Ignifugare.eu – Instalarea acestor senzori de fum determina prevenirea pagubelor din cauza incendiilor

Ignifugare.eu – Instalarea acestor senzori de fum determina prevenirea pagubelor din cauza incendiilor

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurisisteme antiincendiu
Ultima actualizareMarti 11 aprilie 2017
Vizualizari287

Voteaza & Distribuie

Descriere

Manevrat necorespunzator, focul se poate transforma dintr-un prieten de ajutor al omului intr-un dusman foarte periculos. Un incendiu poate provoca dezastre catastrofale, iar din cauza aceasta, compania Ignifugare.eu pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de senzori de fum care realmente elimina complet pagubele cauzate de declansarea incendiilor.

Ignifugare.eu – Experienta, calitate si eficienta pentru o viata linistita

Compania Ignifugare.eu este o companie romaneasca care asigura servicii diversificate si produse menite sa determine un grad foarte ridicat de protectie impotriva efectelor nocive ale incendiilor.

Produsele si serviciile distribuite sunt de calitate superioara, iar Ignifugare.eu detine experienta necesara care certifica toate acestea in domeniul diminuarii riscului de propagare a incendiilor.

Printre serviciile si produsele disponibile enumeram:
 • Detectoare de senzori de fum – Instalate in diverse spatii, beneficiaza de o precizie surprinzatoare;
 • Usi si pereti antifoc;
 • Instalatii cu sprinklere – Identifica foarte rapid riscul de propagare a unui incendiu si au rolul de a stinge incendiul intr-un timp foarte scurt;
 • Procesul de evaluare risc incendiu – Prin intermediul caruia sunt determinate riscurile de declansare a unui incendiu si toti parametii necesari pentru siguranta spatiului evaluat;
 • Trape de fum – Asigura eficient eliminarea gazelor si fumului din orice incapere;
 • Stingatoare;
 • Materiale PSI – Asigura protectie impotriva substantelor toxice propagate in aer in timpul arderii;
 • Ignifugare – Impregnare cu materiale ignifuge;
 • Ecrane de fum;
 • Termoprotectie pentru obiectele din metal;
 • Procedeul de torcretare beton.

Senzori de fum – Un pret incredibil de bun pentru salvarea vietii in conditii extreme

Printre serviciile si produsele pe care compania Ignifugare.eu le pune la dispozitia clientilor sai, produsele de senzori de fum sunt unele dintre cele mai eficiente, calitative si accesibile.

Acesti senzori de fum au rolul de a identifica intr-un timp relativ scurt fumul care ar putea surveni dintr-o aprindere a unui obiect. Astfel, se emite o serie de semnale optice si vizuale sistemelor de alarma.

In acest mod, beneficiarii acestui detector de senzori de fum sunt alertati in privinta existentei unei anumite surse de ardere. Luand la cunostinta intr-un timp scurt de eventualitatea declansarii unui incendiu care poate fi devastator, aceste produse de senzori de fum sunt foarte eficiente si utile, reusind sa va salveze viata si bunurile aflate in posesie.

Cum se ansambleaza aceste detectoare de senzori de fum?

Ansamblarea detectoarelor de senzori de fum pe care le comercializeaza compania Ignifugare.eu este foarte facila. Intreg procesul de montare se rezuma la o serie de actiuni de gaurire si insurubare. Produsele de senzori de fum sunt fixate cu ajutorul unor suruburi si functioneaza cu ajutorul unor baterii ori prin alimentarea la o retea.

Daca va doriti o viata linistita lipsita de griji inutile, detectoarele de senzori de fum sunt produsele care trebuie achizitionate.

Pentru mai multe detalii in legatura cu serviciile si produsele comercializate de compania Ignifugare.eu, va invitam cu incredere sa luati legatura cu operatorii telefonici ai companiei la numarul de telefon: 0722672774 sau accesati website-ul: www.ignifugare.eu