E-Camere.ro - Camera supraveghere cu card – Cea mai simpla modalitate de stocare a informatiilor inregistrate

E-Camere.ro - Camera supraveghere  cu card – Cea mai simpla modalitate de stocare a informatiilor inregistrate

Detalii

CategoriiShoping, Stiinta
Taguricamere de supraveghere, sisteme de supraveghere video
Ultima actualizareMiercuri 7 iunie 2017
Vizualizari408

Voteaza & Distribuie

Descriere

Oamenii de afaceri, dar si persoanele fizice ocupate nu au timp sa isi petreaca mult timp in fata unui monitor pentru a verifica imaginile de supraveghere. De aceea, magazinul online E-Camere.ro va propune o camera supraveghere cu card ideala pentru ce care doresc sa pastreze inregistrarile pentru mai mult timp.

Cardurile SD sunt folosite de foarte multi ani la telefoane, tablete, camere digitale si alte dispozitive, astfel ca pot fi integrate cu usurinta si in camerele video performante.

Optiuni de stocare moderne si accesibile

Cardurile sunt folosite ca suport de stocare pentru fisierele video si audio de mult timp, astfel ca exista o multime de producatori de camere de supraveghere ce folosesc slot-uri SD sau microSD pentru inregistrari.
Aceste carduri sunt usor de folosit, sunt rezistete si nu se uzeaza datorita structurii de tip solid-state. Astfel, achizitionarea unor camere de supraveghere cu card reprezinta cea mai rentabila solutie pentru utilizatorii care isi doresc un sistem de supraveghere mai restrans.

Exista carduri de memorie incepand cu 128 de Gb ce pot ajunge pana la 256 Gb, ceea ce permite camerelor sa inregistreze fara pauza. In general, camerele inlocuiesc inregistrarile vechi in permanenta, astfel ca aveti acces la ultimele imagini surprinse de catre echipamentele video.

Cu toate acestea, exista pericolul de pierdere a datelor in cazul in care cineva fura sau vandalizeaza camerele de supraveghere.

Tipuri de camere ce corespund cerintelor dumneavoastra

Indiferent ca preferati cardurile SD, stocarea datelor in Cloud sau un mediu de stocare NVR, exista mai multe modele de camere ce pot satisface chiar si cele mai exigente cerinte. Asadar, acestea pot fi de interior sau exterior, orientabile sau fixe, cu infrarosu sa nu, cu lentile cu distanta variabila sau fixa.

Pe langa camerele de supraveghere, exista si camere de identificare. Acestea permit distingerea trasaturilor celor care comit infractiuni in spatii private sau publice si sunt de mare ajutor pentru autoritati.

Spre deosebire de camerele de supraveghere, cele de identificare trebuie sa acopere un unghi mai ingust si sa fie amplasate astfel incat sa suprinda chiar si cele mai mici detalii in cazul unei infractiuni.

Insa, indiferent de tipul de camera pe care il alegeti sau sistemul de stocare si prelucrare a datelor, optati intotdeauna pentru un brand cunoscut, care va poate oferi garantia unei investitii eficiente pe termen lung. De asemenea, nu incercati sa montati camerele singuri si cereti intotdeauna ajutorul unor specialisti cu experienta, care stiu exact cum trebuie sa procedeze.

Camere supraveghere cu card – Cele mai bune oferte E-Camere.ro

Daca ati decis sa sporiti masurile de siguranta si securitate ale locuintei sau afacerii dumneavoastra, magazinul E-Camere.ro vine in ajutorul dumneavoastra cu toate echipamentele necesare unui sistem de supraveghere complet.

Printre acestea se afla si camerele de supraveghere cu card, ce permit accesul la imagini intr-o maniera facila si rapida.

Puteti opta pentru carduri cu memorie mai mica sau mare, in functie de necesitati.

Date de contact
Pentru informatii complete sau comenzi, nu ezitati sa accesati magazinul online:
www.e-camere.ro
Departamentul de Vanzari
Tel: 0767390475
E-mail: vanzari @ e-camere.ro
Departamentul Tehnic
Tel: 0765487387
E-mail: suport @ e-camere.ro