Sari la conținut
Forum Roportal

Tabel Lideri


Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație din 17.11.2018 în Postări

 1. 8 puncte
  Pentru toti roportalienii, trecuti, actuali si viitori: de la min 2:10:
 2. 8 puncte
 3. 6 puncte
  Pentru toti roportalienii:
 4. 6 puncte
  La multi ani, romanilor de pe Roportal! Si celor din toată lumea. Eu nu ma pricep la de-alea patriotice, asa ca va dedic ce stiu eu. Sa fiti sanatosi si iubiti!
 5. 6 puncte
  Pentru toti Roportalienii :
 6. 6 puncte
 7. 6 puncte
 8. 5 puncte
  Forumistul (suna de zici ca-i fomistul) are niste etape prin care trece. Ca in orice activitate, incepe cu pasiunea, cu afirmarea. Cand vrea sa comunice, sa arate ca poate, ca stie, sa dea sfaturi, sa dezbata idei filozofice, etc. Apoi incepe sa se mai diminueze interesul, sa fie mai sensibil la penibil, sa scrie mai rar, sa glumeasca mai mult, sa devina mai succint, incercand sa evite penibilul. Apoi incepe sa se epuizeze interesul pentru ca totul devine banal, repetitiv, cliseic si intr-un final citeste foarte rar, posteaza si mai rar sau renunta. Si nu mai deschide topice, asta fiind probabil principala cauza. In trecut asta era o problema care se rezolva prin "schimbul de generatii". Plecau unii, veneau altii. Acum nu se mai intampla. Probabil si din lipsa de profit, treaba care nu starneste administratia sa evolueze, sa promoveze. O fi si concurenta altor retele vinovata, dar nu cred ca e cauza principala. Asta in conditiile in care cineva care vrea sa dezbata tot felul de discutii temetice, filozofice, nu cred ca e vreun facebucar. Poate blogurile sa mai fi diminuat din interesul pentru informatia de pe forumuri. O alta problema a fost scandalul si mistoul. No misto, no vibes, bad juju. Discutiile pasnice, prietenoase si serioase duc de multe ori catre o luguleala ce pare infantila si se sting repede. Iar in cazul dezbaterilor aprinse intotdeauna cineva iese sifonat. Apoi intervine vesnica buba cu obiectivitatea moderatorilor, care iau masuri, iar cei sanctionati, impreuna cu cei care sunt de partea lor, se simt persecutati, reactioneaza, si in cele din urma dispar. Principala cauza cred ca ramane, totusi, lipsa de topice noi. Si astea probabil ar trebui sa fie de actualitate cumva. Daca in 2008 era doctor love, probabil acum ar trebui sa fie un facebook doctor love sau tinder doctor love.
 9. 5 puncte
 10. 5 puncte
  https://web.facebook.com/100007456486835/videos/2175985655993296/
 11. 5 puncte
 12. 5 puncte
 13. 5 puncte
  Elementul esential al etnicitatii este Constiinta Nationala. A fi patriot inseamna a respecta blazonul de noblete al poporului, credinta si limba, legile si sfintele traditii ale natiunii, spiritualitatea neamului romanesc . Cel mai nobil scop al unui patriot este apararea Fiintei Nationale. La Multi Ani Romania ("Armonia"_ citindu-se intr-o nota specifica stravechimii si nobletei sufletesti)! La Multi Ani romani de pretutindeni!
 14. 5 puncte
 15. 5 puncte
  Asta mi-a plăcut... „În urma ninsorii, primăria Constanța a intervenit cu toate lamele din dotare!”
 16. 5 puncte
 17. 4 puncte
  Mda, postări frecvente de genul: „Vailica se simte azi foarte fericită și împlinită alături de Jenel!” - cu poze în care se pupă cu foc și mănâncă fericiți o friptură cu cartofi prăjiți. După o lună aflăm că Vasilica se simte împlinită la Băile Felix, alături de Gicu, iar Jenel e foarte fericit cu Gina, la Sovata!
 18. 4 puncte
 19. 4 puncte
  A fi patriot și a avea conștiință națională înseamnă a respecta și sprijini oamenii, limba, legile, bunurile și spiritualitatea acestor meleaguri. La mulți ani, România!
 20. 4 puncte
  Cea mai buna dovada ca Allah e singurul dumnezeu? Universul a inceput cu o explozie.
 21. 4 puncte
  Pentru toti Roportalienii:
 22. 4 puncte
  Reactia mea la ce a zis Sherlock: Da' buna ziua, Holmes!
 23. 4 puncte
 24. 4 puncte
  Ultimul studiu medical la nivel naţional:la rezultatul analizelor medicii au constatat că tot mai multe persoane de etnie rromă suferă din cauza lipsei de fier.
 25. 4 puncte
  Pentru Blues și Lucia, poate le place...
×