Sari la conținut
Forum Roportal

Gaslight

Advanced Member
 • Număr conținut

  1.627
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  10

Gaslight a câștigat ziua ultima dată pe Aprilie 13

Gaslight a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

1.445 Buna

Despre Gaslight

 • Rang
  Orhidee

Profile Information

 • Gender
  Male

Vizitatori Recenți Profil

569 citiri profil
 1. Gaslight

  Pe agenda zilei. Evenimente interne.

  A fost vandalizata casa unuia dintre judecatorii care au indraznit sa-l condamne pe Dragnea ... incredibil ...
 2. Gaslight

  Pe agenda zilei. Evenimente interne.

  Asta-i buna!
 3. Gaslight

  Pe agenda zilei. Evenimente interne.

  Recunosc ca nu sint la curent in ceea ce priveste caracterul lui Hellvig, insa daca Dragnea se lupta cu el are toata sustinerea mea Dragnea este raul cel mai mare in aceasta tara si trebuie sa fim alaturi de cei cu care se lupta pentru a nu lasa tara pe mina acestui narcisist de Teleorman ... daca n-o fi cumva si psihopat.
 4. Gaslight

  Pe agenda zilei. Evenimente interne.

  Adevarul este ca nu exista niciun stat paralel, dar statul roman este (inca) paralel cu democratia
 5. Gaslight

  Limbile latine

  Exact Iti foarte multumim pentru aceste informatii
 6. Gaslight

  Pe agenda zilei. Evenimente interne.

  Care adevar?
 7. Gaslight

  Pe agenda zilei. Evenimente interne.

  Veorica Vasilica ar fi in stare sa faca orice-i spune Dragnea, dar va cadea impreuna cu el deoarece aceasta condamnare a dat mult curaj protestatarilor si parerea mea este ca se va lasa cu singe daca se va umbla din nou la legile justitiei. In plus, PSD-ul este o haita de lupi care este oricind gata sa-si sfisie liderul pentru a nu cadea impreuna cu el.
 8. Gaslight

  Limbile latine

  Si acum, si acum 2000 ani, si intotdeauna Sa facem urmatorul exercitiu de imaginatie: In urma cu 6000 ani in actuala zona a Moldovei locuia un cucutenian pe nume Ion. In urma cu 4000 teritoriul locuit de urmasii in linie directa barbateasca ai lui Ion a fost cucerit de indo europeni, urmasii lui Ion facind acum parte dintre indo-europeni. In urma cu 3000 de ani urmasii lui Ion se considerau cimerieni, vorbind probabil un dialect tracic, si au migrat din Moldova natala spre est, in actuala Ucraina. Dupa citeva sute de ani cimerienii, sub presiunea scitilor, au inceput sa migreze spre vest, insa urmasii lui Ion au ramas pe loc si in timp au devenit sciti, vorbind acum o limba iraniana. In urma cu 2500 ani tribul din care faceau parte urmasii lui Ion a migrat din Ucraina, prin sudul Moldovei si Cimpia Romana, pina in actuala Serbie. Dupa citeva sute de ani zona in care se asezasera urmasii lui Ion a fost cucerita de celti, apoi au venit romanii si mai apoi slavii. Prin secolul al XIII-lea unul din urmasii lui Ion, acum vorbitor de limba sirba se stabileste in Tara Romaneasca, in citeva generatii urmasii lui considerindu-se romani get-beget. Acum, in secolul XXI, urmasul direct pe linie barbateasca al lui Ion nici macar nu-si pune problema ca stramosii lui pe linie paterna au facut de-a lungul timpului parte dintr-o multime de civilizatii si au vorbit o multime de limbi, avind rude mai mult sau mai putin apropiate in intreaga Europa.
 9. Gaslight

  Limbile latine

  Limba vorbita de un popor nu are nimic in comun cu mostenirea lui genetica.
 10. Gaslight

  Pe agenda zilei. Evenimente interne.

  Se va termina cu hotiile cind nu va ma fi nimic de furat ... adica niciodata
 11. Gaslight

  CHAT PART 10

  Buna
 12. Gaslight

  Intrebare

  Uite o statistica: https://www.nami.org/Learn-More/Mental-Health-By-the-Numbers
 13. Gaslight

  Joc- asociere de cuvinte

  Profan
 14. Gaslight

  Intrebare

  E posibil sa fi fost suparata ca nu i-ai acordat suficienta atentie inainte de plecare, dar nu putea pleca totusi fara sa te salute. Cum adica? Pentru tine era mai importanta mincarea decit plecarea cumnatei? Ha ha ha Avind trasaturi histrionice, minciunile fac parte din arsenalul ei. Cum altfel ar putea juca la perfectie rolul de victima? Cum altfel ar gasi un print care sa o salveze?
×