Jump to content
Forum Roportal

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/29/22 in all areas

 1. 6 points
  Doamne ferestre! Da', dacă mă gândesc bine... Uitaț unde am fost: vedeț cea mai stea mare? Acolo am fost. Ân my backyard.
 2. 6 points
  Când mă prinde la răscruce de lumină câte-un dor, Când mă arde amintirea și îmi lasă semn pe frunte, Când privirea mă întreabă: "Care-i nor și care-i munte?", Îi răspunde-al meu prieten, de fel cam nepăsător: "Cât mai este drum sub roată și benzină în motor Nu te-opri din căutare, traversează orice punte Și-ai să vezi că nu contează că ai tâmplele cărunte, Ce e viața, ce e moartea, care-i munte, care-i nor..." Gizăz Chrysler, am început să mă transform în Mihai Leonte...
 3. 6 points
  În școli generale, licee... cu încadrare de la 1 la 5 ani.
 4. 6 points
  Walpurgisnacht. La miezu' nopții, "În grădina casei mele, casei meleee S-a oprit o libidali lumbai Lumba-i verde, doo steleee!"
 5. 5 points
  Mey, sărbătorile au intrat pe ultima sută de metri. Așa că dedic și io câte o melodie fetelor care postară pe aici în ultima vreme și cu care m-am intersectat forumistic. Melodiile sunt unele care-mi plac mie și sper să vă placă și vouă. Prima e pentru Olga, bianseur. Cu Olga m-am mai contrat... cu discuții despre români, unguri, daci, alea -alea, nah, chestii forumistice. Dar melodia o merită și-i urez un an fain, cu sănătate! A doua e pentru Rodica. Uneori ne-am înțeles, alteori nu. Mai puțin contează asta, important e că ne respectăm și ne dorim binele. A treia este pentru Enki. Uneori ne-am certat și ne-am făcut chiar varză. Important e că după aia am început să ne apreciem, mă rog, eu o apreciez și chiar țin la ea. A patra este pentru Amarena. Nu prea ne-am iubit noi pe aici, ne-am mai ciondănit, ok. Eu o apreciez oricum și sper să ne apreciem mai mult de-acum încolo! A cincea este pentru Stu. Pup fata și să aud că făcuși numai fapte bune! A șasea este pentru Melania. Ai grijă de tine și să auzim de bine! A șaptea este pentru toate cele cu care, până acum, am întreținut colea un dialog viu, am schimbat vorbe, impresii, sentimente și care mai dau un ochi pe aici. Cea de-a opta este pentru mine. Că dacă nu-mi dedic io o melodie, atunci cine?
 6. 5 points
 7. 5 points
  Am fost la Viena, mi-a placut tot. Placut la superlativ. Amarena, te saluta si Klimt. A fost foarte frumos si emotionant in Belvedere
 8. 5 points
  Cap de motan contemplând la bec
 9. 4 points
  Mișto! Vezi că brățara e cu curu'n sus. BMW R1200C.
 10. 4 points
  Și uite așa decurge o conversație logică cu al nostru coleg Lorin Fortuna.
 11. 4 points
  "Eu nu mă-nghesui în sufletul nimănui. A te înghesui înseamnă a te îngrămădi într-un loc strâmt, a sta incomod. Ceea ce nu-i bine nici pentru mine, nici pentru celălalt. Când te așezi într-un suflet trebuie să ai locul tău. Să nu accepți să stai pe margine și nici în picioare."
 12. 4 points
  Super, mersi Vriies, la fix. Pentru tine
 13. 4 points
  Pentru cei care mai postează pe aici, Sărbători fericite și La mulți ani!
 14. 4 points
  Și asta e de azi dimineață la șapte jumate. Eram așa de concentrat să fac poza, că am trecut pe contrasex.
 15. 4 points
  Eu dacă am o nelămurire cu o persoană, o întreb ce anume mă interesează. Poate să fie și femeie.
 16. 4 points
  După 17 ani, alții nici nu mai sunt vii.
 17. 4 points
  Dangerous beauty, 1989. Sau, cum e cunoscut pe românește, Frumoasa venețiană. IMDB 7.1. Despre o parte din viața Veronicăi Franco, poetă și curtezană a Veneției de la 1500. Nu-l văzusem, nu știu cum mi-a scăpat.
 18. 4 points
  Un moment de reculegere pentru dosarul cu sina, va rog „Instituțiile publice, organele de specialitate ale administrației publice centrale și locale, precum și persoanele juridice de drept privat care, potrivit legii, au obținut statut de utilitate publică sau sunt autorizate să presteze un serviciu public, în regim de putere publică, nu pot solicita persoanelor fizice sau persoanelor juridice, în vederea soluționării cererilor pentru furnizarea unui serviciu public, dosare, dosare cu șină, precum și niciun alt articol sau obiect de birotică sau papetărie.
 19. 4 points
  Forumul Roman e viu. Doamne, cum se simte sa pasesti pe acolo... natura contopita cu el il trage parca in existenta fara sfarsit, perpetua...
 20. 4 points
  gata, a castigat Ghana. Daca nu-ti placeau pisicoasele si miorlaitele, intarziatele emotional care scriu scrisori cu pupici si patratelul rosu, nu bagai scrisorica aia aici. Alea iti plac, de alea ai parte. Atragi ceea ce esti si tu, probabil numai asa o fata te face sa te simti mai barbat decat esti, mai matur. E ok si asta, dar dupa aia nu te plange ca s-a razgandit in privinta ta, asuma-ti ca gusturile tale nu duc la nimic trainic si de durata. M-a distrat aia cu iubesc ca ma lasi sa plang cand am nevoie si ma ajuți cu o îmbrățișare Asta e imaginea ta despre cum trebuie sa arate o relatie dintre un barbat si o femeie? Ea mica, slaba si emotiva plangacioasa si tu barbatul puternic care o tine in brate cand plange? LAAAAMEEEE.
 21. 4 points
  M-am intalnit intr-o singura zi la mall la foodcourt cu mai multi vecini decat ma intalnesc intr-o luna de zile pe scara blocului.
 22. 4 points
  Intre oameni, se gasesc si fete si baieti, fiinte de toate varstele, le vezi doar daca iesi din casa si frecventezi vre-o biserica, local, club, etc., scoala, loc de munca, nu sint ascunse spre a le fi gasite de curiosi sau ciudati. Nu numai cei de 20 de ani isi cauta un partner, lumea apartine de toti care stam pe planeta asta. Omul nu este o fiinta singuratica, isi cauta perechea.
 23. 4 points
 24. 4 points
 25. 4 points
  Muzeul Antipa a anuntat ieri pe facebook ca azi, de ziua mondiala a animalelor, cei care poarta nume de animale au intrare gratuita la muzeu. S-a impartit fb intre comentarii spumoase ale unor oameni inteligenti si cu umor care poarta sau nu nume de animale, si ofuscati pretiosi care se arata jigniti, intristati, revoltati de asa o initiativa a muzeului. Ah, si de prosti care intreaba: pe cine il cheama Azorel. Comentariile la postari sunt geniale. Daca vreti sa va distrati, cautati-le. Si pe pagina lui Marian Godina sunt o multime.
×