Jump to content
Forum Roportal

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/02/2021 in Posts

 1. 5 points
 2. 5 points
  Ca să-mi iau de-o grijă, dedic anticipat o melodie celor care eventual vor da rezultatul corect...
 3. 5 points
 4. 5 points
  Am fost nevoita sa ce? Si ce mi s-a impus? Nu mi-am vazut parintii din 2019 din cauza pandemiei si a restrictiilor. Mi-am pus toata viata pe hold din cauza bolilor autoimune, pentru ca sunt in grupa de risc. La job nu am avut probleme, am lucrat tot timpul, ba chiar mai mult de la inceputul pandemiei. Relatiile cu prietenii nu s-au schimbat, doar au fost mai de la distanta. M-am certat si tiganit luni de zile cu o echipa de medici dintr-un spital universitar din Olanda, care pana la final nu si-au dat acordul sa ma vaccinez. Pentru ca trebuia sa-mi vad parintii, sunt batrani, cine stie cat o mai duc, am decis sa ma vaccinez pe riscul propriu. Am semnat o hartie ca ma vaccinez fara acordul medicilor, ca-mi asum si alte bla bla. Am facut-o. Am avut zile naspa, cu perfuzii si imunosupresoare, dar au trecut, still here. Pe de alta parte, mi-am facut si datoria civica. Pentru ca asa e normal atunci cand iti pasa, nu trebuie sa-ti impuna nimeni nimic. Dar ce stiu covidiotii in afara de conspiratii? Nu le pasa nici macar de cei dragi lor, d-apoi de altii. Go on, vaccinul nu este obligatoriu, simte-te liber sa te infectezi oricand doresti. Dar si asuma-ti atunci cand, poate chiar din vina ta, vor muri oameni. Iar cacatul asta de pandemie nu se va sfarsi niciodata, pentru ca aveti voi avioane conspirationiste in cap. LE: Parintii mei s-au vaccinat cu multe luni in urma in Romania, fara mici si fara sa-i corupa nimeni, asa au decis. Zilele trecute mi s-a vaccinat 'copilul' de 17 ani, autist, si-a facut programare singur si nu ne-a anuntat decat in ultimul moment, cand a avut nevoie sa-l duca ma-sa cu masina.
 5. 4 points
  Ca să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului, până la urmă observant a avut dreptate în această estimare. Din cele patru semifinaliste, trei au fost ale țărilor care an de an au cele mai bune performanțe la nivelul echipelor de club. A patra a fost Danemarca, dar care și ea este alcătuită din jucători care joacă în cele mai tari campionate. De aceea, până începe finala din această seară, o dedicație pentru observant...
 6. 4 points
  Cu Danemarca tin si eu, dar pronosticul meu este: Anglia - Danemarca: 2-1. Sper sa nu-mi iasa :)))))
 7. 4 points
 8. 4 points
  Am înțeles că ții cu Danemarca, no problem. Dacă mmă gândesc bine și mie mi-ar plăcea ca danezii să vină în finală. Dar bagă, bre, și matale o încercare de pronostic colea! Hai, că nu pierzi nimic! Dimpotrivă, dacă o brodești ai ocazia să-ți dedic o melodie faină!
 9. 4 points
  Multumiri! Pentru tine si toti ceilalti mami omizi pronosticosi de pe topicul cu Euro 2020 :
 10. 4 points
  Multumesc, King. Pentru Blues si pentru tine
 11. 4 points
  Când ești zgârcit și mergi la mare în septembrie:
 12. 4 points
 13. 4 points
 14. 3 points
  La o prima cautare, n-am gasit un astfel de topic pe roportal, asa ca il fac eu. King Arthur, Legend of the Sword
 15. 3 points
  Sper sa-i rupa italienii în finala. Dar nu asa, gen 2-1, 1-0. Un meci din ala pierdut la 3-4 puncte diferenta, asta le doresc englezilor.
 16. 3 points
  Penalty ala nu avea ce cauta acolo. Mor de nervi, englezii n-au facut practic nimic, au castigat pe nedrept.
 17. 3 points
  Urat,englezii huiduie imnul danezilor
 18. 3 points
  Cottage garden for me Cand voi avea timp, probabil la pensie, mi-am propus sa refac curtea/gradina bunicului meu cu toate plantele, flori si legume, care erau acolo in copilaria mea, exact in locurile in care erau.
 19. 3 points
  Iote, recomand un pronostic pentru Enki: Anglia - Danemarca: 1-1 (după 90 de min), 2-2 după prelungiri, și 3-4 la departajarea în urma loviturilor de la 11 m.
 20. 3 points
 21. 3 points
  I-auzi, Blues? Ne-a făcut mami omizi! Mulțumiri! O melodie mișto pentru tine (și-o gagică și mai mișto la ceas de noapte! ).
 22. 3 points
  Unde in Grecia ai plan? Avion sau masina?
 23. 3 points
 24. 3 points
  las aici o postare a lui Razvan Chereches, care arata ce logica fracturata au conspirationistii si cum la ei ultimii doi neuroni sunt certati si nu mai comunica. conspiraționiștii și experții de youtube au capacitatea uimitoare de a fi de acord în același timp cu 2 afirmații contradictorii și de nu sesiza contradicția câteva exemple (de la Kristen Pathagani): 1. "o bătrână de 75 de ani cu boli cardiovasculare și diabet se infectează cu COVID și moare după 4 zile - de unde știți voi că a fost COVID-ul?" și "o bătrână de 75 de ani cu boli cardiovasculare și diabet se vaccinează și moare după 4 zile - este clar că vaccinul este de vină" 2. "COVID-19 nu este mai periculos ca gripa, nu știu de ce ne agităm atâta" și "COVID-19 este atât de eficient în a-i îmbolnăvi pe oameni - este clar că a fost făcut intenționat în laborator" 3. "nu are sens să ne punem restricții și să purtăm măști pentru o boală cu mortalitate de 3%" și "sunteți nebuni? cum să ne vaccinăm, când putem face un efect secundar care apare la 0,001% din populație? dacă ai fi tu acea persoană?" dacă aveți astfel de persoane în viața voastră, căutați-le postările și comentariile de acum un an - veți găsi acolo contradicțiile :)
 25. 3 points
  Pentru King si pentru toti fanii GOT
×