Sari la conținut
Forum Roportal

Lxn

Full Members
 • Număr conținut

  499
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

52 Irelevant

Despre Lxn

 • Rang
  Trandafir

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Lxn

  Vom iesi din UE dupa 10 ani?

  Nu este vorba de a ieși din UE, ci de integrare cu valorile... umanității. Dacă SUA sau Anglia se pot lăuda cu faptul că au adus omenirii, pe lângă războaie, și ceva progres, și că l-au introdus acolo unde lipsea (la popoarele mai primitive), īn schimb românii aflați la putere m-au convins că torturează de plăcere. Iată un popor în parte sadic, în parte nepăsător, parte vicios, care distruge fără să creeze ceva remarcabil, care distruge ce este mai civilizat și nu ce este mai sălbatic, a cărui "elită" își vinde țara și aliații ca să pună mâna pe un dram de putere...cu care face rău. S-au terminat de mult rațiunile posibile pentru care ei sunt atât de implicați în aceste oribilități. Renumele românilor peste graniță, eu l-am găsit a fi îndoielnic. Nu pot să spun că nu bănuiesc de ce. Mai bine s-ar trezi românii la realitate: au mult de recuperat, sufletește mai ales. Faptul că unii fac pe durii și pe big brother nu văd cum i-ar putea ajuta. Sunt durități sau sacrificii pe care le īnghițim mai ușor la SUA decât la un popor care nu face nimic impresionant. Ce-ați văzut în documentarele cu torționari "comuniști" nu sunt excepții ale istoriei, crime introduse de ruși cu tancul. Ele sunt sufletul neamului românesc, se întâmplă în continuare, nu există limită pentru răutatea românului. Da, din acest suflet românesc fac parte și ifosele, ipocrizia, calomnia, șmecheria, poate scoatem de-o imagine înțeleaptă. Dar minciuna nu ține mult, acum am rămas goi în fața lumii bine informate, suntem o monstruozitate. Nu ne zice nimeni pentru că nu prea are motiv sau pentru că sunt jurați tăcerii. Dar eu am. Câțiva inocenți dacă salvez de România, merită din plin.
 2. Lxn

  Situatie imposibila

  Acesta ar fi Matei 24:12, care ar putea fi o descriere potrivită: ce se întâmplă nu este drept, dar nici resurse sufletești nu prea au mai rămas ca să rezolve toate nedreptățile. Eu am considerat versetul acesta ca anunțând o reluare a acestui procedeu ce a fost deja relatat de Exod: IHWH împietrește inima faraonului iar acest lucru duce la adâncirea nedreptății lui.
 3. Lxn

  Vom iesi din UE dupa 10 ani?

  Torționarii nu mă pot instrui: socializează cu oamenii și fă-i să vorbească despre secretele lor. De fapt, ideea nu este să vorbească ci să-i fac măcar se gândească la ele. Dar pot observa schema: tortura mea ia pauză când "socializez", dar asta numai dacă relația nu stagnează, căci torționarii vor mereu alte și alte informații. Deci, nici nu apucă ceva să se stabilizeze că torționarii rup relația: rutina nu le aduce nimic. Ei știu cum o rup, eu pot doar să presupun că manipulează cel puțin emoțiile celuilalt, dacă nu au cumva și unele protocoale prin care îi comunică s-o termine, direct sau prin alții. Urât că ciuma asta este românească. Oricum, chiar dacă se îmbracă în haine naționaliste, tot la masonii americani a fost clocită agenda ei (o chestiune de cultură). Eu încerc să relaționez cât mai puțin, n-am chef să fiu coadă de topor īn mâna torționară, pot românii să mă tortureze cât vor. Dar, din acest motiv, îmi este rușine cu cetățenia mea.
 4. Lxn

  Situatie imposibila

  Cu cât mai izolat bătrânul, cu atât mai revoltătoare experimente pot face sataniștii pe creierul lui. "Și, pentru a se înmulți nedereptățile, iubirea multora va seca."
 5. Lxn

  Vom iesi din UE dupa 10 ani?

  Tu n-ai fost sclav, nu ai cum ști, dar mulți au fost și...au tăcut! Sindromul Stockolm! Experimentul Pitești continuă în România la 65 de ani de la presupusa lui oprire, doar cu alte mijloace tehnice și pe o arie mai largă, în asociere cu SUA. Obiectivele sunt aceleași: întărirea, răspândirea și menținerea sclavagismului. Tortura este organizată pavlovian, manifestările de libertate fiind pedepsite cu electroșocuri - cam ce se făcea și la Pitești de către gardieni. În loc, deci, ca demnitatea umană să fie exprimată ca libertate în condițiile legii, torționarii cultivă, invers, prin NLP, asocierea libertății de decizie cu frica, nesiguranța și durerea, toate reunite sub o eticheta bizară: "cancer". Asta face "poola" română. Niciun motiv de mândrie.
 6. Lxn

  Vom iesi din UE dupa 10 ani?

  Și ce-i așa grozav la robia română. Mulți concetățeni știau de sclavie și nu mi-au spus nimic, mi-au dat mici apropouri de-a lungul vieții doar ca să vadă dacă știu eu. Poate își închipuiau că păstrează vreo comoară? Am fost dezgustat până în măduva oaselor de această atitudine.
 7. Lxn

  Pe agenda zilei. Evenimente interne.

  Decât să le dăm 3000 RON lunar pentru o slujbă folositoare, mai bine dăm aceeași sumă pentru joaca de-a coerciția fiecărui deținut: https://www.bugetul.ro/detalii-mai-putin-stiute-cat-costa-lunar-un-detinut-dupa-gratii/
 8. Lxn

  Situatie imposibila

  N-am făcut aici un apel la credință. Nu plec cu raționamentul de la o anumită imagine a lui Dumnezeu și nu îi fac apoi un fel de umbră cu coarne. Plec însă de la ceva binecunoscut: de la imaginea omului ignorant. Acesta este foarte slab în raport cu cel știutor și organizat. La o anumită diferență de nivel, cel din urmă poate constitui o putere ce pare miraculoasă în ochii primului. Iar această putere, fie ea umană sau de orice altă compoziție, se desparte chiar în mod firesc, automat pe axa Dumnezeu-Diavol din cauza conflictului inevitabil de dorințe ce caracterizează orice pluralitate: "Dumnezeu" îl numim pe Cel care ne iubește, pe când Diavolul poate aduna sub stăpânirea lui multe alte dorințe care sunt incompatibile cu a lui Dumnezeu.
 9. Lxn

  Situatie imposibila

  Mă mir că aproape toate discuțiile exclud un factor distructiv exterior, care este teoretic obiectivabil dar reușește adesea să se ascundă, cel pe care vechii oameni religioși l-au denumit Satan și Diavolul. Faptul că își poate întinde tentaculele în interior nu face din Caracatiță ceva interior omului. Desigur, eu mă gândesc la ființe humanoide care formează în acest sens un grup de interese, dar, dacă tot nu îi numesc prea des oameni, rezervând acest cuvânt pentru a îl folosi doar cu valențele lui mai nobile, atunci "Satan" rămâne un nume tradițional pentru acest colectiv pe care îl folosesc pentru puterea lui de a reda judecății noastre și punctul de vedere al scripturilor tradiționale. Controlând, la vârf, tehnologia "miracolelor", gruparea sataniștilor rivalizează lejer cu Dumnezeu, ba chiar se poate spune că se află în posesia Pământului mai degrabă decât Acesta. Atunci, cum se face că vorbim așa des despre Dumnezeu, ne place să invocăm ceea ce ne lipsește? Iar pe Satan îl lăsăm în schimb să se ascundă? Așa ajungem să criticăm pe Dumnezeu pentru tot ce este rău, sau, atunci când nu facem asta, luăm la judecat niște biete victime umane ale sataniștilor, despre care nimeni nu poate dovedi că ar merita așa ceva. * Acestea pot fi intervenții ale sataniștilor: -despărțirea părinților -chemarea mânăstirii -boala de natură aparent contagioasă, izolatoare -certurile tinerilor și amplificarea artificială a unor emoții distructive * Alte necazuri pe care le pot face sataniștii: -dureri de cap temporare sau cronice -congestie nazală temporară sau permanentă (așa zisele "deviație de sept" și "polipi") -control asupra sexualității și multe altele. Nu spun că nu există și variantele naturale ale acestor probleme, dar am fost martor și la cele artificiale. * Unii au crezut că ignoranța salvează. Nu este așa.
 10. Lxn

  Situatie imposibila

  Nicăieri pe Pământ.
 11. Lxn

  Situatie imposibila

  Mesajul este că la mânăstire nu este chiar așa bine: Satana lucrează și acolo. Ce ar avea Satana cu mama ta? Poate ceva legat de slujba în care a fost. Distrugerea familiilor de către Satana se face treptat, fără grabă, începând cu cei mai vulnerabili membri. Dar, de vizat, de obicei familiile sunt vizate în întregime. Nu este ca și când îi sacrifici o dată un om și apoi i-ai scăpat. Din contră.
 12. Lxn

  SUA razboinicul lumii?

  "Lupta împotriva corupției" este tot un import de la americani, care ne-au vrut poligon de trageri pentru armele psihotronice. Unii te bat cu ele ca să obțină încălcări ale legii, adică distrugerea societății civile europene, aceiași se prafac că sunt "oamenii legii" și te bat cu ele "pentru încălcări ale legii", la schimb cu încălcări și mai mari, comploturi, turnătorii și, de ce nu, slujirea directă a Unchiului Sam, care este chiar mai eficient cu agenda SUA. Deci nu este războinicul lumii, este parazitul sclavagist al umanității O spune și Ion Cristoiu: "...Monica Macovei, promotoarea Proiectului de țară - România - colonie penitenciară..."
 13. Lxn

  Situatie imposibila

  Zero, imaginează-te în pielea ei. Omul dărâmat caută să paseze responsabilitatea deciziilor. Atâta poate. Și, vezi tu, ea vine de acolo cu un mesaj.
 14. Lxn

  Situatie imposibila

  Episcopul nu are de ce să se opună, el nu poate fi proprietar de monahi, iar acest om a jurat întru monahie. Aceasta se poate face la orice așezământ monahal, doar nu este iobăgie. Și Cristos se retrăgea câteodată în pustie, și la El venea Diavolul, dar nu trebuie să lăsăm pe ceice caută pe Dumnezeu să ajungă ca un fel de sclav al cuiva, prizonieri cine știe unde.
 15. Lxn

  Situatie imposibila

  Duhovnicul știe ce spune. Putem ști dacă Dumnezeu a cerut călugărirea cuiva? Cristos învață că jurământul vine de la Cel Rău: "Eu însă vă spun vouă: Să nu vă juraţi nicidecum nici pe cer, fiindcă este tronul lui Dumnezeu, Nici pe pământ, fiindcă este aşternut al picioarelor Lui, nici pe Ierusalim, fiindcă este cetate a marelui Împărat, Nici pe capul tău să nu te juri, fiindcă nu poţi să faci un fir de păr alb sau negru, Ci cuvântul vostru să fie: Ceea ce este da, da; şi ceea ce este nu, nu; iar ce e mai mult decât acestea, de la cel rău este."
×