Jump to content
Forum Roportal

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 01/22/24 in all areas

 1. 3 points
  Aș aloca maxim două zile pt Firenze (una numai pt Uffizi...) și aș vizita și Siena.. care e foarte frumoasă. Este autobuz direct, face circa o oră. Dacă găsești astfel de tururi, let me know:) O să mă uit și eu.
 2. 3 points
  io abia ce am ajuns la tara, vreau sa-mi pregatesc sculele pentru taierile de primavara mai intai pentru pomii fructiferi (mar, par, prun, gutui, dud, cires, visin, piersic) mai pe la mijlocul lunii pentru arbusti (alun, coacaz, agris, mur, aronia, zmeura, corn, afin, merisor, catina) mai spre sfarsitul lunii pentru vita de vie
 3. 3 points
  Bel canto (2018) - Julianne Moore, Ken Watanabe. O soprană renumită devine ostatec undeva în America de Sud, unde fusese invitată să cânte la un eveniment privat. Dramatic. Drăguț.
 4. 3 points
  Vaaai, ce film drăguț am văzut. Queen of the desert, 2015. Cu Nicole Kidman, James Franco și băiatul ala, Robert Pattinson. Inspirat din viața Gertrudei Bell, care a avut un rol important în Orientul mijlociu după primul război mondial. Nu mor de dragul musulmanilor, dar filmul e agreabil.
 5. 3 points
  Azi am auzit unul bun. Și sec. Q: Ce făcea Hamlet cu pâinea? A: O felia.
 6. 3 points
  Pentru toți copiii ai căror părinți nu erau niciodată mulțumiți, orice-ar fi făcut.
 7. 2 points
  Mulțumesc, în general folosesc Get your guide, dar o să mă uit și la ei.
 8. 2 points
  stimate user in curand voi deschide un topic referitor la falsitatea istoriei invatate oficial chiar te rog sa ma completezi daca este cazul
 9. 2 points
  Merci mult pentru ponturi! Check out Headout - am mers de 2 ori cu ei si a fost super
 10. 2 points
  Da! Ceva divin, iti taie respiratia. In viata mea nu am vazut asa statui, asa creatii, au viata in ele. Din pacate nu am putut face nicio poza, erau extrem de atenti si stricti cu pozatul. Un pic de timp voi aloca si pentru Bologna, asta e clar. Am mai fost cu autobuzul (tot in vara) de la Milano la Bergamo (apropo, Bergamo mi s-a parut o bijuterie, chiar daca e considerat doar un oras de tranzitie catre lacuri/Milano). A fost ok. O sa vad. O sa vcaut sa vad ce gasesc, poate sunt excursii din acelea de o zi care te trec prin mai multe locatii, de pilda satele din Toscana - desi perioada nu e chiar propice pentru asta si nu stiu daca sunt disponibile. Clar pentru calatoria asta centrul de interes e Firenze
 11. 2 points
  Ai vizitat Sansevero? Si Bologna merită să arunci un ochi, e un oraș frumos. Trenul regional Bologna - Firenze nu e direct, e schimbare la Prato sau așa era acum 4 ani. Săgeata e directă, dar costă mai mult. Cu autobuzul nu aș risca. In Toscana fără mașină e greu, mi-ar trebui două săptămâni să văd câteva locuri. Lucca, Siena, San Gimignano, Bagno Vignoni, Val d'Orcia... multe și depărtate una de alta și conexiuni proaste sau deloc. Deocamdată pe hold .. poate la anul.
 12. 2 points
  Care mișcă, mișcă-n brișcă. E destul de devreme, dacă ma întrebi pe mine. Acu depinde și de temperaturile din țară ta. La mine au fost și sunt și acum - 10 fregvent noaptea. La asa temperaturi taierile nu sunt chiar potrivite. Sa nu se usuce crengile, zic.
 13. 2 points
  Niiice. Păi zi și unde, să mă/ne inspirăm și noi. Eu am in plan pt anul ăsta Andaluzia, Gdansk, Istanbul și una din astea - Cipru/Madeira/Valencia/Napoli. Cred că trag bilețele, că nu mă pot decide, dar Madeira conduce.
 14. 2 points
 15. 2 points
  Cu siguranță, matale! Ne, ne! Ai ținut cu hamasul din capul locului, nu fi ipocrit!
 16. 2 points
  Foarte corectă observația. Dar tu cu siguranță ești prost! Apoi, bonus, mai ești și iubitor de Hamas, adică de terorism.
 17. 2 points
 18. 2 points
  Dedicat special pentru un Astronaut curajos, amator de Infinit: - Maine pe Luna!!!
 19. 2 points
  Bine, Zod e cu terraformarea. Terraformarea cât și pe unde încape! Hai să-l salutăm că, nah, fiecare suntem cu ale noastre.
 20. 2 points
  Și italianul Sinner câștigă finala cu 3-2 la seturi. La 22 de ani, italianul Jannik Sinner caștigă primul Grand Slam din carieră! Părinții lui, respectiv Hanspeter Sinner și Siglinde Sinner, sunt foarte fericiți. Toată stima și pentru învinsul de azi, Medvedev.
 21. 2 points
 22. 2 points
  Și Sabalenka câștigă finala Australianului Open, iar fanii strigă la unison: Hei Sabalenka, hop, stai, Ce bulane groase ai!
 23. 2 points
  Faptele vorbesc, clanul HAMAS ca si clanul Duduienilor a furat de la saracii propriului popor. Nu sunt rasist dar populatiile colorate nu prospera nici unde pe pamant, doar crime si infractiuni.
 24. 2 points
  Where the crawdads sing (Acolo unde cântă racii), un film din 2022. Mie filmul ăsta mi-a plăcut mult. Nu are acțiune, e iarăși un film despre care unii au zis că e plictisitor, pentru că e lent. Nu mi s-a părut, ba chiar m-a ținut atentă de la început până la sfârșit. L-aș recomanda, deși nu e o poveste veselă.
 25. 2 points
×