Jump to content
Forum Roportal

Amarena

Gold Member
 • Content Count

  24,892
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

Everything posted by Amarena

 1. Amarena

  Acu la moment

  coșmarul meu in clasa a șasea, fix asta am avut de făcut la lucru manual, mileu din macrame, cu șnur croșetat și apoi pus pe pânză și croșetat bride... Oribil, cred că mi l-a terminat mătușa mea, care era foarte pricepută la astea.
 2. Amarena

  Acu la moment

  Eu nu mai cos nimic. Nu-mi place să cos.
 3. Amarena

  Acu la moment

  Mulțumim. Sănătatea e cea mai importantă și înțelegerea în familie... restul par mai simple, dacă le avem pe astea.
 4. Amarena

  Acu la moment

  Nu chiar la plajă dar bebelușii trebuie plimbați măcar de două ori pe zi. Ieri băieții mei au împlinit 20 de ani și toată ziua am rememorat nașterea și primele luni. Mi-a fost extrem de greu și m-a schimbat foarte mult tot procesul, dar acum când mă uit la ei, mă simt foarte, foarte mândră de mine și de ei, am băieți sănătoși, deștepți și cuminți și ne înțelegem foarte bine. Mi-a fost frică că o să dau greș cu ei, că nu o să știu să îi educ, că o să-i "scăp din mână", cum m-a avertizat fostul soț, dar uite că n-a fost așa, dimpotrivă. Le-am închis gura tuturor celor care nu mă credeau în stare să cresc doi băieți.
 5. Amarena

  Cat costa sa cresti un copil?

  Mulți copii fac icter fiziologic după naștere, o să treacă, trebuie puțină răbdare...
 6. Amarena

  Acu la moment

  Felicitări, să fie sănătoasă!
 7. Amarena

  Acu la moment

  Merge in fundal înmormântarea, la TV.. eu deja lucrez azi.
 8. Amarena

  Acu la moment

  Revenirea asta din concediu e mai grea decât altele. Nu pot deloc să pornesc motoarele.
 9. Amarena

  Pe agenda zilei. Evenimente externe

  https://news.sky.com/story/queue-to-see-queen-lying-in-state-around-four-miles-long-with-11-hour-wait-12698640 E mai vechi articolul asta, acum 8 ore timpul de așteptare era 19 ore. Plictiseală mare în UK.
 10. Amarena

  Acu la moment

  Asta-i denumirea pt zilele libere, așa au dat și la jubileu.
 11. Amarena

  Oldies, But Goldies

  O piesă din coloana sonoră din Legend:
 12. Amarena

  Ce mai cititi?

  Am început Regatul, de Jo Nesbø. Tipul ăsta e o garanție când vine vorba de thrillere nordice.
 13. Amarena

  Ultimul film pe care l-ati vazut

  Sophie's choice (1982)
 14. Amarena

  Ultimul film pe care l-ati vazut

  Legend (2015) și Locke (2013). Tom Hardy, dacă tot e ziua lui azi.
 15. Amarena

  Barbati sexy

  Azi e ziua lui. E sexy nu doar pt că arată bine, ci și pt că e un bărbat așa cum trebuie.
 16. Amarena

  Avem colectionari?

  Pfoai am ratat-o p-asta, am colecție de mașinuțe. Voi aveți colecții? Fără să fiți hoarderi, colecții specifice, vreau să zic. Eu mai colecționez magneți de frigider adunați de pe unde mă duc. Numai cei cumpărați de mine intră în colecție, pe cei făcuți cadou nu-i pun la socoteală. Vara asta mi-am mărit colecția cu 9 magneți. Și am mai început o colecție de vase de lut în miniatură sau, în orice caz, de mici dimensiuni, lucrate manual, amfore, ulcioare etc... Dar se pare că o să meargă greu, nu peste tot găsesc.
 17. Amarena

  Acu la moment

  Party's over :( Until next time...
 18. Amarena

  Buletin pentru minor (aflat in UK)

  Nu am trecut prin asa ceva, din păcate nu știu. Le-am schimbat si noi anul ăsta, in țară. Mult mai ușor în țară. Trebuie doar la depunere să fiți personal, eliberarea se face și prin împuternicit. Acum nu sunt sigură că și la 14 ani e așa, dar nu văd de ce nu.
 19. Amarena

  Poze adunate de prin locuri vizitate

  Ultima zi... Atlanticul.
 20. Amarena

  Poze adunate de prin locuri vizitate

  Nici eu nu-s prea sigură că aș manca poutine:))
 21. Amarena

  Acu la moment

  Sănătate mamei și nepoțelei. :) Eu am stat aproape o lună în spital cu ai mei, iar acasă n-am lăsat pe nimeni să vină în primele 10 zile, doar mama venea, să mă ajute. Cred că e o bună măsură de protecție, cât copilul e foarte mic. Mai ales acum...
 22. Amarena

  Poze adunate de prin locuri vizitate

  Și eu mă informez, știam ce e chestia aia, dar depinde de gusturi. Unul din băieți a zis că e foarte bună, celălalt abia s-a atins, că nu i-a plăcut sosul, eu am fost între. Avea un gust de curry pe care nu-l sufăr, niște cârnați care iar nu-mi plac, un smoked ham, iarăși nu pe gustul meu... De fapt e un sandviș cu toast, șuncă afumată, cârnați, o felie de mușchi de vită, acoperit cu cașcaval, un ou deasupra și înecat într-un sos cu ușor gust de curry.:)) Toți care intrau, TOȚI, comandau asta:)) aveau și altceva pe meniu, dar na, when in Porto...
 23. Amarena

  Poze adunate de prin locuri vizitate

  Unele sunt gratis, altele cu plată, pentru că au și muzee și cripte. Am fost azi în una care se laudă că ar avea o bucată din crucea lui Isus, The true cross o numesc ei, cu sigiliu de autenticitate and shit. La fel și o relicvă a Apostolului Pavel, tot așa, autentificată, chipurile. În Lisabona la catedrală, dacă nu le încurc, este o cruce din aur masiv de 17kg și ceva, încrustată cu 4000 de pietre prețioase, o grămadă de diamante, rubine, safire etc. Ținută după niște gratii groase, nu e voie să faci poze etc. Sf. Francisc din Porto și încă două, decorate în stil baroc, biserici carmelite, au toată lemnăria aurită, cu foiță de aur. Foarte mult argint placat cu aur am văzut, costume preoțești cusute cu fir de aur, mitre cu pietre prețioase. Aici am observat că, dacă biserica încă este funcțională, e gratis. Dacă e desacralizată și e doar pt turism, costă. În Italia, în afară de Sf. Petru de la Vatican, toate-s gratis de vizitat. În UK, toate costă.
 24. Amarena

  Poze adunate de prin locuri vizitate

  Ne plac bisericile, basilicile, catedralele, sanctuarele. Sunt monumente de artă și arhitectură pe care nu le ratăm în nici o vacanță. Suntem fierți pe arhitectură. Dar atâtea atâtea biserici câte am vizitat în astea 10 zile, n-am vizitat niciodată.
 25. Amarena

  Poze adunate de prin locuri vizitate

  Penultima zi în Porto. Prima zi cu ploaie. După cățărat în turn și în catedrală ni s-a făcut foame și am stat la coadă ca să prindem o masă la pomul lăudat, Café Santiago Unde cică se face una din cele mai bune Francesinha din oraș (fel de mâncare tradițional din Porto). Ce zic eu, din țară. dar nouă nu ne-a prea plăcut... Așa că ne-am întors la cornurile noastre extra-fofos :))
×