Jump to content
Forum Roportal

Regulament Fotografie


Regulament Intern Ariei:

 

Se aplica in totalitate Regulamentul Forumului Roportal cu sublinierea, in mod special, a urmatoarelor prevederi:

 

1. Din ratiuni de spatiu si pentru usurinta vizualizarii pe forum, imaginile postate vor fi de rezolutie maxima 1024 pixeli pe latura si 300KB marimea fisierului.

Exceptie vor face numai imaginile de test pentru aparate care sunt admise la rezolutia maxima pentru a putea fi evaluate rezultatele.

 

2. Este interzisa postarea imaginilor care incalca legea dreptului de autor, cu continut pornografic, rasist, antisemit sau care contravine legilor in vigoare.

In cazul nerespectarii acestor aspecte raspunderea apartine EXCLUSIV celui care a postat imaginea, moderarea si stergerea imaginilor contraveniente facandu-se la intervale de timp nedeterminate.

 

 

3. Sunt interzise atacurile la persona. Va rugam sa tineti cont , inainte de a riposta, ca se comenteaza o imagine si nu autorul ei. Discutiile se vor purta in mod civilizat, respectand punctul de vedere al celuilalt.

 

4. Toate drepturile de autor (copyright) asupra fotografiilor atasate in cadrul forumului apartin autorilor. Reproducerea lor (pe orice suport) fara permisiunea autorilor reprezinta o incalcare a legilor in vigoare. Roportal SRL nu isi asuma in niciun fel obligatia de a proteja pozele afisate in cadrul forum-lui, de a despagubi autorii si nici de a ajuta autorii sa fie despagubiti pentru pagubele pe care le-au suferit.

 

-5. Nu folositi materiale ale caror drepturi de autor nu va apartin, fara sa specificati sursa/autorul materialului. ( De ex: Google, FB, site-ul X etc )

 

Special pentru punctul 1:

- prima abatere -> avertisment public/pm

- a doua abatere -> modificare directa a imaginilor + warn 10%

- a treia abatere -> stergerea imaginii + preview a mesajelor noi.

×