Sari la conținut
Forum Roportal

Gaslight

Advanced Member
 • Număr conținut

  1.931
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  12

Gaslight a câștigat ziua ultima dată pe Septembrie 18 2018

Gaslight a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

1.724 Foarte Buna

Despre Gaslight

Profile Information

 • Gender
  Male

Vizitatori Recenți Profil

983 citiri profil
 1. Gaslight

  S-a suparat si m-a blocat peste tot

  Pai daca te plictisesc barbatii normali si te atrag barbatii care-si bat joc de tine de ce mai vii sa te plingi pe aici? Sau ai vrea sa-si bata joc de tine mai putin si astfel sa te plictisesti si de el?
 2. Gaslight

  S-a suparat si m-a blocat peste tot

  Gabriela, e clar ca nu esti absolut deloc dispusa sa renunti la aceasta relatie, asa ca macar lupta pentru ea cu stil:
 3. Gaslight

  S-a suparat si m-a blocat peste tot

  Bucura-te ca ai inteles acum aceste lucruri, nu cind erati casatoriti si aveati un copil. Cu toata durerea, cel mai bine este sa te impaci cu ideea ca totul s-a terminat, sa iti acorzi timp sa analizezi ce a fost bine si ce a fost rau in relatia voastra, si sa incerci sa fii mai atenta anumite la detalii in viitor. Nu-ti face iluzii ca el se va schimba, pentru ca nu o va face.
 4. Gaslight

  Rusia amenință! E groasă treaba?

  Bun, sa acceptam ideea ca Rusia se pregateste de razboi cu NATO, dar intrebarea este ce vor face chinezii? China nu este prietena Rusiei si abia asteapta sa puna mina pe o parte din bogatiile Siberiei. Este dispusa Rusia in aceste conditii sa riste un razboi?
 5. Gaslight

  Rusia amenință! E groasă treaba?

  In primul rind rachetele rusesti sint prea performante pentru a le da de batai de cap scutul antiracheta, iar rusii stiu foarte bine asta. In aceeasi masura, rusii stiu foarte bine ca scutul este defensiv. La fel de bine stiu ca nu pot ataca scutul pentru ca sint sanse mari sa declanseze un razboi mondial. Eu zic ca nu scutul in sine este problema lor, ci ce anume vor sa obtina (prin negocieri directe cu americanii) rascolind problema asta inexistenta. De exemplu ar putea obtine recunoasterea Crimeei, sudul Ucrainei, toata Ucraina, acestea fiind doar niste idei, evident, desi daca ar obtine, sa zicem tot sudul Ucrainei pina la gurile Dunarii, lucrurile s-ar linisti si nordul Ucrainei ar putea adera la UE sau poate chiar la NATO, ori este evident ca rusii nu vor liniste, ci incertitudine (vezi Transnistria, Donbas etc.).
 6. Gaslight

  Rusia amenință! E groasă treaba?

  Scutul nu este al Romaniei, ci al NATO. In cel mai rau caz acesta ar putea fi demontat (nu stiu daca acesta e cel mai corect termen, dar nu-mi vine altul in minte).
 7. Gaslight

  Rusia amenință! E groasă treaba?

  Cit timp sintem in NATO si americanii ne sustin si ne considera o piesa importanta pe linia frontului (nu pe flancul estic, cum spune toata lumea), eu zic ca n-ar trebui sa ne facem prea multe griji.
 8. Gaslight

  S-a suparat si m-a blocat peste tot

  Nu, nu i-as intoarce spatele, dar nu s-ar mai pune problema unei relatii intre noi.
 9. Gaslight

  S-a suparat si m-a blocat peste tot

  Corect; nici eu nu as face asta, dar nici nu as mai vrea sa am de-a face cu ea.
 10. Gaslight

  S-a suparat si m-a blocat peste tot

  Asta am spus si eu cu ceva timp in urma, adica faptul ca o ignora in mod calculat pentru a o face sa sufere.
 11. Gaslight

  S-a suparat si m-a blocat peste tot

  Intelege ca nu te va ierta. In prima faza ar trebui sa te ierti singura, iar apoi sa iti asumi ce ai facut si sa traiesti cu asta.
 12. Gaslight

  S-a suparat si m-a blocat peste tot

  Poate de aceea se si simte tradat. Nu strainii, ci oamenii de linga noi sint aceia care ne ranesc cel mai mult.
 13. Gaslight

  S-a suparat si m-a blocat peste tot

  Te inseli; nu ai facut acest gest din dragoste, ci pentru ca nu aveai incredere in tine. Tot ce aveai de facut era sa analizezi relatia in care erai si sa simti cit era de implicat cel de linga tine. Ce nevoie mai aveai de dovezi cind aveai o multime de banuieli? Unele lucruri se vad cu mintea, nu cu ochii.
 14. Gaslight

  S-a suparat si m-a blocat peste tot

  Pe mine m-ar distra si in acelasi timp m-ar enerva daca as primi acest mesaj de la cea care mi-a montat un microfon in casa pentru a ma spiona. Increderea este ceva care se cistiga in timp, in mult timp, nu ceva ce se negociaza. In plus, Gabriela este cu adevarat dispusa sa aiba incredere in el dupa cit de mult a mintit-o sau doar ii cere lui sa aiba incredere ca nu-l va mai spiona si pe viitor? Aceasta abordare mie personal mi se pare foarte copilareasca.
 15. Gaslight

  S-a suparat si m-a blocat peste tot

  Chiar nu te poti abtine?
×