Jump to content
Forum Roportal

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 06/30/2021 in all areas

 1. 5 points
  Ca să-mi iau de-o grijă, dedic anticipat o melodie celor care eventual vor da rezultatul corect...
 2. 5 points
 3. 5 points
  Am fost nevoita sa ce? Si ce mi s-a impus? Nu mi-am vazut parintii din 2019 din cauza pandemiei si a restrictiilor. Mi-am pus toata viata pe hold din cauza bolilor autoimune, pentru ca sunt in grupa de risc. La job nu am avut probleme, am lucrat tot timpul, ba chiar mai mult de la inceputul pandemiei. Relatiile cu prietenii nu s-au schimbat, doar au fost mai de la distanta. M-am certat si tiganit luni de zile cu o echipa de medici dintr-un spital universitar din Olanda, care pana la final nu si-au dat acordul sa ma vaccinez. Pentru ca trebuia sa-mi vad parintii, sunt batrani, cine stie cat o mai duc, am decis sa ma vaccinez pe riscul propriu. Am semnat o hartie ca ma vaccinez fara acordul medicilor, ca-mi asum si alte bla bla. Am facut-o. Am avut zile naspa, cu perfuzii si imunosupresoare, dar au trecut, still here. Pe de alta parte, mi-am facut si datoria civica. Pentru ca asa e normal atunci cand iti pasa, nu trebuie sa-ti impuna nimeni nimic. Dar ce stiu covidiotii in afara de conspiratii? Nu le pasa nici macar de cei dragi lor, d-apoi de altii. Go on, vaccinul nu este obligatoriu, simte-te liber sa te infectezi oricand doresti. Dar si asuma-ti atunci cand, poate chiar din vina ta, vor muri oameni. Iar cacatul asta de pandemie nu se va sfarsi niciodata, pentru ca aveti voi avioane conspirationiste in cap. LE: Parintii mei s-au vaccinat cu multe luni in urma in Romania, fara mici si fara sa-i corupa nimeni, asa au decis. Zilele trecute mi s-a vaccinat 'copilul' de 17 ani, autist, si-a facut programare singur si nu ne-a anuntat decat in ultimul moment, cand a avut nevoie sa-l duca ma-sa cu masina.
 4. 5 points
  Inca una pe tema Elvetia - Franta
 5. 4 points
  Cu Danemarca tin si eu, dar pronosticul meu este: Anglia - Danemarca: 2-1. Sper sa nu-mi iasa :)))))
 6. 4 points
 7. 4 points
  Am înțeles că ții cu Danemarca, no problem. Dacă mmă gândesc bine și mie mi-ar plăcea ca danezii să vină în finală. Dar bagă, bre, și matale o încercare de pronostic colea! Hai, că nu pierzi nimic! Dimpotrivă, dacă o brodești ai ocazia să-ți dedic o melodie faină!
 8. 4 points
  Multumiri! Pentru tine si toti ceilalti mami omizi pronosticosi de pe topicul cu Euro 2020 :
 9. 4 points
  Multumesc, King. Pentru Blues si pentru tine
 10. 4 points
  Când ești zgârcit și mergi la mare în septembrie:
 11. 4 points
 12. 4 points
 13. 4 points
 14. 3 points
  Deci finala Italia - Anglia. Hai, Italia!
 15. 3 points
  Sunt dezamagit, Anglia din punctul meu de vedere nu merita sa triumfe,acel penalty este controversat. Noapte buna tuturor!
 16. 3 points
  1-1 după prima repriză. Hmm, până acum meci echilibrat, după cum toți intuiam asta. hai o melodie, să ne mai destindem...
 17. 3 points
  Urat,englezii huiduie imnul danezilor
 18. 3 points
  Cottage garden for me Cand voi avea timp, probabil la pensie, mi-am propus sa refac curtea/gradina bunicului meu cu toate plantele, flori si legume, care erau acolo in copilaria mea, exact in locurile in care erau.
 19. 3 points
  Nimeni nu te obligă să te vaccinezi. Poți să circuli liber la tine în casă, în grădină, în ce deții matale. Dar dacă ieși în spațiul public, unde riști să mă molipsești de holeră, ciumă bubonică sau flatulență morbidă, atunci am dreptul să nu-mi convină și să te rog să mergi înapoi la matale în curte. Dar pun pariu că bat tastele degeaba, pentru că persoanele cu idei conspiraționiste nu caută să afle adevărul prin argumente și prin logica bunului-simț, ci încearcă să se convingă pe sine și să convingă pe alții că teoriile lor sunt corecte, chiar dacă sunt argumentate pueril și cu fracturi de logică evidente.
 20. 3 points
  Chiar Oricum, ma bucur ca e fake news. Am Grecia in planuri vara asta. Ce sa zic, sa avem noroc
 21. 3 points
  Nu e o rușine să speli vase. Exact, postez doar cât mă duce capul. Da', dacă bagi ocheanu' pe poza mea de la avatar, vei vedea că port la mine două flinte: una pentru jigniri, alta pentru atac la persoană. Aici e forum de discuții, nu e facebook sau garsoniera în care stai în chirie și postezi cu ajutorul internetului de la magazinul din colț. Atâta timp cât nu înjuri persoanele de față, spor la postat. Da' dacă sari gardu', schimbăm macazul. Consideră această postare un avertisment. Mulțumesc, sănătate și trăiască ce vrei matale.
 22. 3 points
 23. 3 points
  Suedia-Ucraina a fost destul de plictisitor pana la reprizele de prelungiri. Si eu vreau finala cu alte echipe decat clasicele pe care le stim toti.
 24. 3 points
  Multumesc mult! Pentru tine:
 25. 3 points
  Pentru King si pentru toti fanii GOT
×