Jump to content
Forum Roportal

Vriies

Gold Member
 • Content Count

  7,816
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  88

Everything posted by Vriies

 1. Nu știu cu ce să încep, spuneți și voi :) Mai demult, așa, când ascultam unele melodii, mi se părea că tocmai aveam o revelație, anume aceea de a le fi descifrat misterul...
 2. Poate că nu era vorba cea bună. Vezi că mai sunt și alte vorbe! Apropo, uite, mi-a venit în minte nunta aia din Sălaj, la care fusei cu ceva vreme în urmă. Deci la ăia nu exiști, cel puțin la petreceri, dacă nu știi să dansezi!
 3. Bine, apreciez. Nu te supăra. Dar poate că nu ai ajuns la „logica cea bună„ și poate că aici nu e vorba de prostie. Încearcă să privești, măcar oleacă, și din altă perspectivă. Una oleacă mai largă. E vorba pur și simplu de tendința, de pornirea ființelor inteligente de a explora dincolo de arealul lor. Gândește-te că acest lucru s-a întâmplat, păstrând proporția, chiar și-n istoria noastră recentă și cunoscută. Plus de asta, în unele cazuri, pentru a supraviețui, poate că unele civilizații extraterestre pur și simplu au fost nevoite să-și părăsească propria planetă. Asta fie din cauză că și-au exploatat planeta dincolo de limitele admisibile, fie că anumite condiții exterioare au impus părăsirea propriei planete în scopul supraviețuirii. E doar concluzia ta și punctul tău de vedere. Să trăiești! Eu împărtășesc alt punct de vedere. Anume că, cel puțin unele din multele civilizații extraterestre, au fost foarte inteligente și evoluate astfel încât să treacă de ceea ce noi numim „bariera spațiului” și să ajungă în diverse alte zone ale universului.
 4. Mai pe larg, "Cel puţin patru specii de extratereştri au vizitat Pământul în decurs de câteva mii de ani". Cel puţin aceasta este declaraţia fostului ministru canadian al Apărării, Paul Hellyer, care ne mai spune clar şi fără echivoc: "extratereştrii trăiesc printre noi"! Cică unii dintre ei ar provini din Zeta Reticuli, constelaţia Pleiadelor, din Orion, Andromeda şi Altar. Mai zice că actualmente există pe Pământ extratereştri vii şi că cel puţin doi dintre ei lucrează cu guvernul american. Interesant e că el contrazice ipoteza lui Hawkins care a susţinut că în cazul în care extratereştrii ar vizita Pământul, ar avea scopuri duşmănoase, afirmând că, dimpotrivă, nu numai că extratereştrii au vizitat Pământul dar au şi sprijinit oamenii în realizarea unor progrese. https://www.youtube.com/watch?v=XjpGnoAeiVc Voi ce ziceţi? O şti ăsta ceva sau bate câmpii?
 5. Ce vorbești, bre? Așa împărțiși tu bărbații? Între cei adevărați, care nu dansează și doar se clatină de pe un picior pe altul...și cei neadevărați, care dansează?
 6. Clar că ai oportunități! Bine, tre să te mai și străduiești cât de cât. Că dacă ai „două picioare stângi” și nu faci eforturi ca să-ți îmbunătățești condiția, e clar că nici o șansă.
 7. Da, pot. Dar apropo de subiectul din capul topicului, că m-ai inspirat. Un posibil răspuns ar fi că îți poți face o prietenă mergând la cursuri de dans și străduindu-te să dansezi cât mai bine. Pe bune și fără mișto. Asta o spun din proprie experiență, de pe vremea când dansam. Cei care dansau mișto, chiar n-aveau probleme în a-și face prietene.
 8. Clar că suntem! Eh, mai plângem și noi după vreo gagică/gagiu. Doar că nu ne dăm în stambă.
 9. Asta-i memorabilă! Pe bune, acum, chiar ești milionar?
 10. Bun. Revenind la temă, să reiterăm faptul că Paul Hellyer - fost ministru al Apărării Naționale din Canada - a mărturisit că știe despre cel puțin 4 rase extraterestre care vizitează activ Pământul. A'ma, ce să spunem? Au trecut ani și mărturisirea lui a rămas mai puțin comentată - ca să nu spunem, de-a dreptul escamotată. Așa că băgăm și noi din top, ca să meargă treaba, despre cele cinci rase extraterestre care nu vor să ne distrugă cc
 11. Vriies

  Coronavirus la zi

  Cu ceva vreme în urmă când am adus discuția despre coronavirus, părea un eveniment extern, na, ceva acolo posibil trecător. De atunci situația s-a schimbat, noi am tot vorbit și vorbim în divesre locuri ale forumului despre asta, așa că poate ar fi mai indicat să discutăm despre acest lucru pe un topic consacrat strict acestui eveniment nefast, dacă-i putem spune așa. Situația la zi: https://www.worldometers.info/coronavirus/
 12. Vriies

  M-AU BANAT SI PE FACEBOOK! CE MA FAC?

  Gândește-te că e și vina ta. Pornește de la faptul că ești banat cam peste tot...Poate că ești prea agresiv, nu crezi? Nu da vina numai pe ceilalți, pentru că astfel vei ajunge să trăiești într-o frustrare eternă și nu-ți vei mai reveni! Schimbă pur și simplu macazul și asumă-ți cel puțin o parte din vină.
 13. Vriies

  Mai are rost sa-ti faci iubita in 2020?

  Mai are rost sa-ti faci iubita in 2020? Da. Are rost să încerci. Nu-i nimic. Se întâmplă. Poate nu le-ai abordat cum trebuie și poate că nu te-ai orientat prea bine asupra tipului de fete cu care te-ai fi putut combina. Stai liniștit. Chiar și pe timpul pandemiei, chiar și după, oamenii se iubesc și se cuplează. Încearcă să te evaluezi cât poți tu de obiectiv și încearcă să te combini cu fete care nu ar fi „peste nasul tău”, ci cu fete pe care le consideri a fi oarecum aproape de tine, cu care simți că ai avea ceva în comun. Și orice ar fi, nu te mai răzbuna pe femeile care nu au răspuns avansurilor tale. Ai putea să-ți spui: „N-a fost să fie, ducă-se, am timp să găsesc ceva fain care să mi se potrivească!”. Și chiar ai timp. Ai numai 27 de ani și ai toată viața înainte. Poi, asta e. Mai puțin contează că ești gras. Nu te vor, tocmai din cauza atitudinii tale negativiste pe care ele o simt în mod subtil. Încearcă să-ți schimbi atitudinea: „Sunt gras, sunt așa cum sunt, dar am și calități! Depinde de mine să mi le pun în valoare!”. Și da, ar trebui să ieși cu o fată la restaurant. Nu-i povesti din prima toată gama pasiunilor și trăirilor tale. Zi-i doar câteva. Încearcă să fii atent și la ce spune ea și încurajeaj-o. încearcă să fii interesat. de fapt, chiar ar trebui să fii interesat și lasă loc neapărat pentru următoarea întâlnire. Aici e vina ta, în exclusivitate. Și poate nu-ți convine ce ți-am spus acum. Pune-ți problema că ceva în neregulă a fost până acum în abordarea ta cu privire la găsirea unui loc de muncă. Faptul că ai fost dat afară pe motive pe care spui că deocamdată nhle înțelegi, ar trebui neapărat să te facă să-ți revizuiești atitudinea vizavi de problema locului de muncă. Indiferent de locul de muncă pe care-l găsești la un moment dat, tre să te străduiești ca acolo să fii util, indiferent că tu consideri că meritele tele nu-s apreciate cum trebuie. Aprecierea va veni treptat, odată cu și doar pe măsura prestației tale. Există și psihologi care pot ajuta, bineînțeles. Însă problema e că, în primul rând, cu sau fără psiholog, tre să ne acceptăm noi tarele și să mergem hotărâți mai departe. Nu trebuie să te mulțumești cu joburi de duzină. Dar trebuie să-ți găsești un job și odată ce l-ai găsit să te străduiești să faci tot ce poți acolo, pentru a putea fi apreciat. Odată ce ai depășit etapa asta, poți încerca și alte joburi și cu siguranță vei reuși. Nu-i o rușine că, deocamdată, stai cu părinții tăi. Da, încearcă să te autodepășești și să ieși din zona de confort.
 14. Vriies

  Acu la moment

  Bre, să ne trimiți poze!
 15. Vriies

  Viteza - calitate sau defect ?

  M-a inspirat Garg cu al lui răspuns științific. Așa că vin și eu spre exemplificare cu celebra și de-acum deja banala formulă a lui Einstein, recte E = mc2, în care constanta „c” este și ea o viteză importantă, anume viteza de propagare a luminii în vid. În viața de zi cu zi, observ neîncetat cât de importantă este viteza întru realizarea diferitelor deziderate, cum ar fi: - în mai toate disciplinele sportive (n-ai viteză de execuție, te poți apuca de altceva, de ex., de agricultură); - în Parlament (e vorba de viteza cu care unele majorități parlamentare promulgă legi spre beneficiul unor indivizi sau minorități/elite); - în piață, în malluri, în diverse aglomerații sau chiar și pe stradă ( e vorba de viteza cu care unii ne fac la buzunare, fără măcar să ne dăm seama). Și exemplele ar putea continua. Așa că viteza, fie că vorbim de sportiv de frunte, de un umil parlamentar, de un banal hoț sau de un impetuos spermatozoid, constituie o calitate deosebit de utilă! Q.E.D.
 16. Vriies

  Acu la moment

  Poate la Muntele Athos!
 17. Vriies

  Viteza - calitate sau defect ?

  mulți, mulți...dar puțini aleși!
 18. Vriies

  Viteza - calitate sau defect ?

  Ăla fumează. Pare că-și bate joc de ceilalți, care muncește!
 19. Vriies

  Viteza - calitate sau defect ?

  Piedică nu înseamnă numai a-i pune cuiva piciorul înainte, pentru a-l face să se împiedice și să cadă. Mai înseamnă și obstacol, opreliște, fapt care împiedică realizarea unui țel, care stă în calea unei acțiuni.
 20. Vriies

  Viteza - calitate sau defect ?

  Îi pui piedică!
 21. Vriies

  Viteza - calitate sau defect ?

  Nu le mai complicați. Am spus clar. Cel care ajunge primul dă dovadă de cel mai bun raport între viteză, forță, inteligență.
 22. Vriies

  Viteza - calitate sau defect ?

  Poi, chiar știm. Nu erau mai inteligenți, din moment ce au ajuns după el...
 23. Vriies

  Viteza - calitate sau defect ?

  Cel mai bun spermatozoid, cu siguranță e cel care e suficient de rapid, forțos și aș mai adăuga inteligent!
×