Bucurii pentru copii la Crosul Pădurii Copiilor 2017

Bucurii pentru copii la Crosul Pădurii Copiilor 2017

Detalii

CategoriiSport
TaguriBucuresti, Concursuri, Ploiesti
Ultima actualizareLuni 28 august 2017
Vizualizari849

Voteaza & Distribuie

Descriere

Crosul Pădurii Copiilor te ajută să-ți recapeți energia după zilele caniculare de vară. Ne bucurăm de toamnă și sărbătorim apropierea sezonului de plantări în prima zi a evenimentului, cu ateliere educaționale pentru copii și activități reconfortante pentru adulți.

Ce poți face la Cros împreună cu copiii:

1. Cursa de 1 km pentru familii. O întrecere distractivă în care veți îmbunătăți spiritul de echipă al familiei. E un mod plăcut și sănătos de a implica pe toată lumea într-o activitate, de la bunic la pitic. La cursa familiei premiem cea mai numeroasă familie, cu cel mai tânăr și cel mai vârstnic participant.

2. Proba de stat în iarbă. Dacă cei mici au prins deja obiceiul de a sta cu nasul în smartphone sau tabletă, îi puteți convinge să renunțe temporar la ele pentru o probă relaxantă și amuzantă. Veți renunța împreună la gadgdeturi pentru o jumătate de oră ca să vă bucurați de aerul proaspăt din parc.

Ce pot face cei mici la Cros:

1. Cursele pentru copii. 500 sau 1000 de metri de epuizare a energiei. Va urma un somn profund și o seară liniștită pentru părinți. Mai mult, cursele sunt o metodă bună de a le stârni copiilor interesul pentru sport.

2. Regăsirea Copilăriei. Indiferent de probele sportive la care participați, vă puteți alătura apoi jocurilor și atelierelor de reciclare creativă. Copiii își vor explora creativitatea și vor învăța cum pot proteja natura înconjurătoare.