Jump to content
Forum Roportal

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 07/26/2021 in all areas

 1. 4 points
  Ai cedat psihic la ce, la fericire? Ca din ce am inteles, terminasesi cu sevrajul, si ce luai tu pentru dureri functiona si te puteai misca lejer.
 2. 4 points
 3. 3 points
  Ce dreacu, fata!!! Cu nici 24 de ore inainte ziceai ca gata.
 4. 2 points
  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/agent-green-cel-mai-mare-urs-din-romania-arthur-a-fost-ucis-de-un-print-din-austria-avem-de-a-face-cu-o-partida-de-braconaj-1518231 Prințul pulii, cică dintr-o zonă „civilizată” a Europei, vine în România să vâneze urși, deși acest lucru e ilegal. Asta bineînțeles cu largul accept al autorităților din România care permit de ani de zile să se perpetueze această stare de fapt. Ah, mahării ăștia din țările așa zis civilizate ale Europei, vin să se distreze la noi. Și distracția lor în ce constă? Oh, sancta simplicitas, în a vâna animale! Animale care, săracele, cam de multișor nu mai sunt în arealul lor „civilizat”, pentru că ei le-au exterminat de ceva vreme. Ele mai trăiesc așa, anacronic, încă în țărișoare precum România. Dar ăștia vin, măh, să-și exerseze „virtuțile vânătorești ancestrale”, a se citi „setea de vărsare de sânge”, în țărișoara România, care mai are, săraca, în ciuda distrugerilor accelerate, încă ceva păduri și câteva animale sălbatice. Veniți, măh, nenorociților, tăiați pădurile și omorâți animalele sălbatice care încă au mai rămas pe Pământ, că oricum nu vă oprește nimeni din acest areal condus de politicieni impotenți! Deși nu-s credincios, vă spun așa: Amin! Și să vă fecundez în cavitatea bucală!
 5. 2 points
  Nu dau copy-paste peste întreaga frază. Pentru că, probabil, mai e timp de editat postarea. Dacă e adevărat, e crunt ce spui tu colea. Ai grijă de tine și încearcă să-ți faci o viață! Sunt sigur că o să reușești și că la rândul tău îi vei ajuta și pe alții. Pup fata!
 6. 2 points
  Fi-i-ar mama ei a dracului de heroină, să-i fie! E o luptă, da? Nu mai ceda primului impuls! Sau dacă cedezi, o iei de la capăt cu „rezistența”. Câștigul va fi în timp și nu dintr-o dată. Da?
 7. 2 points
  Si a meritat? Sa o iei de la capat?
 8. 2 points
  Legat de taierile ilegale de paduri, a venit o propunere ca sa implice si jandarmeria romana in controalele făcute transporturilor de lemne, pe lângă garda forestiera si politia romana. Nu va schimba cu nimic asta, lemnul taiat va ramane tot taiat. Pana nu se implementeaza ceva care sa prevină, nu doar sa sanctioneze ulterior, batem pasul pe loc.
 9. 2 points
  Uite câteva specii de animale sălbatice rare, care încă trăiesc la noi dar care, n-avem grijă de ele și nu le oferim șansa să trăiască, sunt sortite pieirii. Le-am luat și io de pe net... Hoitarul – această specie de vultur mic, de culoare albă-gălbuie, s-a înjumătățit atât în România, cât și în țările vecine în anii 2000. În prezent, hoitarul nu mai cuibărește la noi în țară, dar mai apar periodic 1 – 2 exemplare în Dobrogea din Bulgaria. Încă din perioada comunistă, această specia a fost declarată monument al naturii. Cică în întreaga Europă ar mai exist în jur de 5.000 de perechi. Gâsca cu gât roşu – aproape 90% din numărul total de gâște cu gât roșu la nivel mondial iernează în zona de coastă a României și în nordul coastei Bulgariei, în doar câteva locuri. Unul dintre acestea e zona Lacului Techirgiol. Balaurul dobrogean – este cel mai mare șarpe din România, lungimea acestuia ajungând până la 2,5 metri. În prezent, se estimează că ar mai exista doar câteva zeci de indivizi. Cu toate că este inofensiv, acesta continuă să fie ucis intensiv de oameni. Unii zic că e urât. Băh, da de se să-l omorâm, măh? Asta nu pot să-nțeleg. Morunul– această specie spectaculoasă a început să fie distrusă de barajul de la Porţile de Fier, apoi de poluarea Dunării și în principal de braconajul pe scară largă din România şi pescuitul excesiv. Cu toate că se fac eforturi de milioane de euro pentru repopulare, în România mai există doar câteva mii de adulți. Râsul – este cea mai mare felină din Europa și în ciuda faptului că este un animal orcrotit, este vânat pe motiv că provoacă pagube gospodăriilor, prin derogări de la lege. Aiurea! Este vânat de cei care-și zic „vânători” pentru trofee. În prezent, în țara noastră ar mai fi circa 1.300 de indivizi, reprezentând cea mai mare populație din Uniunea Europeană. Dihorul pătat – România este singura țară din Europa în care viețuiește această specie, numărând doar circa 500 de indivizi, în Dobrogea. Dihorul pătat poate fi întâlnit, după cum probabil v-ați dat seama, în zonele aride și de stepă. Pisica sălbatică - La prima vedere este foarte asemănătoare cu pisica de casă, în special cu exemplareel tigrate pe nuanţe gri ale rasei pisicii norvegiene de pădure. Odată cu sfârşitul ultimei glaciaţiuni, pisicile sălbatice s-au adaptat şi traiului în păduri dese. Mai puțin râvnită și vânată decât râsul este totuși pe cale de dispariție. Astăzi se întâlnește din Deltă până în munți, pe teritorii mult mai largi decât râsul. Ea preferă pădurile liniștite, cât mai întinse, cu mulți arbori bătrâni și/sau hățișuri.
 10. 2 points
  Ideea e ca si in sanctuarele de ursi, rangerii le pun mancare in anumite locuri special amenajate si ei s-au obișnuit sa vina la ora fixa sa servească masa, nu isi mai cauta mancarea in mod natural. Chiar daca sunt departe de civilizatie, tot se intervine peste ei, din dorinta de a-i ajuta, i-au invatat prost inclusiv in salbaticie.
 11. 1 point
  Evident că numai în accepțiunea ta, precum și a unei minorități pentru care contestarea vaccinării a fost ridicată la rang de virtute, cazul este rezolvat doar în acest mod „tranșant”. În realitate, pentru cine gândește cu a lui cutiuță din dotare și e în stare să analizeze datele concrete, vaccinul chiar funcționează. Hai, fugi repede și te vaccinează! Că, ți-am mai zis, nu am timp și nu o să mă lase ăia să vin la tine la spital să-ți aduc chiftele.
 12. 1 point
  2. Civilizatia Canaanita Dupa Exodul din Egipt, evreii, la comanda lui Moise, dar si al unor judecatori, precum Iosua, Ehud, Gideon, Samson, Samuel, au masacrat triburile locale din Sinai si Canan. Multe popoare (edomitii, moabitii, midianitii, ammonitii, filistenii) au fost nimicite de sabia evreilor, pusi de Yawheh SA UCIDA, cel care le-a dat porunca a sasea evreilor "sa nu ucida". Insusi Yawheh si ingerii sai au ucis mii de soldati caananiti, si le-a ordonat evreilor sa arda orase intregi. Acesta este HOLOCAUSTUL CANAANIT despre care nimeni nu vorbeste. Si care avea sa li se intoarca evreilor 2000 ani mai tarziu, in cel de-al doilea razboi mondial, unde au fost omorati 6 milioane de evrei in lagare de concentrare. Insa nimeni nu va stii niciodata cati canaaniti au fost ucisi in acele vremuri. Evreii i-au stigmatizat, persecutat si anihilat pentru ca erau pagani. Apoi si-au cladit Regatul Israelului , iar pe ramasitele civilizatiei canaanite au construit Ierusalimul si Templul lui Yawheh. Conflictul dintre israelieni si palestinieni dureaza si azi, chiar daca palestinienii sunt de religie monoteista, cea islamista. Conform cartii lui Iosua, evreii si Yawheh ar fi responsabili de distrugerea cetatii Ierihonului, cel mai vechi oras locuit din istorie. Dovezile arheologice arata ca acesta a fost distrus de cutremure. Despre filisteni s-ar spune ca erau invadatori ca si popoarele marii, proveniti din Europa care s-au amplasat pe coasta Palestinei de azi si au cladit orase marete, distruse de israelieni sub domnia judecatorului Samson, precum si sub domnia regiilor Saul si David. Civilizatia canaanita era o civilizatie prospera economic, inflorita cultural si avansata infrastructural. Ce s-ar fi intamplat daca evreii i-ar fi nimicit pe FENICIENI, ACESTI NAVIGATORI ISCUSITI, INTEMEIETORI AI CARTAGINEI , DAR SI INVENTATORII ALFABETULUI?
 13. 1 point
  The Terminal - 2004 - un film lung dar merita vizionat, nici n-am auzit de acest film desi a fost mult premiat si apreciat. Tom Hanks, Catherine Zeta-Jones in rolurile principale.
 14. 1 point
 15. 1 point
  Teribilism dus la extrem. Tinerii au stat la masă cu ursul și i-au făcut sandwich-uri cu unt de arahide. Ursul a gustat tot ceea ce i s-a oferit apoi s-a retras în pădure mulțumit de masa de prânz. Undeva in USA ...
 16. 1 point
  Nop, nu vrea sa fie altfel. Dar tu nu esti psiholog, altfel ai fi stiut.
 17. 1 point
  Dupa ce ca e topaici, ii mai punem si muzica. Merge
 18. 1 point
  Va reamintesc ca nu suntem aici pentru a face caracterizari celorlalti useri. Multumesc.
 19. 1 point
  Ok Ktulu, dupa cum te-am avertizat pe PM, m-am tinut de cuvant. Eu am cerut sa imi postezi care sunt acele porunci pe care le-a primit Avraam. Vreau sa vad ca Dumnezeu i-a poruncit lui Avraam sa tina Sabatul, cum suna poruncile alea pe care l-a ascultat Avraam? Vreau versetele cu poruncile pe care le-a primit Avraam.
 20. 1 point
  Inspiratia divina a viziunilor ei. Asta este problema pusa in acele citate, nu si daca rezultatul lor dupa ce au fost puse in practica este saunu conform cu invatatura lui Hristos. De ce nu ar fi acele "viziuni" ceea ce sustin acei martori, adica pur si simplu halucinatii, sau imaginatia care zburda necontrolata, sau rezultatul unei stari fizice dezechilibrate.
 21. 1 point
  Cum au fost dovediti ca sunt mincinosi? :blink: Argumenteaza de ce sunt mincinosi. De ce sunt rastalmaciri si ce nu e adevarat. Cu dovezi. Si pentru ultima data: nu mai cita intregul mesaj!!!
 22. 1 point
  Auzi, tu il crezi pe Crowley? Dar stii ca a fost mason, nu? 8) Ca sa nu mai spunem ca a fost consumator stabil de urmatoarele substante laudanum, opium, cocaine, hashish, alcohol, ether, mescaline and heroin.:
 23. 1 point
  Ok, Lupini, ce nu intelegi: "disproportionalitate intre subiect si obiect"? E ca si cum tu ai trimite duhul tau sfant sa lasi gravid un microb care iti sta sub unghia mica de la piciorul stang. Ti-e clar acuma?
 24. 1 point
  Mai Ilie&Ioan, ce se intampla cu tine de nu te mai recunosc in ultima vreme? :jester:
 25. 1 point
  Lio, unde a spus Isus sa tii sambata? Nu era necesar sa le aminteasca pe toate, atunci de ce nicaieri in NT porunca a 4-a nu e reamintita, in schimb toate celelalte da?
×