cu monedele altori tari si nici puterea de cumparare pana nu este o rubrica economica sau de profil asemanator . Trebuie sa te descurci din ce castigi, dar nu asta e problema. China a cumparat mii de obiecte tehnice americane pe care le-a mai dezvoltat si are un nou produs chinezesc!!! asa a avansat China in toate partile economiei cu spionii respectivi care au cetatenie americana.
 22. 2 points
 23. 2 points
  Einstein a tras sforile pe langa presedintii americani, Truman si Roosevelt, ca americanii sa faca si sa foloseasca primii bomba nucleara altfel o faceau nazistii. Einstein era deja celebru si avea autoritate stiintifica. Dupa evenimente, tinea conferinte de pace la ONU contra bombelor nucleare.
 24. 2 points
  pornind de la un transtalantic, Lusitania un Peral Harbor un Tonkin ...ma opresc, prea multe conspiratii americanii nu numai ca au fost atrasi, ci chiar introdusi in razboaie 9/11 a culminat pentru ca inamicul era INVIZIBIL ideal in contextul lipsei razboiului rece, un inamic invizibil putea fi o justificare america n-ar fi avut suprematie daca n-ar fi putut dovedi acea suprematie cum mai sa trantesti bombe atomice la sfarsitul razboiului? ca sa dovedesti ce? suntem prea mici, dar tare ce i-am strange de gat p-aia de-au pus la cale ca toate acestea sa se intample!
 25. 2 points
×