Sari la conținut
Forum Roportal

Tabel Lideri


Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație din 18.07.2018 în toate secțiunile

 1. 6 puncte
 2. 5 puncte
 3. 5 puncte
  .......... Oh, tată, parcă vad ca-ntâia oarăCum alergam să îţi sărim în poală...Te-ai dus! La tâmple alb, la suflet prunc...De toate-aminte, tată, îmi aduc.
 4. 5 puncte
 5. 5 puncte
  Unii oameni sunt atat de nebuni incat zici ca-s normali...
 6. 4 puncte
  Zic ca micuta asta merita un loc undeva, chiar daca nu se încadrează la topicul asta. A gasit-o al meu saptamana trecuta, era uda fleasca, accidentata si speriata. Acum e bine.
 7. 4 puncte
  Pentru mine, Sherlock si Lighty:
 8. 4 puncte
  Chiar ca nu meritam dedicatia. Saru'mana!
 9. 4 puncte
 10. 4 puncte
  Eu combin sarmalele in doi de viță, cu roșii umplute, ardei umpluți și dovlecei. De post sau nu, nu contează. Iese o minunăție! Zilele trecute am gătit fasole cu cârnați. Scazuta mult si cu fel de fel de mirodenii. Mi s-a parut cea mai bună din viața mea! Probabil pentru că nu mai gatisem de mult fasole.
 11. 4 puncte
  Sarmalele de post is bune rau si ma duc la biserici ca sa mi se dea.
 12. 4 puncte
  Faza mișto la sfârșitul lumii e ca de fapt nu se sfârșește.
 13. 4 puncte
  Sunt în metrou și când am citit de varza calita am făcut așa o fata ca toți de vis a vis de mine s-au uitat mirați și compătimitori. A trebuit sa îmi imaginez înghețată de varza ca sa îmi treacă.
 14. 4 puncte
  Propun ca pana se finalizeaza finalizarea, sa incepem fiecare post citandu-l pe userul pe care l-am/nu l-am dez/aprobat cu urmatoarele optiuni Inima albastra Sageata verde Sageata rosie Eventual sa punem cuvintele astea in cadrul raspunsului in asa fel incat cei care vor citi forumul peste un an doi sa nu mai inteleaga nimic. Si intre timp servicile secrete sa se sesizeze si sa incerce sa descifreze comunicatele noastre.
 15. 4 puncte
  SFÂRȘITUL LUMII ARE LOC ASTĂZI, LA ORA 23:22??? Tocmai cand eclipsa este desupra romaniei, zic predictiile specialistului si nu este bine de gatit, de cheltuit bani, ca in postul mare Pai daca e sfarsitul lumii de ce nu s-ar cheltui/bea si ultimul ban??? Bine ca se termina azi ca Sambata merg la party si asa!!! Iar sotul a pornit la o plimbare nocturna ca este mai racoare, doar 34*C ... ziua nu se poate.
 16. 4 puncte
  FOARTE MISTO! Multumesc, Sherlock! Cui vrea: Si lui Sherlock...ea stie ca imi place sa "dau cu aspiratorul":
 17. 4 puncte
  FOARTE MISTO! Multumesc, Sherlock! Cui vrea:
 18. 4 puncte
 19. 4 puncte
 20. 4 puncte
 21. 4 puncte
  Smecherii au rezolvat chestia asta elegant. Au inventat corectitudinea politica si in felul asta pot fi toleranti cu cine trebuie si intoleranti cu cine trebuie, de asemenea, adica cu restul.
 22. 4 puncte
  cand nu esti tolerant nu e bine fiindca esti considerat un om rau, iar cand dai dovada de toleranta incep sa te ia de fraier. Cum dracu' o dai tot nu e bine.
 23. 4 puncte
  Multumesc mult, Fiero! Pentru tine:
 24. 4 puncte
 25. 4 puncte
  Am revazut azi noapte pentru a nu stiu cata oara filmul "La Dernière fois que j'ai vu Paris"
×