Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Cine e gelos/geloasa nu iubeste cu adevarat! Gelozia e un 'efect secundar' al posesivitatii si al dependentei, care nu au nimic comun cu iubirea.

 

 

Cine spune că nu e gelos, dar spune că iubeşte, nu spune adevărul. Doar acela e gelos care iubeşte. Doar acela e gelos căruia

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cea mai urata situatie cand este doar intentia.....daca te-ar fi inselat stiai ce ai de facut , ii ziceai bye bye si gata.....dar asa , ca nu a facut practic nimic , nu sti cum sa reactionezi , sa il ierti dar sa ramai cu gandul ca e posibil sa se reintample mereu , si poate data viitoare nu va fi doar o incercare , sau sa va despartiti si ramai cu gandul ca te-ai suparat pentru nimic.....Am trecut si eu peste sentimenele de genul , personal nu accept asa ceva , fara jumatati de masura , cand incepi sa faci compromisuri esti calcat in picioare.....poate ca a reactionat si el asa ca va certati si voia sa aiba o alta posibilitate ...but still....nu are rost , pentru ca gandurile ca se poate intampla oricand ceva rau or sa te inebunesca.....asa o sa treci cu timpul peste el...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu sunt de parere ca tu trebuie sa te debarasezi de toate aceste temeri. Gandeste pozitiv si elibereazati mintea. S-ar putea ca tot gandidu-te la faptul ca te inseala sa nu vezi ca el te iubeste si ca de fapt nu faci altceva decat ..rau relatiei voastre.

Eu nu stiu ce fel de relatie aveti voi....dar aceste ganduri sau mai bine zis obsesi ale tale nu sunt bune nici pentru tine dar nici pentru el. Daca tu il iubesti ...lupta pentru el...dar nu cu obsesiile pentru ca astea te imbolnavesc iar daca el te iubeste va fi cu tine daca esti un om normal ...ca de nebuni e lumea plina.

 

nu e vb de asta e vorba ca el a facut o gresala si nu o pot uita.Practic nu m-a inselat insa dupa o cearta intre noi el a sunat o fosta prietena si au vorbit iar eu am aflat la cateva zile .Eram la el si ea a aflat vazandu-ne la web apoi a inceput sa trimitra msj spunand k ii pare bn ca nu s-au intalint si k sa imi zica mie k ma iubeste din suflet nu din gura iar apoi ia mai trimis un msj in care trimitea un fost msj pe care i la trimis el.El sustine k i la trimis de mult inainte sa ne cunoastem noi .Faza e ca nu il mai cred nu mai pot orice ar spune eu cred k e o minciuna

 

Problema cu relatiile e ca nu exista niciodata o reteta, o solutie standard, pe care sa o poti aplica cu succes indiferent de situatie...

Decizia e a ta, bineinteles, dar cand vei hotari trebuie sa iei in calcul modul cum s-a comportat el fata de tine, sau cum se comporta cat timp sunteti impreuna, nu atat timp cat ati fost certati. Oricum, eu as fi atenta si la alt aspect: cand v-ati impacat dupa acea cearta, el te-a cautat? Adica e important ce a cautat el exact la fosta, si daca s-a intors la tine din proprie initiativa sau ai facut tu concesii pentru a fi iar impreuna.

Consider ca daca ai ales ca dupa asta sa te impaci cu el, ar trebui sa incerci sa treci peste situatia asta, sa incerci sa ai incredere in el (si inca o data, asta [porneste de la nivel psihologic). Oricum, e clar ca bariera pe care o cladesti tu singura nu va aduce decat neplaceri... pe care nu ti le doresc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ehee, intre un barbat si o femeie unde exista iubirea pasionala, fizica, dorinta, ce sens mai are ca ala sau aia e fericit/a cu altul/a, si nu cu tine.

Iubirea fara gelozie exista fata de un frate, un prieten, un copil, un parinte, etc.

Iubirea dintre un barbat si o femeie vine la pachet cu gelozia. Daca nu e gelozie e groaznic, nici n-as vrea vreodata in viata mea sa iubesc un barbat care nu e gelos sa vada cum un altul mi-ar face curte (un ex.)

Numai un om gelos (nu gelozie bolnava, desigur) in limite normale isi arata masura dorintei de a te avea langa el si a te pastra acolo.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Da, daca confunzi sentimentul iubirii cu cel de a dori sa posezi persoana respectiva.

Cum poti sa spui ca iubesti pe cineva, cand stii ca acel cineva sufera langa tine, cand stii ca iubeste pe altcineva si tu il/o obligi sa stea cu tine ca sa nu fi tu singur? Asta nu face bine nici unuia. Va chinuiti reciproc. Asta e iubire?

 

 

Oricine iubeşte, doreşte ca cel iubit să fie l

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Sa il ierte? Pentru ce? Ca doar n-a facut nimic, cum spuneti si tu, si ea. Am impresia ca faceti din tantar armasar, sincer.

 

Linia cand vine vorba de inselat e foarte fina , ce poate sa faca prietena mea si sa consider ca m-a inselat poate la tine e nimica toata si invers.....Cu ai reactiona daca ai vedea ca iubita ta flitreaza cu altul? fara urmari evident....ai merge ma departe ca nu s-a intamplat nimic? acum da...dar poate data viitoare o sa fie altul mai capabil si o sa se merga mai departe si tot asa.....In fine aici nu e vorba despre mine si ce cred eu , aici e vorba de situatia ei......fiecare cu felul lui de a reactiona.......

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

fi tare si lasa`l. Daca a incercat ceva la fosta atunci inseamna ca va mai incerca si la altele sau pote tot la ea. Lasa`l ca vei gasi ceva mai bun. Increderea e cea mai importanta intr`o relatie. Daca ai pierdut`o.. mergi mai departe

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pfff cunosc destul de bine situatia in care esti pusa..nici nu l mai vrei nici nu l ai lasa,te doare si nu te doare ca deh in fapt nu a facut nimic,a fost doar o tentativa care nu a fost finalizata.Dar gandurile ca putea sa fie mai mult,gandul ca inca o place,gandul ca nu e fericit langa tine si la orice mica neplacere o sa isi caute consolare in bratele alteia o sa te macine constat..si eu trec printr o situatie foarte similara si nici eu nu stiu ce sa fac,incep sa imi fac griji pentru mine ca devin prea geloasa mi e frica sa nu il sufoc cu atata neincredere,sunt constienta ca nu e bine imi fac rau in primul rand mie caut raspunsuri si sfaturi prin carti,poate am eu vre o problema si asta il impinge in alta parte..suces si sa ne zici si noua cum iti e!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×