Sari la conținut
Forum Roportal
soimos1

Pe agenda zilei. Evenimente interne.

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Macar de la familie, vecini, prieteni, rude, colegi...e f important sa adune și alții. Voluntarii sunt in nr limitat, au energie limitată și..este o inițiativă cetățenească. Plus că eu speram la început să adunăm vreo 2-3 milioane.

 

Apa de ploaie, cat de comozi pot fi unii, care nu semnează decât când le duci foaia la nas.

Și îți mai și spun că de ce nu te-ai mișcat mai repede.

Editat de Stu'

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Normal ca familia și prietenii au semnat, nu am stiut ca este necesar să precizez. 

Prin "strans", am inteles ca te refereai la acțiuni de voluntariat, ceea ce nu pot face. 

  • Like 1
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
22 hours ago, The Unknown said:

#1  Inainte sa dea cu toporul in asa mare buturuga, sa faca drumuri si altele, bravii "noi"  :o:

#2 USA finanteaza toata activitatea NATO, acea suma la care s-au abonat tarile membre este doar o mica contributie la curatatul uniformelor. 

      In cheltuieli intra si cercetarile in domeniu militar, savanti, desenatori si idei de noi arme si metode de lupta, ca nu din filmele Sci-fi se iau modele!!!   

3.  Ce ati facut la rusi???  I-ati gonit ... unde???  Trebuia sa recitesti ce ai scris, ca rade lumea!!!   Acea a fost fraza comunista la copiii naivi de gradinita.

     De ce crezi n-au cu ce se carpi???   Ca nu se lauda...

Scria undeva că Dej a insistat mult pe lângă Stalin să ne lase cu colhozurile, căci nu este cinstită această "colaborare" agricolă şi să îşi ia de aici trupele staționate. Şi, spre mirarea mea, ruşii chiar au plecat.

Posibil să fi pus şi americanii o vorbă... nu ştiu. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu, din ce stiu eu Dej i-a asigurat de faptul ca Romania le este un aliat loial si a contat foarte mult faptul ca aveam o granita comuna lunga, ceea ce ar fi insemnat ca o invadare era extrem de usoara, mai ales ca tot estul Romaniei are un relief de cimpie, fiind deci foarte greu de aparat si foarte usor de cucerit, Bucurestiul fiind astfel extrem de vulnerabil. Daca am fi avut capitala in Ardeal lucrurile ar fi stat poate altfel.

In plus, a mai fost vorba de niste agente care au fost plasate in patul cui trebuie si care si-au facut bine treaba :o:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din ce am înțeles eu, România este sub invazie americană: militarii din toate instituțiile au format o fascie numită "masonerie verde", care controlează toate creierele cu aparatură psihotronică și răspunde doar în fața omologilor SUA.
Din cauză că tehnologia permite, toate celelalte puteri în Stat sunt "marionetizate". Cele mai grave cazuri de posesie mentală sunt, în caz că protesează cineva, justificate ca "colaborare sub acoperire" sau "urmărire penală".
Cu siguranță, Puterile Statului trebuie protejate, dar deparazitarea trebuie să înceapă cu Puterea ce poate garanta respectarea deciziilor de deparazitare: Justiția. (Căci altfel, deciziile sunt luate degeaba și nu facem decât să ne inducem în eroare.)  Or, fiind Justiția însăși sub "control SRI", legi noi sunt necesare, care să poată să o scoată de sub toiagul fascist, treptat, de la vârf în jos. Este un război de durată și acum legile acestea ale Justiției par să facă un prim pas în direcția corectă.
...Deși, dacă mă întrebi pe mine, numai darea în vileag a tehnologiei ne poate permite să luăm măsuri împotriva ei. Cât pierdeți voi vremea să faceți imposibilul, să păstrați și secretul tehnologic dar și Statul de Drept, eu zic că veți pierde definitiv lupta pentru Statul de Drept.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
1 hour ago, Lxn said:

Din ce am înțeles eu, România este sub invazie americană 

Da, chiar am văzut ieri un tanc american care mergea ușurel pe plajă...Și când populația striga „trăiască americanii!”, din el, la un moment dat, prin turelă a ieșit un tip care se recomanda Ivan și care a strigat: Niet! Carnaval! :laugh:

Editat de Vriies
  • Like 1
  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Situația asta este mai grava decât un război mondial: acela se mai și termină, pe când pandemia aceasta nu. Un tiran mai și moare, dar drogurile administrate prin BrCI nu. Acela te mobilizează, molima aceasta te adoarme până ieși din sistem.

În altă ordine de idei, Constituția în varianta veche mai mult ne încurcă. De exemplu, până și mult iubitul "Stat unitar și indivizibil" nu face altceva decât pune crimele Bucureștiului în spinarea prea multor milioane de oameni, dintre care sunt sigur că unii, cum ar fi moldovenii sau ardelenii, se simt mai degrabă nevinovați: "ce treabă avem noi cu ce nedreptăți fac ăia acolo, pe Dâmbovița?". Unitatea pe care o avem în UE și NATO trebuia să ne fie ultrasuficientă, de ce mai trebuie ca atâția nefericiți să fie prinși laolaltă în aceeași ghiară fascistă care s-a dovedit de nedemocratizat?

Editat de Lxn

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu am mai încercat să o dau pe bancuri, pe goange, cu tancuri pe plajă etc.

Însă, mda, situația e foarte gravă! Mai ales pentru unii care văd invazie americană și aparaturi psihotronice care controlează toate creierele.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am zis-o, scuze! 

Toți avem dreptul la opinie.

Până la urmă, situația poate fi gravă și pentru mine și pentru oricine care nu vede problema descrisă de colegul nostru de forum mai sus, în măsura în care aceasta e reală.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×