Sari la conținut
Forum Roportal

Amarena

Gold Member
  • Număr conținut

    25321
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    126

Orice postat de Amarena

  1. Amarena

    Acu la moment

    Pt mine și 22 e mult, nu știu dacă e de la vârstă.
  2. Amarena

    Acu la moment

    Cam peste tot, din ce am văzut, puține județe au scăpat, prin Transilvania.
  3. Amarena

    Acu la moment

    Eu am fost în vacanță în iunie, acu stau potolită până la jumătatea lui septembrie. Dar azi mi-am luat un bilet de avion pt noiembrie, a scăzut prețul la €26.99 și l-am și luat, ce-i în mână nu-i minciună. :D Sunt foarte bucuroasă, aștept să mai scadă și cel de întoarcere. La noi au fost temperaturi de 14°-17°, abia azi s-au ridicat pe la 23°. Vis.
  4. Amarena

    Războiul din Ucraina.

    Nu cu noi trebuie să combați, ți-am zis, fă o adresă la Academia Română.
  5. Amarena

    Războiul din Ucraina.

    Da, a celor care au scris dicționarul explicativ al limbii române. Dă-le un mesaj și fă-i de kkt.
  6. Amarena

    Războiul din Ucraina.

    Sunt sinonime. Continuați.
  7. Amarena

    Războiul din Ucraina.

    E secret că postați pe Softpedia sau de ce vă coiți așa? :))
  8. Amarena

    Poze adunate de prin locuri vizitate

    E așa relaxant când totul iese conform planului. Noi (adică eu și băieții mei) aproape în fiecare vacanță avem mici neplăceri, dar nimic grav - se rupe un pantalon, întârzie avionul, am mai uitat telefoane prin tren, prin taxiuri:)) dar le-am recuperat în mod miraculos. Astea sunt prilej de amuzament după un timp. Când nu ți se întâmplă nimic, parcă nu au condimente amintirile.:) Dar când ești la fața locului... e de preferat să nu se întâmple.
  9. Amarena

    Campionatul European de fotbal 2024

    În orice caz, a fost un turneu final urâțel. Majoritatea meciuri slabe, plictisitoare, puține goluri cu adevărat spectaculoase, au strălucit doar câțiva portari.
  10. Amarena

    Campionatul European de fotbal 2024

    N-am apucat să verific rezultatul, a câștigat Uruguay, wow. Anglia a tuflit mucii in fasole și la turneul ăsta, cum știu ei să facă, dar, ca de obicei, li se aliniază planetele și ajung în fazele finale. Colegii mei englezi sunt scârbiți de-a dreptul și consideră că nu merită să fie unde sunt. Dintre Anglia și Olanda, doar pt că englezii îmi sunt mult mai antipatici decât olandezii, în finală aș prefera Olanda, în ciuda faptului că ne-au omorât. Dar și pt că am o slăbiciune pt van Dijk, de mulți ani, haha. Și sper ceilalți finaliști să fie spaniolii, că nu mai pot să-i văd pe francezi. Două meciuri destul de imprevizibile. Mi-e frică să dau pronosticuri, dar Franța poate fi bătută. Ceilalți.. facă borș.
  11. Amarena

    Campionatul European de fotbal 2024

    Sper să se adune spaniolii și să le dea cu terenul în cap.
  12. Amarena

    Poze adunate de prin locuri vizitate

    Ooo, faptul că vorbești franceza a făcut toată diferența din lume. Din păcate am lucrat in customer service mulți ani cu francezi, acum nu mai am contact direct cu ei, doar îi ascult/citesc, dar am văzut cât de disprețuitori pot fi, cât de "entitled", ok, înțeleg, clientul are dreptate dar nu e așa greu să fii om, până la urmă. Plus că sunt extrem de ignoranți în diverse domenii - nu sunt singurii, că numai românii se pricep la toate câte puțin... dar ei sunt și ignoranți, și foarte, foarte nesimțiți. Bineînțeles că nu de atitudinea asta m-aș lovi, dacă aș fi turist. În Portugalia chiar am întâlnit un cuplu de francezi mai vârstnici, tare drăguți, în Hunedoara la fel etc. Dar o oarecare aversiune am, față de ei.:) Îți înțeleg pasiunea, la fel simt pt Italia, iremediabil îndrăgostită. Frumoasă relatarea, să mai scrii și despre alte destinații așa.:) Și acum ceva mai practic, cât ți-a luat să vizitezi Versailles-ul? Ai intrat și la Louvre? Mă sperie puțin vastitatea lor, nu știu cât timp ar trebui să aloc Parisului, o săptămână sau 10 zile mi se par mult prea puține. De-aia nu mă încumet să mă duc încă.
  13. Amarena

    Poze adunate de prin locuri vizitate

    Așa e, la fel gândesc și eu, n-am tras încă concluzii și Franța mi-a plăcut mereu, are multe frumuseți.
  14. Amarena

    Campionatul European de fotbal 2024

    Nici eu. Nu cred că visa cineva la sferturi, să fim serioși. Păcat că s-au pierdut după primul gol, 3-0 e cam urâțel. Au de muncit.. dar nu sunt fără speranță pt mondial.
  15. Amarena

    Acu la moment

    Am avut și noi două zile cu 27° săptămâna asta/vara asta. Azi a coborât la 20-21. Perfect.
  16. Amarena

    Retete pentru sarbatorile de iarna

    Eu fac orice, oricând, dacă mi-e poftă, nu aștept un eveniment specific.
  17. Amarena

    Ce imagini ne motiveaza?

    Above the clouds
  18. Amarena

    Poze adunate de prin locuri vizitate

    Aoleu, mie nu-mi plac deloc francezii și despre Paris și parizieni am auzit și citit numai urâțenii. Nu e pe lista mea scurtă, dar Mt. Saint Michel și Normandia sunt. Poate-mi schimbi părerea.:). În vremea liceului nu-mi doream nimic mai mult decât să ajung la Paris.
  19. Amarena

    Campionatul European de fotbal 2024

    Jenantă Italia, ok, frumos golul... dar Croația merita 1-0 ăla. Cum o fi să-ți vezi speranțele prăbușite in ultimele secunde... chiar mi-a fost milă de ei.
  20. Amarena

    Campionatul European de fotbal 2024

    Italienii s-au văzut doar la faulturi.. Donnarumma a fost cel mai bun jucător de pe teren, păcat că n-a dat și un gol la sfârșit.
  21. Amarena

    Poze adunate de prin locuri vizitate

    Polonezii (cei din servicii) nu dau nici ei pe afară de amabilitate, dar știam deja asta. Aș îndrăzni să zic că-s mai sictiriți decât românii. Parcă vezi că-mi schimb părerea despre ospitalitatea românilor, haha. Nu suntem cei mai nașpa, mai sunt și alții.
  22. Amarena

    Poze adunate de prin locuri vizitate

    Salutări din Gdansk. Oraș port la marea Baltică, capitala voievodatului Pomeraniei, cu mai mult de 480.000 de locuitori, al șaselea ca mărime din Polonia, dar unul din cele mai frumoase. Important centru pt comerțul cu ambră, peste tot în oraș sunt magazine care vând bijuterii și obiecte din ambră. Foarte frumos, enervant de curat, ca și Cracovia. În una dintre poze este un altar din ambră, aflat în biserica St. Bridget.
  23. Amarena

    Acu la moment

    A, erau alte vremuri, da.
  24. Amarena

    Acu la moment

    E fain când e așa lungă escala, ai timp să vezi orașul. Încă n-am avut zboruri cu escală, abia la anul ne vom aventura pe alt continent, dar e tot zbor direct. Mi-e cam frică de escale.
×