Jump to content
Forum Roportal

adal*

Advanced Member
 • Content Count

  1,866
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

adal* last won the day on July 4

adal* had the most liked content!

Community Reputation

3,964 De Incredere

About adal*

 • Rank
  soothsayer

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

4,746 profile views
 1. adal*

  Acu la moment

  Inca mai simt ceva de 1 decembrie. inca este bine.
 2. adal*

  Probleme cu ginerele meu!

  Ok. Adica faptul ca ea a inteles sa-si sustina barbatul avand o aventura cu partenerul de afaceri al acestuia o face credibila in aceasta postura pe mai departe? poate ca tu stii cati parteneri de afaceri are barbata-su si ai incredere ca il poate "ajuta" in continuare. Apoi de ce as crede-o pe Liana cand spune ce spune despre ginere? Poate ca nu vrea decat sa ni-l prezinte intr-o lumina proasta pentru a ne influenta decizia. Si apoi ia gandeste-te ca odata divortat, fostul ginere poate deveni amantul fara obligatii. Chiar ne "face" Liana pe toti pe aici?
 3. adal*

  Probleme cu ginerele meu!

  ok. asta este parerea ta. Acum am sa imi spun si eu parerea. Cred ca cel mai bine ar fi ca initiatoarea sa dispara din preajma familiei si sa o lase in liniste si pace. Futacul, eu zic ca este ok sa ramana cu actuala sotie si sa uite cat mai repede episodul. Si asta, pentru ca Liana, mai are multe de spus, daca vorbim de viitoare aventuri si astfel ea va face in continuare ce stie mai bine si pe de alta parte nu isi va implica familia in aventurile ei. Cred ca sfatul meu este bun si pentru initiatoare si pentru familia ei.
 4. adal*

  Iohannis vs Dancila

  S-au anuntat peste 10 milione de voturi in tara si diaspora. Zic ca ar fi un record.
 5. adal*

  Probleme cu ginerele meu!

  Da, ai dreptate. Daca putem ajuta ar trebui sa ajutam. Dar pe cine in cazul asta? S-o ajutam pe initiatoare sau sa ajutam familia ei? Eu asa vad situatia. Apoi eu nu am observat ca tu sa fi ajutat cu ceva pe aici, nu te supara pe mine. Haide, vreau sa aud si parerea ta. Invata-ne sa ajutam.
 6. adal*

  Probleme cu ginerele meu!

  Un subiect de genul acesta este ca un test pentru noi. Cu aceasta ocazie putem sa ne dam seama cat de multe putem acepta, care ne este limita intr-o situatie de acest gen si nu numai. Principala provocare este: cat de deschisi sa fim. Se pare ca trendul este sa fii cat mai deschis posibil, pana acolo incat sa poti accepta orice. Oare omul trebuie neaparat sa-si depaseasca limitele acceptarii? Pana unde? Asta apropos de pietre si de unii useri, sau unul care pare mai deschis, asa.
 7. adal*

  Probleme cu ginerele meu!

  Eu inteleg mai greu cum cineva care-si distruge propria familie, nu este preocupata decat de ultima aventura si cum sa-si acopere urmele. Asta o fi fost vreo piatra? Nu-mi dau seama. Liana, nu-ti mai face atatea probleme, din momentul asta poti merge cat de departe vrei, oricum nu mai conteaza.
 8. adal*

  Probleme cu ginerele meu!

  Daca reusesti sa ai o aventura cu un amic de-al ginerelui, te-ai scos.
 9. adal*

  Misterele Egiptului Antic

  Nu stiu cum ati ajuns in carbonifer din egiptul antic. Se pare ca v-a luat enki la o plimbare. Eu nu mai cred demult ca piramidele de la gizeh impreuna cu sfinxul, au fost construite de egiptenii despre care stim noi. Din ce in ce mai multi se indoiesc de acest lucru si de multe altele din istoria indepartata a umanitatii. Si nu mai polemizez cu "stiintificii" agresivi. Marea piramida are aprox 2.000.000 blocuri de piatra de cate aprox 2t fiecare. Daca ar fi fost montate cate 50 de blocuri pe zi, ar fi fost necesari aprox 110 ani pentru constructia ei, dar daca punem doar 25 de bucati pe zi, si chiar si asa mi se par multe, timpul de constructie ar fi de aprox 220 de ani, fara sa calculam taiatul si transportul acestor bucati de piatra de cate 2t fiecare. Problema este ca ar fi fost un proiect pe termen lung si foarte posibil ca ar fi fost abandonat la un moment dat. Am uitat sa spun ca cei 20 de ani despre care se vorbeste ca ar fi fost perioada de constructie a piramidei, a fost de fapt perioada in care piramida a fost dezgropata din nisip. Cu asta pot fi de acord.
 10. adal*

  Viitorul sexualitatii in urmatorii 10 ani

  Interesanta idee si poate multi vad lucrurile in acelasi mod. Problema mea este daca tendintele astea vor fi globale, sau regionale, pentru ca daca sunt doar regionale, vor fi mari probleme la nivel global. Pe langa diferentele culturale, vor aparea noile diferente, care vor accentua neintelegeri si disfunctionalitati aproape insurmontabile. Care va fi viitorul umanitatii in acest context?
 11. adal*

  Dedicatii muzicale - part 2!

  Waaaw! superb!
 12. adal*

  Misterele Egiptului Antic

  Am citit si eu lucrurile astea, nu mai retin exact unde si cred ca toate aceste potriviri si corespondente nu sunt simple coincidente si probabil ca sunt lucruri povestite de mult care au ramas in memoria colectiva, sau au fost transmise ezoteric, ca niste taine care trebuiesc pastrate. Intotdeauna cunostintele au fost considerate bazele puterii. Cred ca multe lucruri au fost ascunse si transmise pe canale foarte inguste, de la un invatat la urmatorul. Multe s-au pierdut si cele pe care le-am aflat sunt foarte greu de probat sau gasit. Poate ca cele mai multe se vor pierde pentru totdeauna, iar altele, putine, care vor fi gasite, nu vor fi facute publice si noi vom ramane la cheremul lui enki, a carui frenezie in a distruge orice idee care nu-i convine, si nici una nu-i convine, este greu de suportat. Dar eu raman mereu cu speranta ca poate voi afla vreodata un cat de mic secret din marile secrete ale omenirii.
 13. adal*

  Dedicatii muzicale - part 2!

  Luciaaaa! La multi ani! si 1 milion de scuze ca o fac cu intarziere. Pentru tine:
×