samsara 2506 Raportează post Postat Ianuarie 4, 2014 Cred ca sarmalele sunt mancarea traditionala a romanilor.Sunt foarte usor de facut si foarte gustoase atata timp cat sunt facute cum trebuie.Si daca mai sunt servite si cu mamaliga cu atat mai bine.Pe http://www.retetedeacasa.com gasiti o reteta de sarmale foarte gustoase.Eu de acolo imi iau retetele mai tot timpul.Succes Tu te tii de reclama la site, ai? :) Vino cu retetele exacte si link catre site si este foarte ok asa, dar nu posta acelasi mesaj de n ori ca il consideram spam. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
shemshake 1 Raportează post Postat Februarie 28, 2014 Daca aceste sarmale , le mai pune-ti la fiert si intr-o oala de pamant ,, vezi avea cea mai placuta surpriza gastronomica. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
samsara 2506 Raportează post Postat Februarie 28, 2014 Si daca s-ar putea, fierte pe jar intr-un cuptor de pamant :) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15043 Raportează post Postat Aprilie 19, 2015 Ultima reteta de facut sarmale romanesti ... Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15043 Raportează post Postat Mai 15, 2015 Tanara mama care m-a vizitat cu pitica ei imi spunea cat de mult adora sarmalele facute de mine pe vremuri cand era inca la liceu, atunci manca mult la noi in casa ca eu ridicam cu masina cati copiii incapeau in ea si pana veneau parintii lor acasa, erau aici. Recent au fost la o familie de polonezi de sarbatori si le-a servit sarmale ... spre surprinderea lor, micuta le manca de numa' ... ea n-a fost inca la McD sau alta parte, nu stie ce-i zaharul sau bomboana, mananca exact ca si parintii, nu portii de copiii in cutii ... In drum spre mine ii povestea micutei ca eu stiu sa fac sarmale ... acum numara zilele cand o sa mai fac, le-am spus sa-mi aduca o oala din timp. Nu pot sa le fac sa astepte pana la Craciun, desi n-am chef pe caldura de facut mancare complicata. Deja caut sa adun ingredientele, si imediat le voi face. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15043 Raportează post Postat Iunie 8, 2015 Sarmale de Gâscă Anthony B., a mancat in acel show facut de cantareata de muzica tiganeasca maghiara, dupa reteta ei secreta. Am mancat si eu demult langa Craiova la o nunta ardei umpluti cu carne de gâscă, dar m-a trezit gustul de ceva nou acest program foarte adictiv si nu stiu de unde sa iau Gâscă, la noi in magazine nu se gasesc decat niste pui, piele si os numai, plus costa cel putin $60. Ma voi interesa de o ferma din apropiere ca nu ma las pana nu cumpar o pasare din asta sa faca sarmale. O sa pun acum si varza la murat, sa fiu in tema cu actiunea!!! Cred ca am poftit sau ce, ca am in congelator sarmale dar deja le vor dona ... Am gasit o reteta in computer dar e cam mult pentru mine, cere si carne de porc si de vita. http://www.ebucataria.ro/sarmalele-de-gasca-487 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15043 Raportează post Postat Iulie 10, 2015 Mi-am facut vreo 30 de bucati de sarmale si cativa ardei umpluti ca ocoleam materialul in frigider, varza acra si ardeii grasi au ramas de saptamana trecuta si in final le-am prelucrat. S-a acrit asa de bine varza!!! ... le-am gustat sint excelente ... pentru week end in caz ca intra cineva doar ca a trecut in fatza casei sau la cules de smochine. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15043 Raportează post Postat Iulie 14, 2016 Intre timp am gasit si varza alba din Taiwan excelemt pentru sarmale ca sint frunze mai mari si e foarte neteda suprafata frunzelor, se pot foarte usor taia iar murat devine mai delicios ca tortul de ciocolata!!! Se fierbe mai repede si are alt gust, nu asa de putenic pastreaza caracteristicul verzei la miros. Cand gasesc cumpar mereu ca nu se vinde decat in anumite magazine de specialitate, chinezii il comercializeaza pe langa mai multe soiuri de verze dar se termina mai repede si acolo decat se aduce transportul urmator. Iar cu trecerea timpului si experientele se acumuleaza la tot ce facem zilnic sau cateodata si rezultatele a tot ce atingem sint la superlativ!!! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Abbie M. 6295 Raportează post Postat Iulie 14, 2016 De curand am luat din piata varza murata in care pusesera mult chimen intre foi. Era interesanta. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15043 Raportează post Postat Iulie 14, 2016 Nu se pune intre foi chimenul, insa in timpul cat stau in butoi, intra chimenul dinspre cotorul scos din acea cavitate ajung intre foi, si eu pun mereu un pumn de chimion la acrit cu varza dar si seminte de marar. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri