Jump to content
Forum Roportal

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/17/2020 in all areas

 1. 5 points
  Am venit pe lume spre fericirea parintilor mei si al familiei azi, September 18, 2020, sint un baiat mare am 4 kg 255 grame si 50.2 cm dar voi creste si mai mare!!! Acum am vevoie de odihna ca-s obosit de pe drum lung ... Au dodo ! - Sleepy time! (baby talk) cum zic francezii ... si las bunica sa se imbete de fericire!!! Love Axel.
 2. 4 points
  Sa stii ca nu mi se pare normal sa se puna imaginea astora pe Biserici. Unde mai exista smerenie?
 3. 4 points
  Nu am treabă cu "nefericitul", dar, din moment ce poți să vezi muianul lui Gigi Behehehecali între sfinții pictați pă pereții unei mănăstiri... ce dovadă mai vrei, Preafericitule?
 4. 4 points
  Inca nu s-a schimbat. Dar va fi oribil.
 5. 4 points
  Wtf, ceva tot nu merge bine, vad postari de la persoane pe care le am la friends dar le-am dat unfollow.
 6. 4 points
 7. 3 points
  Serios? Ma contrazici printr-un gest opus? Vede observant fotografia asta, il face pedofil imediat. Lasand gluma proasta la o parte... Una e sa pupi mainile unui copil, alta e sa vezi un om necajit pupand mana lui Becali. Nu crezi?
 8. 3 points
  Orice extrema e daunatoare. Fanatici religiosi, xenofobi, rasisti, islamisti extremisti etc
 9. 3 points
  Băi, Fructe, Morcovi, Vitamine ce ești, mă doare-n cur de bătăliile voastre, dar nu pot să nu constat, cu amară tristețe, că lumea ar fi fost de un milion de ori mai bună dacă voi, fanaticii religioși, nu ați fi existat. Părerea mea.
 10. 3 points
  Pai vezi? Daca nu era observant nici nu ai fi stiut ce pierzi.
 11. 3 points
  Doar de 4 ori face la pranz, ca dimineata si seara face de 5 ori.
 12. 3 points
  Mey, nu știu cine mi le arată, da io mă uit! Aici cred că exagerează, cu sexul de 5 ori pe zi! Io cre că face sex numa de 4 ori pe zi...
 13. 3 points
  Am revenit din Germania. Acum sunt din nou acasa(), in Bistrita si va salut pe toti roportalienii! Pentru toti roportalienii:
 14. 3 points
 15. 3 points
  Am băgat murături cu fasole, am băgat și suc de roșii cu vodcă, am băgat și bere, nu-i bai, că vaccinuri nu prea fac Acum am ajuns acasă, am accesat saitul reginamaria.ro și am primit rezultatul, care e negativ. Bine, știam deja asta, de la colegii cu care vorbisem deja la telefon. Partea bună e că și colegul implicat, a cărui soție a fost depistată pozitiv, a ieșit negativ. Dacă ieșea pozitiv ar fi fost nașpa, pentru că ne băga pe toți ceilalți în carantină la domiciliu pt 2 săptămâni. Totuși, mie nu prea mi-e clar cum el e negativ iar nevastă-sa, cu care împarte patul, e pozitivă. Însă Oricum ar fi, mă bucur totuși că peste o săptămână pot pleca liniștit în concediu ...
 16. 3 points
  Mda, aspectul cel oribil a devenit obligatoriu. Eu vad doar doua prietene si reclame cat cuprinde de la fb, in rest... Dar da, mi-au aparut iar niste pagini la care dadusem unfollow, fb de rahat.
 17. 3 points
 18. 3 points
 19. 3 points
 20. 3 points
 21. 3 points
  Vezi? Nici tornada nu poate sa fure curcubeul.
 22. 2 points
  Nu merge. Smth went wrong la refresh Cred ca schimba definitiv aspectul cu ala nou si oribil Acum merge iar
 23. 2 points
 24. 2 points
 25. 2 points
×