LeasingAutomobile.ro – Oferte promotionale pentru masini Skoda second hand din gama premium

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriLeasing auto, masini, masini de vanzare, masini rulate, masini second hand
Ultima actualizareMiercuri 7 iunie 2017
Vizualizari1565

Voteaza & Distribuie

Descriere

Achizitionarea unui nou automobil iti ofera un nivel de incredere si o satisfactie aparte. Iar daca vrei sa ai la dispozitie mai multe modele pe care sa le vizionezi, in functie de preferintele tale si bugetul de care dispui, recomandarea este sa vizualizezi ofertele promotionale pentru masinile Skoda second hand disponibile in cel mai important parc auto online din Romania. Leasing Automobile detine o importanta si variata flota auto in cele doua parcuri disponibile in colturi diferite ale tarii – Parc Auto Arad si Parc Auto Galati, astfel incat tu sa poti ajunge cu usurinta in cel mai apropiat tie.

Aici, gasesti modele diverse de autoturisme, la preturi avantajoase, care fac parte din ofertele unor importante marci auto existente atat pe piata nationala, cat si pe cea internationala. In plus, ai variante diferite de a achizitiona masina mult dorita, in special in cazul in care nu beneficiezi de suma cash necesara. Fie ca alegi sistemul de finantare prin leasing, fie ca optezi pentru cel prin credit bancar, te vei bucura de preturi avantajoase pentru masini de o calitate inalta. Si vei avea siguranta ca, desi achizitionezi o masina rulata, aceasta va fi in perfecta stare de functionare, datorita echipei de specialisti in diagnoza auto care le verifica de fiecare data.

Apeleaza cu incredere la firma Leasing Automobile

In primul rand, in momentul achizitionarii unei masini, este important sa te asiguri ca firma cu care colaborezi detine toate avizele necesare. De aceea, Leasing Automobile este o alegere potrivita, echipa care manageriaza parcul auto arad si parcul auto galati asigurand mereu evidenta activitatii in ceea ce priveste fiecare automobil. Totodata, tranzactiile sunt realizate in perfecta legalitate, ceea ce iti ofera servicii si sisteme de leasing sigure. In plus, prin Leasing Automobile obtii cu usurinta finantarea dorita, datorita colaborarii acestei companii cu numeroase firme specializate in acest sens si societati de finantare. In final, procesul se dovedeste a fi unul rapid si transparent, respectand legile si cerintele din Romania.

Asadar, daca apelezi la serviciile firmei Leasing Automobile, ai parte de urmatoarele beneficii:

  • Parcuri auto private in care gasesti autoturisme variate, de tipul berline, break, cabrio, limuzine sau roadster;
  • Masinile sunt unele performante, fiind importate din Germania, Luxemburg si alte tari din vest;
  • Fiecare model de autoturism din parcurile auto vin insotite de o garantie de 3 luni sau de 15.000 km rulati;
  • Masinile sunt verificate cu atentie inainte de a le achizitiona, au revizia realizata si detin Certificat de buna functionare;
  • Compania iti asigura transportul gratuit pe intreg teritoriul Romaniei pentru orice automobil cumparat prin intermediul sau;
  • Ai la dispozitie sistem de achizitionare prin leasing; dupa calcularea creditului si stabilirea planului de esalonare a ratelor, vei obtine un raspuns in maximum 24 de ore.

Momentul achizitionarii unui automobil este unul important, atat din punct de vedere al banilor, cat si a timpului investit, astfel incat trebuie sa acorzi o mare atentie tuturor detaliilor. Iar sfaturile venite din partea unor consilieri auto, specializati in acest domeniu, pot fi de mare ajutor.

Pentru orice informatii suplimentare, apeleaza cu incredere la consultantii Leasing Automobile

Acestia iti vor prezenta pachete de leasing adaptate cerintelor tale si iti vor asigura cele mai eficiente si potrivite solutii pentru achizitie masini Skoda second hand si numeroase alte modele si marci disponibile.

Website: leasingautomobile.ro
Telefon: 0741414488 / 0741414466