cristina.12222 0 Raportează post Postat Ianuarie 6, 2007 mersi mult fetelor! :think: :cry: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15046 Raportează post Postat Ianuarie 10, 2007 ciorba 1 1 kg de muguri de vita portionati,se pun la fiert in 5 l apa clocotita,cu putina sare. N-am auzit inca de partea asta al vitei ?!?!?! adica animal cu coarne, da si lapte. S-ar putea sa fie si vorba si de vitza de vie ?!?!?! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
GinGin 8 Raportează post Postat Ianuarie 13, 2007 N-am auzit inca de partea asta al vitei ?!?!?! adica animal cu coarne, da si lapte. S-ar putea sa fie si vorba si de vitza de vie ?!?!?! Prin muguri de vita se intelege partea de carne cu os de la piept,chiar cu putina costita...are niste zgarciuri delicioase...si e cea mai buna pentru ciorba... Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Arcangelo 1797 Raportează post Postat Aprilie 25, 2009 Ciorba/supa de ciuperci Aveti nevoie de o tavita de ciuperci pleurotus(sau doua,daca faceti f multa),smantana(multa,ca prinde bine la gust),morcovi,telina,legume dupa fantezie -a mea,pe care tocmai am facut-o,are si o gulie si un dovlecel(dar nu prea multe din fiecare,sa nu acopere gustul de ciuperci),usturoi,puteti pune si o ceapa mica,piper (nu exagerati),si patrunjel verde.(cam aceleasi ingrediente ca la ciorba de burta) O acriti dupa chef si posibilitati,cu lamaie,bors,sau otet de mere,ca nu e asa de acru. Merge f bine cu ardei iute...si e ff buna. :blink: :yahoo: bon apetit :doh: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
DidaJames 1329 Raportează post Postat Aprilie 25, 2009 Ciorba/supa de ciuperci Aveti nevoie de o tavita de ciuperci pleurotus(sau doua,daca faceti f multa),smantana(multa,ca prinde bine la gust),morcovi,telina,legume dupa fantezie -a mea,pe care tocmai am facut-o,are si o gulie si un dovlecel(dar nu prea multe din fiecare,sa nu acopere gustul de ciuperci),usturoi,puteti pune si o ceapa mica,piper (nu exagerati),si patrunjel verde.(cam aceleasi ingrediente ca la ciorba de burta) O acriti dupa chef si posibilitati,cu lamaie,bors,sau otet de mere,ca nu e asa de acru. Merge f bine cu ardei iute...si e ff buna. :blink: :yahoo: bon apetit :doh: cat vrei pentru o portie? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
-olivia- 2391 Raportează post Postat Aprilie 25, 2009 Ciorba/supa de ciuperci la dracu tre sa merg dupa ciuperci sadic mai esti Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15046 Raportează post Postat Aprilie 25, 2009 Ciorba/supa de ciuperci Aveti nevoie de o tavita de ciuperci pleurotus De care ciuperci avem nevoie??? unde cresc, pe care pom ...... (vrei sa executi pe cineva)?????? Din incredientele retetei se pot face 4 supe. Eu cand gatesc ciuperci, aduag doar usturoi, ceapa, smantina si patrunjel verde. Am o reteta pentru supa si din acele ciuperci pe care le culeg in salbaticie, o portie tine o eternitate :blink: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Arcangelo 1797 Raportează post Postat Aprilie 25, 2009 De care ciuperci avem nevoie??? unde cresc, pe care pom ...... (vrei sa executi pe cineva)?????? Din incredientele retetei se pot face 4 supe. Eu cand gatesc ciuperci, aduag doar usturoi, ceapa, smantina si patrunjel verde. Am o reteta pentru supa si din acele ciuperci pe care le culeg in salbaticie, o portie tine o eternitate :blink: Cresc in pomu' din magazin...asa se cheama ,,pleurotus'' -si se vand la tavite -seamana cu alea de copac,se taie franjuri,f repede si usor,nu te muncesti cu ele. La prima supa,am pus exact ingredientele de care spui tu...da' mi-am dat seama ca ar merge sa fie acrisoara,si cand am adaugat si cateva legume,am vazut ca nu strica gustul,dimpotriva. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Isis_27 6 Raportează post Postat Aprilie 25, 2009 Supa de broccoli Aveti nevoie de: o capatana broccoli,2 cesti lapte, 3-4 linguri faina, smantana, branza topita, sare, piper. Se fierbe broccoli in apa cam 10 min, nu se arunca apa. Separat se pune intr-o craticioara se incalzeste laptele, se adauga faina si smantana, broccoli cu apa in care a fiert, sarea si piperul. :blink: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15046 Raportează post Postat Aprilie 28, 2009 Supa de broccoli Separat se pune intr-o craticioara se incalzeste laptele, se adauga faina si smantana, broccoli cu apa in care a fiert, sarea si piperul. :fish: Eu arunc apa in care a fiert broccoli sau conopida sau am oparit spanac/urzica etc.!!!! Faina se freaca cu tel-ul si laptele, smantina si branza rasa sa dispara cocolosii, pe urma se toarna in cratita peste broccoli in apa fiarta, se da in clocot pe foc moderat, sare-piper si patrunjel verde. ...asa se cheama ,,pleurotus'' Sub numele de Oyster mushroom se vinde in State, folosesc si eu cateodata ciuperci japoneze de toate formele special in pilaf cu ciuperci si tocanite. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri