Sari la conținut
Forum Roportal

Tabel Lideri


Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație din 23.02.2018 în toate secțiunile

 1. 7 puncte
 2. 7 puncte
  Pentru Olga. Si pentru Lighty. Mi-e dor de voi
 3. 7 puncte
  Zilele trecute, in UPU la Sp. Universitar, asteptam ceva investigații. Pe un pat alăturat, o doamnă de vârstă onorabilă, vadit agitata si ingrijorată, se tot uita pe jos. Lângă ea, un domn ii spune cu glas iubitor: - Stai linistita, rezolv eu. Il văd că se descalță și, rămânând în șosete, o incalță pe doamnă cu pantofii lui. Brancardierul o pune pe caruț iar domnul o împinge linistit spre hol. In sosete. Trebuia să ajungă la tomograf, dar Doamna își pierduse pantofii in nebunia din urgența... Am plâns.
 4. 7 puncte
  E unul si din preferatele mele. Multumesc Pentru tine:
 5. 7 puncte
  Nu cred ca Olanda permite casatoria cu doua femeie, da' asa e gluma. Olanda : Ai doua iubite. Te poti insura cu amandoua. Ele se pot casatori intre ele. Moldova: Ai doua iubite. Di la tini si audi galseava aia in fiecari noapti, mai omule? Rusia: Ai doua iubite. Stalinskaya si Moskovskaya. Pakistan: Ai doua iubite. Cea mai varstnica are sase ani. India: Ai doua iubite. Buddha nu stie nimic. Turcia: Ai doua iubite. Una iti face mancare, una iti spala rufele, una iti calca hainele si una le supravegheaza pe celelalte. Chiar voiai sa te credem ca ai numai doua iubite? China: Ai doua iubite. Din cateva miliarde de motive. Bulgaria: Ai doua iubite. Pe una o cheama Sofia. Cand cealalta te intreaba „unde ai fost?” si raspunzi “la Sofia !” esti in deplina siguranta. Germania: Ai doua iubite. Ambele blonde. Mexic: Ai doua iubite. Vin hotii si fura jumatate Iti mai da vecinul una. Imprumuti trei din barul de vis-a-vis. Vecinul isi ia partea inapoi. Cate ti-au mai ramas? Anglia: Ai doua iubite. Absolut superbe… Iar ai baut prea mult! SUA: Ai doua iubite. Una pe Facebook si una pe Myspace. Nu le-ai vazut niciodata. Brazilia: Ai doua iubite. Rosaria Fiorella Andrea Luiza Esmeralda Carla Vitoria Alessandra del Campo si inca una. Dubai : Ai doua iubite. Placate cu aur. Cuba: Ai doua iubite. Nu esti deloc Fidel. Suedia: Ai doua iubite pentru ca la IKEA chiar gasesti orice. Spania: Ai doua iubite. Mai tarziu descoperi ca ele sunt de fapt surori. Putin mai tarziu afli ca tu esti chiar fratele lor mort la nastere. Mai ai un frate geaman dezmostenit de catre soacra portarului, care portar nu-si mai aduce aminte nimic din copilarie. Viata ta e o telenovela. Grecia: Ai doua iubite. Vecinul se cam da la una din ele. Dimineata te trezesti cu un cal mare de lemn in fata casei. Mai bine fugi! Romania : Ai doua iubite. Una iti tine socoteala, iar cealalta iti cheltuie banii...
 6. 7 puncte
 7. 7 puncte
  - Unde esti? - Astept autobuzul! - Grabeste-te! - Ok, o sa il astept mai repede.
 8. 7 puncte
 9. 7 puncte
  La fel am simțit cu prima mea mare iubire, că nu s-a consumat, că n-am avut vreodată cu respectivul vreo confirmare, că a rămas ceva tulbure, nelămurit etc. L-am căutat pe Facebook după 18 ani, că tot așa, mă apucaseră nostalgiile. A fost foarte încântat să ne vedem, ne-am și văzut, simțit, era alt om, care nu mi-a plăcut din niciun punct de vedere. M-am edificat și am închis un cerc. Eu cred că e nevoie să închidem "cercurile" astea, ca să putem face curățenie în suflet. Acum depinde ce te face să te gândești acum la el, ai o perioadă mai blue? Ești singură, plictisită, obosita? Sau nu are legătură cu situația actuală? Crezi că a devenit "monogam" între timp? Dincolo de calitățile lui, asta e o mare problemă. Nestatornicia. Nu te gândi că vei putea să îl schimbi sau să îl determini să îți fie fidel, nu funcționează așa. De ce te-ai pune singură într-o astfel de situație?
 10. 7 puncte
 11. 7 puncte
  King. Ca stiu ca apreciaza...
 12. 7 puncte
  Pentru toti roportalienii: Salutari din Stuttgart!
 13. 6 puncte
  Daca cineva vrea sa faca exercitii de contorsionare a mintii, ii recomand sa iti citeasca mesajele. Niciodata nu am inteles ce vrei sa spui, daca afirmi ceva, sau infirmi, in cascada de contradictii pe care o insiruiesti intr-un mesaj.
 14. 6 puncte
  Unul dintre cântecele mele de suflet. Pentru King.
 15. 6 puncte
 16. 6 puncte
 17. 6 puncte
 18. 6 puncte
 19. 6 puncte
  Wow, Zero! Ceva sublim, ptr voi toti:
 20. 6 puncte
 21. 6 puncte
 22. 6 puncte
  -Azi am renuntat la locul de munca. Nu mai puteam sa muncesc pentru omul ala dupa cuvintele pe care mi le-a spus! -Ce cuvinte? -Esti concediat!
 23. 6 puncte
  Mie si celor care se regasesc.
 24. 6 puncte
  O legenda japoneza straveche spune ca atunci cand nu poti dormi noaptea este din cauza ca esti treaz.
 25. 6 puncte
  Unde dragoste nu e... sunt condiții.
×