Jump to content
Forum Roportal

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/01/2019 in all areas

 1. 7 points
  Pentru toti roportalienii si nu numai: Ceea ce-am invatat si respect intotdeauna ceea ce m-a invatat viata, este faptul ca (si nu numai eu am avut parte de experiente cu asemena invatatura, deci au spus-o deja altii inaintea mea, dar e bine sa ne reamintim asta...) un om intelept este in armonie cu tot ceea ce-l inconjoara deoarece intelege ca ceea ce este in jurul lui este si in interiorul lui. El este un Microunivers intr-un Macrounivers. Asa cum fiecare celula se armonizeaza in trupul nostru, fiecare Fiinta se armonizeaza in univers. Armonia interioara duce la armonia cu intregul univers si face parte din ceea ce "Inteleptii Nemuritori ..." (ca sa parafrazez pe cineva) atentioneaza mereu si anume: "Disciplina Spirituala".
 2. 7 points
  Lume, lume! LANSARE DE CARTE - romanul meu de debut, ”Pădurea”. Data: 15 septembrie, duminică, ora 15:00. Locul lansării va fi: Librăria Diverta, strada Lipscani, nr. 30-34, București. Străduța indicată de statuia lupoaicei din zona Unirii. Etajul 2, cafeneaua artiștilor. Romanul: beletristică, ficțiune. Personajul principal, procuror; două enigme, una de natură personală și alta, de natură colectivă; iubirea e factorul aparent subsidiar, dar care joacă, de fapt, rolul cel mai important în tot vălmășagul social-distopic. Nu lipsesc, desigur, situațiile de roman absurd, prezentate însă cu rigori realiste. Preț: 25 lei. Durata evenimentului: aprox. 1h și 30 de minute. Locul ales, librăria Diverta, este foarte plăcut și puteți servi un suc, o cafea, un ceai. Pentru toți cei care doriți și puteți să luați parte la eveniment, vă rog mult să îmi spuneți :) Vă aștept cu mare drag duminică, ora 15, la librăria Diverta!
 3. 7 points
  Am un nou loc de muncă. Am luat salariul yaaaay.
 4. 6 points
  Va doresc un an nou fericit! Pentru voi toate si pentru voi toti:
 5. 6 points
  Multumesc, Vriies. Pentru tine si pentu toti cei care ne-am intersectat si in acest an pe roportal - Sher, Lucia, Stu, Fiero, Adal, King, Gaslight, Nicolae T. Missing Canaris though.
 6. 6 points
  Și pentru că acum, la sfârșit de an, am făcut o dedicație muzicală fetelor cu care am mai discutat pe aici, mi se pare corect să fac una și băieților. Așadar, pentru Gargbird, King 1, Adal*, Clear Light:
 7. 6 points
  De unde-ți tot plac ție melodiile ăstea grecești? Dintr-o viață anterioară? Oki, nu mă bag. Dar am și eu o dedicație pentru unele din scumpele mele de pe forum cu care am tot discutat anul ăsta, mai mult sau mai puțin, ba de una, ba de alta. E vorba Luci, Stu, Enki, Aseneth și Fiero. Bre, știu că aveți gusturi diferite, cum e și normal, dar mergând pe premisa că, el, calul de dar nu se caută la dinți...nah, asta-i melodia:
 8. 6 points
  Craciun fericit, sarbatori frumoase si cat mai multe dorinte si vise indeplinite in anul care va veni!
 9. 6 points
  Va doresc Sarbatori fericite! Sa fie in casele voastre pace, armonie, bucurie, prosperitate si sa fiti cu totii sanatosi!
 10. 6 points
 11. 6 points
  Pentru Stu, Dr. Jekyll, Vriies, King, Adal si Gas
 12. 6 points
  Si sa fie pentru toata lumea
 13. 5 points
  Pentru tine. Toata viata o sa-mi amintesc de recomandările tale Si mie. Cântecul sufletului meu.
 14. 5 points
  King, m-ai dat pe spate, mercic mul! E una din acele melodii după care, adică, după ce o asculți, poți afirma că muzica vindecă. O variantă deosebită e și asta, pe care o dedic, dacă nu te superi, tuturor membrilor acestui forum. It takes a lot to know a man It takes a lot to understand The warrior, the sage The little boy enraged It takes a lot to know a woman A lot to understand what's humming The honeybee, the sting The little girl with wings It takes a lot to give, to ask for help To be yourself, to know and love what you live with It takes a lot to breathe, to touch, to feel The slow reveal of what another body needs
 15. 5 points
  Craciun fericit, ro-port-alieni!
 16. 5 points
  Da, categoric e pe gustul meu! Mulțumesc mult! Pentru tine si toti cei care ne mai citesc:
 17. 5 points
  Va multumesc frumos, baieti! Si asta sa fie pentru toate fetele care mai posteaza pe aici: Lucia, Enki, Aseneth si Xylia.
 18. 5 points
  Pentru sarbatorita Lucia, cu intarziere de doua zile, din ce vad la profil La multi ani!
 19. 5 points
  pentru voi, toti, o melodie cu un solo de guitara care imi place mult:
 20. 5 points
 21. 5 points
 22. 5 points
  Merci beaucoup! Daa! O faină melodie de pe la francezi, interpretată de o tipă deosebit de frumoasă - Maïtena. Mă bucur că o pusăși pe tapet. Faină și melodia pusă de King. Acum, nah, ca să fiu în ton, bag și io o franțuzească . Primul impuls fu, bineînțeles, să pun ceva clasic precum Joe Dassin. Însă la al doilea impuls mă gândii că Alizée ar fi ok. Așadar, pentru tine și King:
 23. 5 points
  Pentru Vriies, Olga, Lucia, MissHyde, King, Davi, Blues, Enki, adal, si pentru (insert name here) oricine gusta genul acesta de muzica:
 24. 5 points
 25. 5 points
  La multi ani frumosi, Fiero! Pentru tine
×