Jump to content
Forum Roportal

adal*

Advanced Member
 • Content Count

  2,146
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

adal* last won the day on July 4 2019

adal* had the most liked content!

Community Reputation

4,484 De Incredere

About adal*

 • Rank
  soothsayer

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

4,936 profile views
 1. adal*

  Coronavirus la zi

  Enki, poate n-o sa crezi, dar ma amuzi teribil cu siguranta asta a ta cu care iti expui parerile. Dar nu uita, sunt doar pareri.
 2. adal*

  Coronavirus la zi

  wrong post
 3. adal*

  Coronavirus la zi

  m-ai convins. ai dreptate. imi cer iertare. tu ai mereu dreptate, nu? vad ca pentru tine o manichiurista si un instalator sunt simbolul prostiei si nestiintei. 'ai de capu' meu. si eu stiu exact ce stiu si astia doi. mie mi-a mai ramas chestia cu snobii.
 4. adal*

  Coronavirus la zi

  Enki, de acum incolo planeta va fi prezentata in mass media ca fiind in pragul colapsului si deja ni s-a dat si solutia: guvernul mondial. Trebuie ca noi doar sa fim foarte speriati si vom ajunge sa ne rugam sa avem un guvern mondial. Ei bine, eu n-o sa fac asta, dar ma intreb cine naiba este(se poate folosi si pluralul la fel de bine) atat de grabit, incat sa recurga la toate artificiile astea, pentru a-si atinge scopul. Oricum, exista lucruri si mai rele decat o gripa, covidul asta a fost doar prima faza.
 5. adal*

  Unde mai gasim femei serioase?

  Nu te bucura. Parca zicea arpad mai demult ca in viata reala este mai rau. Da unde este abc? eu nu mai inteleg nimic pe topicul asta.
 6. adal*

  Coronavirus la zi

  Asta daca crezi ca este real acel numar de 5000. Dar noi vorbeam de diferente statistice si atunci eu am dreptate. Sunt incapatanat, recunosc.
 7. adal*

  Coronavirus la zi

  Sper sa reusesti. Ti-as zice de pe acum "concediu placut", dar mai bine iti zic atunci.
 8. adal*

  Coronavirus la zi

  Nu, nu stiu. Fa si tu o socoteala cu Suedia.
 9. adal*

  Coronavirus la zi

  Din statistici reiese ca rata mortalitatii este in crestere si daca te uiti in 2018 sunt 92000. Te doare ceva daca iei asta ca reper? Si atunci pe perioada asta, pana in iunie ies doar 2000 in plus. Unde sunt aia 3000 pana la 5000? C'mon.
 10. adal*

  Coronavirus la zi

  stiam. Mda, tu oricum erai o tipa disciplinata si ai reactionat previzibil la aceasta Mare Disciplinare.
 11. adal*

  Coronavirus la zi

  ma tem ca nu o s-o fac. esti pur si simplu o masina de raspuns pe forum. Dintr-un post iei numai ce vrei, si sacrifici fondul pentru amanunte.
 12. adal*

  Coronavirus la zi

  Eu nu am inteles de ce a zis Stu de mine: si tu, adal? Pai eu am zis prin martie sau aprilie ca Europa isi intinereste populatia.
 13. adal*

  Coronavirus la zi

  Cum ai calculat? Mie imi iese total diferit. Daca te uiti atent, in 2018 au fost 92185. Acum ar iesi pe an 96000, adica 4000 in total pe tot anul si asta inseamna 2000 mai mult anul asta in primele 6 luni. Si daca statisticile ar fi ca in primele luni ale anului mor cu 10% mai mult decat in restul anului, nu iese nici o diferenta.
 14. adal*

  Coronavirus la zi

  Asa, si? care este diferenta? Ah, exact 2-3000, care nu au mai fost tratati de bolile lor. Ma refer la 2-3000 estimat pe tot anul asta, dar este posibil ca in suedia sa moara mai multi in primele 6 luni ane anului, si atunci nu vad nici o diferenta.
 15. adal*

  Coronavirus la zi

  Enki, la tine am pretentii. Asta este tot ce ai inteles din postul meu? Te faci ca nu intelegi, sau am pretentii prea mari de la tine? Imi cer scuze, in cazul asta.
×