Jump to content
Forum Roportal

Gaslight

Advanced Member
 • Content Count

  2,088
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Gaslight last won the day on September 18 2018

Gaslight had the most liked content!

Community Reputation

1,724 Foarte Buna

About Gaslight

 • Rank
  Orhidee

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,036 profile views
 1. Și tu ce zici? Sunt cadou sau contravaloarea prestațiilor sexuale?
 2. Gaslight

  Despre învaţământul românesc

  Poate au gând să-i pună mătura în mănă să mai strângă gunoiul pe care l-a făcut. Pe mine m-a șocat afirmația că educația copiilor nu are nicio legătura cu toaletele din curte. Este evident că tot ce oferă școala are legătură cu calitatea educației, că nu-s mulți copii cărora să le salte inima-n piept când merg la scoală, ba chiar aș spune că le saltă în sensul unui atac de cord.
 3. Ca femeie, într-un fel închei relația cu un om normal, civilizat, și în alt fel cu unul sărit de pe fix. Cât este de sărit de pe fix, crede-mă, nu vrei să aflii niciodată. Pentru început dispari de pe rețelele sociale pentru că se va plictisi urmărind când nu are nimic de urmărit, iar în al doilea rând nu te afișa prin oraș cu un nou iubit (dacă ai), pentru că asta îl va înnebuni probabil și mai mult. Fii discretă în special față de prietenii comuni, care il pot ține la curent cu noutați despre tine. Fă și plângere la poliție (chiar mai multe dacă este nevoie), dar nu miza prea mult pe sprijinul acesteia.
 4. Gaslight

  Curtatul femeilor în 2021

  Poate sunt impliniti doar pe plan sexual și le ajunge. Planul emoțional nu-i pentru oricine
 5. Gaslight

  Cum deosebim amabilitatea de invitatia la flirt?

  Ar putea fi daca respectivul are patru clase si a mers la Dedeman în pantaloni scurți si în maiou
 6. Gaslight

  Cum deosebim amabilitatea de invitatia la flirt?

  Daca ea este deosebit de prietenoasa nu este deloc ușor să-ti dai seama, dar trebuie să fii atent la detalii. Mai exact trebuie să observi dacă răspunde în detaliu la întrebările tale, și dacă îti pune și ea intrebări mai ... personale. Adică dacă simti că este în mod sincer interesată de ceea ce iti place, de pasiunile tale etc.
 7. Gaslight

  Conteaza trecutul fetelor ?

  Salut-o și treci mai departe
 8. Dorea sa le capteze atenția, sa se dea importantă minimalizându-te pe tine. Cu siguranță ai mai întâlnit oameni care atunci când sunt într-un grup mai mare monopolizeaza discuția si vorbesc tare vrute și nevrute, neavând simțul penibilului. Ai intruit bine, vorbește tare tocmai pentru a te face de ras deoarece știe ca te temi de asta. Stia și fără sa i-o spui tu, iar când o rogi sa vorbească mai încet ridica și mai tare tonul tocmai pentru ca prietenele tale sa audă discuția. Pur și simplu se da în mod intenționat în spectacol și te umilește de fata cu ele tale pentru a le arata ca ea este vioara întâi și pentru a distruge prietenia dintre voi. Ea merge cumva pe principiul eu te-am făcut, eu te distrug. Daca ai impresia ca nu este un comportament calculat și intenționat, te înșeli. Singura soluție este sa fii cât mai discretă fata de ea și să-ți ții prietenele departe. De asemenea, nu o crede când îți va spune "vreau sa fim prietene". Este doar un mod de a te trage de limba și de a-ți observa punctele slabe.
 9. Nu se pune problema de bine sau rău. Faci ce vrei, ce simți, ce poți. Nu te grăbi sa o ierți dacă nu simți asta, pentru ca iertarea se face in timp, nu de pe o zi pe alta. Și eu cred ca au spus adevărul în ceea ce privește relația lor. Cu toate ca nu au nicio scuza, trebuie sa recunoști ca ai și tu o parte din vina plecând sa lucrezi în străinătate și lăsând cumva copilul în grija amândurora. Te-ai gândit ca te întorci după câțiva ani și totul va fi ca în ziua în care ai plecat? Întâmplarea a făcut ca soțul sa te însele cu mama ta, dar ar fi făcut-o probabil cu oricine.
 10. Sunt destule mame "adevărate" care-și abandonează copiii la naștere sau care ii abuzează fizic si psihic. Ai impresia că fetele abuzate sexual de tată sunt înfiate? Pentru a infia un copil trebuie în primul rand sa fii om.
 11. Eu n-aș fi chiar atât de sigur deoarece este tatăl copilului tău, iar dacă îl iei fără acordul lui cred că se numește răpire. Una peste alta, va trebui să aveți un contact limitat ținând cont că aveți un copil împreună.
 12. Gaslight

  Cum sa procedez

  Ba ți-a dat suficient de înțeles (și chiar mai mult), dar acum, după ce te-ai văzut scăpată de el, te amăgești că nu a fost așa de rău și te bate gandul să mai încerci o dată. Mai mult, ai iluzia că o să vizitezi gratis Suedia. Ei bine, nimic nu este gratis, și când te întorci, dacă te mai întorci, o să deschizi o nouă discuție despre ce ți s-a întâmplat pe acolo. Singurul mod decent în care poți vedea gratis Suedia este din fața calculatorului.
 13. Gaslight

  Armata romana

  Sincer sa fiu, nu prea mi-am pus problema, dar sunt destule femei care vor ca partenerii lor sa fie eleganti, aranjati și (direct sau indirect) le cer asta. Unii ar face multe lucruri pe care le dorește partenera sau pe care cred ei ca le dorește, iar de la a te aranja ceva mai mult pana la a merge la salon, nu-i decât un pas. Daca femeile își doresc un bărbat sensibil, elegant si fără par pe corp, unii ar face multe pentru a avea o partenera.
 14. Gaslight

  Armata romana

  Aici e și vina unor femei care se uita cu lacrimi în ochi la prea multe telenovele și filme siropoase si vor bărbați care sa plângă cu ele. Părerea mea este ca barbatii vor deveni mai feminini cu cât femeile se poarta mai masculin.
×