LucInvest.ro - Recomandam popi metalici pentru sporirea sigurantei sistemelor de cofrare

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriAmenajari exterioare
Ultima actualizareLuni 27 februarie 2017
Vizualizari1739

Voteaza & Distribuie

Descriere

Printre numeroase tipuri de materiale si echipamente utilizate in domeniul constructiilor se afla acesti popi metalici utilizati pentur fixarea nervurilor sistemelor de cofrare pentru stalpi sau grinzi. In plus, acesti popi metalici sunt utilizati pentru elementele exterioare de sustinere si sunt foarte importanti pentru stabilitatea procesului de constructie si pentru siguranta sporita a acesteia.

Popii metalici sunt utilizati in lucrari de constructie pentru sustinerea temporara a sistemelor de cofrare, plansee sau pereti.

Compania Luc Invest asigura servicii de inchieriere sau vanzare popi metalici sunt reglabili si cu lungimi variabile.

Materialele din care sunt realizati acesti popi metalici sunt de cea mai inalta calitate si sunt vopsiti, iar in acest mod rezistenta lor impotriva uzurii este sporita.

Popii metalici se gasesc in mai multe modele care au si diferite dimensiuni. Insa, independent de modelul ales, acesti popi metalici sunt rezistenti si sunt foarte usor de ansamblat.

Popi metalici – Elemente necesare pentru orice constructie

Popii metalici sunt fabricati din otel si sunt extrem de rezistenti si pot fi utilizati in repetate randuri pentru realizarea a diferite tipuri de constructii.

Din acest motiv, popii metalici reprezinta o investitie de viitor, iar achizitionarea lor este avantajoasa pentru ca nici nu ocupa un volum mare in momentul depozitarii.

In domeniul constructiilor, inaltimea este o caracteristica importanta

Tocmai datorita acestui aspect popii metalici sunt conceputi astfel incat acestia sa poata fi extensibili. Sistemul lor de proiectare este realizat din doua tevi, una superiora si alta inferioara care se culiseaza una in cealalta.
Acest lucru permite ca in dependenta de dimensiunile constructiilor si popii metalici sa poata fi extinsi.

Luc Invest – Popi metalici intr-o gama variata

Popii metalici pe care ii puteti gasi la furnizor LucInvest.ro acopera o gama variata de modele:
  • Popi metalici cu placa care pot fi gasiti atat in varianta vopsita cat si in cea zincata. Lungimea lor variaza de la 0,8 m la 5 m;
  • Popi metalici cu teu – Fabricati din otel si care pot sa fie vopsiti sau zincati si cu o lungime care porneste de la 0,8 m si care poate fi extinsa pana la 5 m;
  • Popi metalici cu filet exterior, stratul de acoperire fiind zincat astfel incat acest produs este extrem de rezistent la uzura. Acesti popi sunt disponibili intr-o lungime standart de 1,75 m care poate fi extinsa pana la 5 m.

Luc Invest – Competenta pentru servicii de inchirieri si vanzari popi metalici

Luc Invest este o companie care detine o experienta vasta in furnizarea echipamentului necesar pentru realizarea atat a constructiilor civile cat si a celor industriale.

Popii metalici pe care LucInvest.ro ii ofera spre comercializare pot fi atat inchiriati, cat si achizitionati din depozitele companiei care se gasesc la urmatoarele adrese:
  • Depozit Buzau - DN2-E85 nr. 79, Loc. Gura Calnaului, Jud. Buzau;
  • Depozit Bucuresti - Soseaua Oltenitei Nr. 181, Popesti-Leordeni, Ilfov, Fosta Fabrica Danubiana

Pentru informatii suplimentare despre caracteristicile tehnice ale acestor popi metalici nu ezitati sa apelati la numarul de telefon: 0745410817.