Jump to content
Forum Roportal

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/25/2022 in all areas

 1. 1 point
  cand ziceam ca nu poate deveni si mai penibila propaganda putinista pe care o faci aici, vii sa ma contrazici postand asta.
 2. 1 point
  Un miracol s-a petrecut intr-o biserica din regiunea Popasna. Desi a fost intens bombardata, o fresca reprezentand pe Sf Petru si Pavel a ramas neatinsa. Iata ca si Dumnezeu sustine operatiunea militara speciala a Rusiei.
 3. 1 point
  E regionalism, se refera la muște
 4. 1 point
  Si aici am intrat cu grija, sa nu ne intalnim cu Martinuș. Era plin de borze, nu au tinut cont de sarbatoare
 5. 1 point
  Da, dragul meu, vine valul și-ți ia ție calul! Nașpa! Dar rămâi măcar cu soacra, dacă se pune...
 6. 1 point
  vine valul si-mi ia ....vacile , oile... niste criminali boala vacii nebune, gripa porcina, gripa aviara, covid, variola maimutei the next pandemic... cica „stresul provocat de căldură” mai ceva ca la Auschwitz!
 7. 1 point
  M-am plimbat. Si m-am abtinut sa ma plang iar ca e zi nemuncitoare. Dar cum mi s-a dat ocazia... I-am adus pisicii iarba forestiera
 8. 1 point
  mosu' Vanga... We Need More Money to Plan for the Second Pandemic bandicam 2022-06-24 18-58-35-514.mp4
 9. 1 point
  Mi-a facut mami cadou o cruciulita pe care vreau sa o port mereu, mai putin noaptea. Domnul sa va aiba in paza!
 10. 1 point
  Țiriac a apreciat-o pe Halep, iar critica lui e constructivă. La fel, constructivă e și critica noastră. Bine, mai degrabă noi chibițăm. Cum spuneam și cum era de prevăzut, Simona a zis pas semifinalei cu Andreescu de la Bad Homburg. Și rămân la părerea că Simona, pe fondul scăderii condiției fizice și având în vedere că vrea performanță maximă la Wimbledon, nu prea ar fi trebuit să se mai aventureze nici măcar până în faza semifinalelor turneului de la Bad Homburg, pentru că e vorba de o perioadă de refacere și e foarte posibil să înceapă obosită Wimbledonul. În acest sens mă uit la Iga, care deși are o condiție fizică de invidiat, nu a riscat să se piardă în turnee mici înaintea Wimbledonului. În fine, e treaba Simonei și a antrenorului său să-și facă o strategie.
 11. 1 point
  Din fericire. in Ro oamenii sunt mult mai aproape de normalitatea consacrata. manusile, ochelarii si masca constituie elemente ale unei normalitati inventate si sustinute de cifre oficiale menite sa sa deformeze si sa dezinformeze in alta ordine de idei...nu ajuta cu nimic nici la covid, nici la vrajelile cu maimuta dimpotriva chiar, partea cu maimuta pune o mana de paie pe focul LDBTQXXXR...
×