Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Imagineaza ca noi femeile avem de mers la clinic pentru Mamografie, controale de Ginecologist sa nu ne trezim cu cancere netratabile, biopsii aproape pe viu,  colonoscopie sa ne salveze de moarte timpurie, Analiza de stomac sub anestezie totala sa vada si acolo sa n-ai Helicobacter Pylori, zis "Helicopter Bacteria" ca nici ala nu te lasa in viata prea mult.  Apoi la doctorul de inima stai 8 ore pentru testings, trebuie dus si mancare solida, friptura, si din astea, pilaf cu multa carne ca la jumatatea testarii trebuie mancat mult sa vada si atunci cum suporta inima.   De obicei doctorul comanda mancare ca lumea merge cu 2 biscuiti sau o banana care nu ajunge.     Stress testul te poate ucide cu mersul pe aparat dar eu refuz, nu accept nici injectia letala cu otrava exact ca la cei condamnati la moarte doar nu te lasa sa mori.  N-am avut parte de COVID testing!!!  

In departamentul  Imagining ne testeaza sa n-avem sange coagulat in circuite, MRI pentru sira spinarii si alte parti din corp dupa cum apar durerile ... :meeting:  

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 17 minute, The Unknown a spus:

Imagineaza ca noi femeile avem de mers la clinic pentru Mamografie, controale de Ginecologist sa nu ne trezim cu cancere netratabile, biopsii aproape pe viu,  colonoscopie sa ne salveze de moarte timpurie,

Pai da, cine vrea sa moara sanatos, trebuie sa piarda ceva timp pe la doctori.:biggrin:

  • Like 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 16 ore, adal* a spus:

Pai da, cine vrea sa moara sanatos, trebuie sa piarda ceva timp pe la doctori.:biggrin:

Pana murim, e greu de suportat viata daca avem dureri si altele, de aceea pierdem timp cu doctori!!! 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 16 ore, Motorină a spus:

...iar barbatii mor (in medie) inainte de 70, din lenea de a merge la medic. :derisive:

Moartea este de oportunitate egala, ia si femei, copiii pe langa barbati.   Dintre colegii mei de scoala generala doar cateva au ajuns la varsta de 50 de ani, parca 3 inafara de mine, din peste 120 doar la scoala unde am mers si eu, erau 12 scoli in oras.   Majoritatea au murit de frica nesigurantei dupa ce a cazut partial comunismul si pe urma dupa Chernobyl in numar foarte mare de canceruri in diferite parti al corpului.  La asta a ajutat si faptul ca nu se duceau la nici un control medical, se tratau de capul lor din auzite de la altii cu medicamente procurate din Ucraina sau Ungaria si de unde mai reuseau.    Au venit si in State cu geamantane pline de medicamente de ficat, de stomac, antibiotice si se tratau dupa cum credeau ca sufera cu ceva!!!   Una a adus si medicamente de caine ca tot din farmacia de oameni a fost cumparat reteta scris de veterinarul roman ... si in caz de ceva este la indemana.    

Foarte multe persoane din Romania au murit in State la scurt timp dupa ce au sosit, cu mult inainte de 70 de ani de la cancer de ficat si stomac provocat de alcool si tigari in exces!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Deci wow, jos palaria DRV Bucuresti.

Am trimis cererea de numar eori si in doua ore l-am primit pe mail. In pagina customs.ro sistemul informatic foarte bine organizat, inclusiv cu tutorial video cum sa completezi cererea de eliberare. I am amazed.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sint deja 30*C la orele 11:00 AM, Marti.   Am baut o cafea.   Am curatat de coaja si cotoare 3 pere mari si 1 mango super mare sa fie mai usor de scos din frigider si mancat.   

Am luat o pauza, mai am de curatat niste mere mari si tari dar si acrisoare si grapefruits ca fierb pe pom, mai am cateva pe crengile acoperite de frunze, nu se vad si nu atract pedestrieni.

Merg pe urma sa impart sarmale prin magazine unde merg mai des, ca am chef de mancat altceva.      

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×