Sari la conținut
Forum Roportal

Lxn

Full Members
 • Număr conținut

  286
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

58 Irelevant

Despre Lxn

 • Rang
  Trandafir

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Lxn

  Pe agenda zilei. Evenimente interne.

  Au fost numărați oamenii din PSD: unul, și acela trăind în trecut.
 2. A "o afirmație aduce un beneficiu autorului" "pentru cine are ceva de ascuns, o îndepărtare a celor ce ar putea afla este un beneficiu" ...sunt baza pentru: "o afirmație poate ascunde un secret, probabil chiar contrariul ei" B Logica după care n-a zis nimic era "spune ceva doar dacă este adevărat și folositor". Cam multă politică în ultimul termen.
 3. "Cu cât faci minciuna mai mare, cu atât o să fie percepută ca realitate." este o credință ce justifică munca unor servicii de informații la crearea unor reprezentări false. Adică, aceste ființe muncesc ca handleri, cu niște performante aparate de control mental, asupra unor victime alese dintre disidenții sistemului "lor", pentru a crea diverse jocuri sociale false și a simula diverse "caractere" cu înclinații pronunțate, exagerate, bizare sau antisociale. Ca urmare, restul societății poate să fie, treptat, înecată într-o confuzie totală cu privire la persoanele controlate și comportamentul lor. Exemple de minciuni în care se antrenează handlerii cu victima lor X: -X este un leneș: îl țin pe X toată ziua în electroșocuri, în stimulări ale ritmului alfa de somn și blocări ale circuitelor care aduc satisfacția în muncă ca să devină amețit, uituc, somnoros, lipsit de avânt sau chef de muncă, dezorganizat -X iubește crima: i se amenajează vise cu tot felul de crime, violuri, perversiuni, care i se dau spre visare, cu percepția falsă că eul chiar joacă un rol violent în starea de somn, în absența cenzurii. Dar "eul din vis" este jucat tot de handler! -X este instabil sau are înclinații bolnăvicioase - lucru ușor de obținut prin telecontrolarea emoțiilor ... Într-o altă instanță de judecată se cultivă ideea că ceea ce fac handlerii este muncă. În ce fel ar fi o muncă acțiunile evident distructive? Nu este nimic de distrus la victima X. Și nu este nimic dezirabil în "sistemul" rulat sau cultivat de handleri. La ce ar putea folosi? Estimp, disidenții se străduie să își asume bizareria: https://www.theguardian.com/world/2018/aug/16/pastafarianism-is-not-a-religion-dutch-court-rules
 4. Lxn

  Pe agenda zilei. Evenimente interne.

  Aș vrea eu să înțeleg de ce este refuzată o afacere profitabilă, căci am văzut mereu cum bugetul se fură ușor... deci, ce anume îi oprește pe guvernanții români să îl alimenteze? Au nu tot ei îl fură, împreună cu stăpânii lor? Și-uite-așa: iar mă gândesc că românilor din România nu le este lăsat aproape nimic pentru că, nu știu cum, dar... nu au un viitor în România. Și iar îi îndemn: "Ieșiți din Sodoma, dacă vreți un viitor!". În România, totul este pregătit ca pentru război. Chiar nesimțirea guvernanților arată asta: ei au alte treburi cu România... nu ce voia poporul. Mă așteptam să văd mai multe schimbări zilele astea, de exemplu Carmen Dan nu a înțeles democrația, chiar și după gazare recunoaște acest lucru cu seninătate și, de aceea, nici nu mă aștept să o înțeleagă. Atunci, ce anume mai fac în Guvern niște oameni incompatibili cu democrația? Ce mai așteptăm de la dumnealor? Dar ei sunt compatibili cu războiul. ...Asta ar putea fi, de fapt, treaba lor. Am arătat adineauri de ce consider că nu după bani au venit acești guvernanți, de după 89. Atunci după ce? După un "loc bun" după WW3, cred eu. La masa marilor prădători care vor reîmpărți lumea.
 5. Lxn

  Pe agenda zilei. Evenimente interne.

  Nu știu nici eu. Totuși, un motiv trebuie să fie pentru care nu se construiește nimic serios. Să zicem, Casa Radio: a venit o firmă doar ca să o batjocorească. Dar de ce nu a făcut nimeni ceva din acea clădire, ce atâta zgârcenie? Vreau să spun: unde sunt investitorii majori în infrastructură? Autostrăzile...mai nimic, și acelea prost făcute, doar de ochii lumii și pentru secătuit bugetul? Se mai fabrică doar bunuri mobile, evacuabile? Știu marii investitori ceva gen că nu are rost?
 6. Lxn

  Pe agenda zilei. Evenimente interne.

  Nu știu când se complică lucrurile (cred că după '80?) dar văd că nu mai există de mulți ani voința de a se construi ceva mare în Ro, nici măcar acele lucruri cerute de poziția geografică. Cel mai bun exemplu: Putin a propus României să devină redistribuitor de gaz rusesc, inclusiv către Ucraina (cu care nu a putut ajunge la un acord acceptabil). În loc să construiască gazoductul prin care să distribuie către întreaga Europă gazul rusesc și, iată, chiar și gaz românesc, în România nu se construiește nimic! Toate conductele de gaz pentru Europa vor trece pe oriunde prin altă parte, la nord sau la sud de România: Marea Nordului și Germania, Marea Neagră și Turcia, Bulgaria... https://blacknews.ro/compania-de-stat-turca-botas-incepe-punerea-in-aplicare-a-proiectului-gazoductului-turkstream/ Ce am înțeles eu din asta: din România se va scoate pe cât posibil populația muncitoare, prin presiunea sărăciei (se scoate materialul uman cât de cât valoros prin fracking) și apoi, probabil, se sterilizează locul. Niciun motiv ca România să câștige vreun ban în plus peste planul de lichidare, care să îi prelungească agonia. Românii sunt cei sub embargo economic, nu rușii. (De asta nici nu ne complicăm cu trecerea la Euro.)
 7. Lxn

  Pe agenda zilei. Evenimente interne.

  Ah, nu, tocmai, dacă aveam pe cine iubi, atunci nu era nimic complicat.
 8. Lxn

  Pe agenda zilei. Evenimente interne.

  Au valoare scuzele lor: arată că au înțeles democrația, chiar dacă mai greu. Gata cu monstruozitatea aceea cum că "violența în masă este legitimă". În rezumat: Militarii - unele agenturi și Jandarmeria - par să conspire ca să obțină un maxim de ură la adresa Guvernului PSD. Aș aminti și de Colectiv, care a avut un efect politic similar. Guvernul nu prea are curaj a sancționa pe militari - la următoare "revoluție" riscă linșarea - cine o să-i mai apere? dacă nu de popor, atunci de agenți? SUA pare anti-PSD prin unele declarații din presă. La fel și ziare din Marea Britanie și Germania. Chiar îi supără PSD pe aceștia? Fifor gafează cu privire la unele interese militare ale SUA în România care în mod oficial nu există (bază cu rachete balistice?). ...vreau să spun că situația este prea complicată pentru decizii pripite
 9. Lxn

  Pe agenda zilei. Evenimente interne.

  Guvernanții parcă s-au speriat că pățesc ca regimurile acelea care sunt puse de SUA pe făraș, atunci când trimite CIA să mâne poporul la revoluție și uneori sfârșesc în ștreang. Dar cum de se tem așa tare? Nu ne așteptam nici noi să fie așa de crispați. Īncât să cadă în capcana aceea veche a abuzului de forță. S-au arătat excesiv de disprețuitori cu toți românii, cât și cu principiile democratice. După proba aceasta picată urât, trebuia să ne arate ce au greșit și ce vor schimba, și uite că ratează și ocazia asta. Duceți-vă, bre, nu mai faceți figurație, trebuie să vă spun eu că n-aveți niciun control pe aparatul represiv, care este plătit de camorra? A rămas numai Ecaterina Andronescu o voce lucidă. Bine le stă românilor cu un președinte ciuruit? Cine mai vine acuma să caute bunăvoința SUA, or else? Uite cum Președintele are acum chiar sprijinul explicit al SUA și Germaniei în declanșarea de anticipate, dar acționează ca și cum în continuare nu are încredere în vreo alternativă.
 10. Comentariile ei mi se par pertinente. Românii, din 89 și până acum tot dau jos. Au trecut și de haine și dau jos neuronii. Ar da jos PSD dar le este frică de ceea ce rămâne. http://www.romaniacurata.ro/psd-versus-partidul-muie-psd-o-alegere-curat-europeana/ Iar ce spunea acum un an jumate pare destul de actual: Un singur lucru e nou. Guvernul vrea să taie fondurile SRI, o mişcare fără precedent. SRI, care a scăpat din comisia de anchetă fără să ne spună cum de a luat Ghiţă aproape un miliard şi de ce nu e cercetată sursa banilor din România TV şi a altor organe de presă cu finanţare ascunsă, era cel din spatele amenzilor după demonstraţii, ei făceau poze şi dosare la tineri (la cei cu potenţial de lideri şi care nu puteau fi şantajaţi). SRI nu mai are de ce să oprească vreo demonstraţie. Dimpotrivă. Regimul actual e cea mai mare ameninţare la adresa lor de cînd sunt ei, mai ales după un an în care şi-au făcut pensii speciale şi mărit salarii prin hotărîri de guvern secretizate şi zece ani de acumulat puteri din decizii CSAT. Serviciile ameninţate de tăierea bugetară au devenit brusc prietenele străzii, şi de unde mîna nevăzută ne punea piedici de tot felul, acuma în mod miraculos totul se agregă.
 11. Lxn

  Pe agenda zilei. Evenimente interne.

  A zis bine un român: "a dat cu grenade, apoi cu povești lacrimogene". Acum PSD ar vrea să scape doar cu înlăturarea lui Dragnea.
 12. Lxn

  Pe agenda zilei. Evenimente interne.

  mă întreb: -de ce numai Kövesi poate fi un procuror general onest în România (ca să nu zic că oricum nu prea s-a văzut curățenia) (nu cumva le este frică de oricare altul?) -în ce fel ar putea să îi afecteze pe "cleptocrați" limitarea importurilor de Cola din SUA
 13. Lxn

  Pe agenda zilei. Evenimente interne.

  Un "ministru responsabil" https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22650295-carmen-dan-dup-interven-brutal-jandarmeriei-pia-victoriei-nu-repro-cut-trebuia-fac-ministru-responsabil.htm Ce-i răceala asta, autocontrol sau telecontrol? http://m.ziare.com/stiri/carmen-dan-sustine-ca-jandarmii-au-fost-coordonati-in-piata-victoriei-de-un-procuror-militar-parchetul-militar-o-contrazice-1525491
 14. Lxn

  Legile Justiției

  la care dintre ele te referi? Guvernul acesta incapabil va cădea cu tot cu niște propuneri care erau pozitive. Solid gândită agenda invadatorilor.
 15. Lxn

  Pe agenda zilei. Evenimente interne.

  Colonelul (cal. I) http://m.ziare.com/stiri/cine-e-fantoma-alba-colonelul-care-ar-fi-coordonat-interventiile-in-forta-ale-jandarmilor-la-protestul-inecat-in-gaze-si-lacrimi-foto-video-1525389
×