Jump to content
Forum Roportal

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/02/2020 in all areas

 1. 9 points
  Pentru Stu, Maeve, Sher, Fiero, Vriies, Observant, King si Adal. Sper sa va placa
 2. 8 points
  Unei femei i s-a ivit ocazia să verifice telefonul iubitului său. În lista de contacte, ea a găsit trei numere care i-au trezit suspiciuni, înregistrate ca ”cea mai blândă atingere”, ”lacrimi drăguțe” și ”stăpâna visurilor mele”. Femeia deodată s-a întristat, după care s-a înfuriat foarte tare și fiind într-o criză de gelozie s-a apucat să apeleze pe rând aceste numere, pentru a afla cine sunt persoanele înregistrate cu aceste nume suspecte. S-a dovedit, că numărul ”cea mai blândă atingere” – îi aparținea mamei soțului său, în spatele numărului ”lacrimi drăguțe” – era sora sa. Dar când a apelat persoana înregistrată ca ”stăpâna visurilor mele”, a auzit cum îi sună propriul telefon. Femeia a izbucnit în plâns din cauza remușcărilor sale, pentru că nu a avut încredere în iubitul său și a admis tot felul de gânduri urâte în privința lui. Ca să-și repare greșeala femeia a mers la bancă, și-a retras toți banii din cont și i-a oferit soțului său. Când a povestit despre această întâmplare mamei soțului, femeia emoționată s-a dus să-i cumpere fiului său un ceas de aur. Când sora lui a aflat despre cele întâmplate, i-a dăruit fratelui o motocicletă foarte scumpă, pe care și-o dorea demult. Bărbatul a fost foarte emoționat de această atitudine a femeilor din viața lui și chiar a lăcrimat puțin. Mai târziu el a adunat toate darurile, a plecat de la soție și s-a căsătorit cu cea care în telefonul său era înregistrată ca ”Mircea electrician”...
 3. 8 points
  via fb Toate tarile garanteaza libertarea de exprimare. Libertatea de dupa exprimare e posibil sa nu mai existe
 4. 8 points
 5. 8 points
  Pentru toti roportalienii cu care am interactionat vreodata si care mai sunt aici https://www.youtube.com/watch?v=lWFw0Hm_TSE https://www.youtube.com/watch?v=jqZ2Ie4pd30
 6. 8 points
 7. 8 points
  Pentru Vriies, observant, King1 si *adal
 8. 7 points
  Vom deveni bunici daca ne ajuta si Natura, la inceputul lui Octombrie 2020. Primul nepot ar trebui sa fie mare bucurie dar din cauza conditiilor de viata virusate nu putem fi asa cum am dori ca nu vine nimic la indemana. N-am vazut nora in acest an si ne deranjeaza enorm ca este tinut in stricta carantina si dupa ce naste. Voiam sa mergem undeva la cumparaturi, la pedichiurist, la o cafea dar nu se poate. Vizitele noastre la ei se limiteaza la convorbiri pe celular noi stam in poarta ca acel vitel iar ei, se uita la noi prin geamul bucatariei. N-avem voie sa le ducem nimic de mancare si daca am cumparat apa minerala sau ceva ambalat din fabrica, il lasam in fata garajului 15 minute, dupa aceea fiul il spala cu furtunul pe care este atasat o canistra speciala de udat flori cu ceva special contra insecte in care am pus otet, sare si clor, pe urma se mai spala si in casa cu apa si bicarbonat sa fie bine separat virusii, se stropeste garajul cu un spray dezinfectant, fiul intra in dus iar hainele lui in masina de spalat, noroc ca nu trebuiesc arse Ma simt ca un mare microb sau ceva daunator societatii, ca in tot acest timp sintem mascati si purtam manusi, pantosi inchisi nu sandale, pantaloni lungi si orice dar nu prea decoltat sa ne atace mai cu putine sanse orice. E gata deja camera copilului, doar arme-i mai lipsec, are si actiuni pe Stock Market, masina mea am dat deja la gravida sa calatoreasca comfortabil la vizitele lunare ca este si departe, unde au locuit inainte, de acolo a fost aproape. Casa noastra ramane tot la baietel cu inventar cu tot, am mai facut si niste investitii pe termen lung ca trebuie sa ne aparam cum putem si pana cand mai putem de lumea in care traim in care cred ca se va schimba. Cum sa vina pe lumea asta in situatia actuala cand nici in fata spitalului n-avem voie sa stationam!!! Nici o gluma nu-mi mai vine in gand, dar incerc sa mint situatia ca e bine inca totul si-mi inec amarul in cumparaturi pentru copil, ceea ce a mai ramas necumparat. Festivitatea/Party de Baby Shower se tot transforma in diferite forme ca nu vrea nimeni doar sa treaca prin fata casei cu masina pe caldura asta, va fi On-Line Party, cadourile le-am trimis deja prin curier din Amazon sa fie timp de dezinfectat si etalat sa fie usor de vazut si fiecare bea ce vrea acasa ... n-am cum sa pregatesc nimic desi voiam dar n-am voie, inteleg si asta dar le-am spus ca eu nu ma expun cu tot ce am pe masa, business e din birou in casa mea, party in alta incapere!!! Aveam de gand sa-mi fac un drapel dar nu mai am chef de nimic, asa-i pe aici, se anunta noutatea prin a folosi drapele, dar n-are rost ca nici aici nu vine nimeni, totul ne arunca praf in ochi impotriva fericirii noastre unice si nu meritam acest tratament dur de penitenciar de maxima siguranta Un eveniment din asta ar trebui sarbatorit pe masura, nu intre gratii in lacrimi, nici nu stiu cand daca vom vedea copilul ca de tinut in brate e ca si cum as vrea sa imbratisez Luna.
 9. 7 points
 10. 7 points
 11. 7 points
 12. 7 points
  Și pentru *adal, Blues, Enki, garg, King, Kleo, Maeve, MissHyde, Stu, cu „La mulți ani”, of course!
 13. 7 points
 14. 7 points
  Pentru aproape toata lumea de pe ropo
 15. 7 points
  ză lenguigi ov lăv...
 16. 7 points
  Spune-i ca accepti invitatia dar pentru asta el trebuie sa fie acolo!!!
 17. 7 points
  Mielena, dar pe propriile tale postari din trecut te-ai mai uitat, ca sa inveti din greseli (ca sa nu le repeti)? Ca lumea ti-a dat sfaturi garla, si tu mereu te intorci aici ca esti din nou in rahat.
 18. 7 points
  Tu ai vorbit doi ani cu el pe net, fara sa va intalniti? Si abia acum v-ati vazut prima data fata-n fata, cand a venit sa stea la tine? Pai in cazul asta, ce pretentii ai tu sa iti dea socoteala cine e femeia din poze? Adica in aia doi ani trebuia sa iti fie fidel ca aveti o relatie online, sau cum? Asta unu. Cum asa, dupa doi ani in care ai vorbit cu el, ai hotarat ca va vedeti luna asta si cum a ajuns la tine ati si inceput o relatie? Ce dreacu e asta? Ori v-ati placut de la inceput de acum doi ani, ori nu. Daca v-ati fi placut de la inceput, va vedeati imediat atunci, nu mai stateati doi ani sa o lalaiti pe net.
 19. 7 points
  Maeve cand se uită în propriul ei topic...
 20. 6 points
  Stresul, oboseala, nesomnul, excitantele (energizante, cafea), supararile, nelinistea, neimplinirile, abandonul, singuratatea, nesiguranta, nedreptatea etc. Macar pe primele sa le rezolvi. Si, te rog eu, nu mai pierde noptile. Si nu o face nici macar pentru ceva ce ti se va parea extrem de incitant.
 21. 6 points
  Va multumesc frumos pentru dedicatii. Pentru voi, o piesa tare draga mie.
 22. 6 points
  Multumesc, Vriies! Pentru tine
 23. 6 points
  Multumesc, Enki. Mie mi-a placut mult. Pentru tine:
 24. 6 points
  Vriies, King, multumesc! Pentru voi si pentru toti cei care sunt online acum
 25. 6 points
×