Sfaturi pentru viitoarele mirese

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguricort de evenimente, locatie evenimente, mireasa, nunta
Ultima actualizareMiercuri 21 iunie 2017
Vizualizari1018

Voteaza & Distribuie

Descriere

Nunta este evenimentul cel mai important pentru fiecare dintre noi, în special pentru femei. Nu cred că există vreo femeie care nu viseze încă de copilă la ziua cea mare, purtând o rochie albă de prinţesă şi cu toate detaliile foarte bine puse la punct. Lucrurile nu sunt atât de simple precum par. Agitaţia, emoţiile, toate îşi vor spune cuvântul până când vom ajunge în ziua nunţii. Pentru ca lucrurile să iasă perfect este indicat să ne gândim din timp pentru a face cele mai bune alegeri.

Totul începe de la alegerea locaţiei. Locaţia este foarte importantă. În timp ce anumite mirese ar opta pentru un restaurant luxos şi luminos, altele ar opta pentru corturi de evenimente. În aceeaşi măsură, o nuntă la cort poate fi ceva inedit, ca rupt din poveste. Totul diferă în funcţie de preferinţele viitoarelor mirese.
Toate miresele îşi visează nuntă ca fiind una ruptă din poveşti. Machiajul, coafura sau rochia sunt doar câteva elemente care ne dau tuturor bătaie de cap. Toate aceste aspecte trebuie să fie foarte bine puse la punct pentru ca evenimentul să fie cât mai frumos.

Vestimentaţia este cea mai importantă pentru fiecare mireasă. Orice femeie îşi doreşte ca rochia ei de mireasă să fie cea mai frumoasă. Din acest motiv, în continuare vom oferi câteva sfaturi referitoare la rochiile de mireasă. Iată de ce anume trebuie să ţineţi cont în momentul în care alegeţi cea mai importantă rochie din viaţa voastră:

În funcţie de siluetă, puteţi opta pentru rochii de prinţesă tip bufantă sau în formă de A sau rochia tip sirenă. Rochia de prinţesă avantajează persoanele înalte, iar cea de tip sirenă pun în evidenţă o siluetă de invidiat. Culoarea rochiei ne poate da din nou bătăi de cap. Puteţi alege o rochie clasică albă sau una ivori. În funcţie de curajul pe care îl aveţi, puteţi alege o rochie de o altă culoare. Anul acesta miresele pot purta chiar şi rochii colorate.

Machiajul trebuie să fie unul potrivit atât pentru zi, când va avea loc ceremonia religioasă, cât şi pentru distracţia celebrată în cinstea mirilor. Bineînţeles, este important că acesta să fie unul profesional cu produse de calitate superioară, astfel încât să arate impecabil toată seară.

Accesoriile pe care le purtăm în ziua nunţii sunt, de asemenea, importante. Diverse accesorii frumoase, potrivite rochiei pot îmbunătăţi radical situaţia. Accesoriile de mireasă cele mai des folosite sunt cele cu perle, care conferă eleganţă, rafinament şi romantism.

Pantofii trebuie să fie unii cât mai comozi şi în acelaşi timp eleganţi, astfel încât să rezitaţi întreaga zi. Sfat: purtaţi pantofii la o altă ocazie pentru a vă asigura că nu vă vor deranja.

Dacă eşti superstiţioasă, trebuie să ştii că trebuie să porţi ceva nou, ceva împrumutat şi ceva vechi, folosit deja. Pentru accesorii nu trebuie să alegi perle pentru că acestea ar însemna nefericire. Bineînţeles, mirele nu trebuie să te vadă în rochia de mireasă decât în ziua nunţii. Acestea sunt doar câteva dintre micile detalii de care trebuie să ţină cont o mireasă superstiţioasă.

www.tentevent.ro