Jump to content
Forum Roportal

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/01/2020 in Posts

 1. 6 points
  Multumesc Enki! Ma faci sa :( Pentru tine ,Kleopatra, si Lucia In frumoasa limba copta
 2. 6 points
  Pentru doamnele si domnisoarele din acest forum
 3. 6 points
  Fain așa! Și zic să nu ne fie frică de iad. Pentru certăreți...
 4. 6 points
  Ei, cre' că ar fi momentul să fac și io o dedicație pentru toate fetele care postează pe aici. E vorba despre 1-8 martie, adică mățișor și pupici, înțelegeți voi! M-am gândit la ceva din Dire Straits
 5. 5 points
  Am primit de la o prietena un mesaj extraordinar si-l trimit roportalienilor! "Terapie prin sunet si vibratii."
 6. 5 points
 7. 5 points
 8. 5 points
 9. 5 points
 10. 5 points
  Multumesc si eu. Dedicatia mea e pentru toti. Iar pentru ca tot am vorbit de el, e si pentru tata, el iubea mult melodia asta. Ah, si pentru mama Antoniei.
 11. 5 points
  O dedicatie pentru femeile acestui forum, de ziua lor, 8 martie, cand toate femeile sunt eterice si transcendente. Si o dedicatie pentru barbati, ca sa nu se simta neglijati, caci ar suferi in tacere: o melodie despre esenta masculina.
 12. 5 points
  Pentru ca doamnele sunt mereu alintate si primesc urari, cadouri s.a.md., sa nu ii uitam pe barbati. Le urez si eu anticipat, ca maine cine stie ce-o mai fi: la multi ani frumosi! Si mare grija la pahare!
 13. 5 points
 14. 5 points
  In primul rand, imi pare tare rau pentru pierderea suferita si pentru greul pe care trebuie sa il duci. La un asa atasament descris, e dificil de indurat despartirea. De fapt, cumva cred ca se dezvoltase codependenta si frica de moarte era proiectata asupra mamei, ea sa fie cat de mult in siguranta. Poate la un anumit nivel te confundai chiar cu persoana mamei tale. Pe langa tratament, faci si psihoterapie, mergi la psiholog? Depresia severa e extrem de greu de combatut. De asta, legat de intrebarea ta, nu stiu ce sa iti spun. Bogdan Petriceicu Hasdeu ajunsese la aceeasi disperare de a comunica cu fata lui. Dar oare e sanatos? Si gandeste-te si altfel: oare spiritul mamei tale, ajuns in alta dimensiune, alt univers, ar trebui rechemat aici? E un motiv pentru care sufletele trebuie sa mearga mai departe. Iar viii, sa-si continue existenta aici. Trebuie sa incepi, usor usor, sa te intorci la tine, sa te redescoperi, nu va fi simplu, vor aparea mereu crize, indoieli, angoase, dar ai si trebuie sa ai propriul tau drum. Trebuie sa lupti cu depresia si sa castigi...
 15. 5 points
  Tuturor celor care va tot certati si impungeti.
 16. 5 points
  Pentru King1, Adal, gargbird, interlocutorii mei in topicul-problema, dedic o melodie care onoreaza principiul masculin:
 17. 5 points
  Pentru toti Roportalienii:
 18. 4 points
 19. 4 points
  Lui Fiero și Kleopatrah
 20. 4 points
 21. 4 points
  Daca cineva iti spune ca altcineva te-a vorbit de rau, nu incepe sa spui scuze despre ce s-a spus despre tine, ci raspunde-i asa " Nu stia despre celelalte greseli ale mele, ca dac-ar fi stiut, nu s-ar fi limitat doar la astea Epictet
 22. 4 points
  Kleo, mersi de dedi`. De cativa ani am inceput sa studiez si eu civilizatia indiana, mai putin religiile, care atrag atentia multora, ci formele de arhitectura, arta, cultura, interactiune sociala. Acum am inceput sa citesc de la "Bharata la Gandhi, cilivizatie, istorie si cultura indiana", de Mihai Martis. Am terminat "Cele mai vechi Upanisade". Ma fascineaza templele vechi, cu acea dantelarie complicata in piatra. Melodia e pe gustul meu, epica, energizanta. As urmari animatii cu acest subiect, al istoriei vechi indiene. Am vazut de 3 ori filmul Mohenjo Daro, cu Hrithik Roshan. Am vizionat multe filme indiene istorice, pentru ca imi plac decorurile, costumele, dansurile, traditiile lor si naturaletea exprimarilor. Iti fac si eu o dedicatie, care arata ca indienii vorbesc o limba asemanatoare cu romana:
 23. 4 points
 24. 4 points
  Multumesc pentru dedicatie, observant! Pentru tine: Daca tot s-a vorbit de rabdare, mi-am amintit de piesa asta si o dedic ropo: Adaug si asta:
 25. 4 points
  Ești printre puținii muritori care îmi scriu numele corec. Ia de-aici, că tot a venit primăvara:
×