Sari la conținut
Forum Roportal

Lxn

Advanced Member
  • Număr conținut

    603
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

59 Irelevant

Despre Lxn

  • Rang
    Crin

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

  1. Lxn

    Pe agenda zilei. Evenimente externe

    Francezul de rând este lovit de loviluție, dar și când vezi că nu prea știe ce să ceară....devine caraghios. Cred că la actualul nivel de violență este probabil să fi contribuit și oricare din dependenții de petrol - au motiv gros. Când se răstoarnă piața auto în favoarea electricelor, se dărâmă tot imperiul petroliștilor, lovit de criză. Culmea este că SUA poate supraviețui crizei acesteia căci mai poate vinde și altceva dar Rusia rămâne să concureze cu România la vândut gaz. Trebuie să avem milă de țările acestea, hai, că planeta mai poate aștepta.
  2. Lxn

    Pe agenda zilei. Evenimente externe

    Rușii sunt dependenți de petrol, ceea ce i-a făcut acum pe unii dintre ei să se dea cu "vestele". Dacă Europa nu mai arde benzinuri pe strazi și se mută pe electrice, cui mai vând rușii petrol? Arabilor? SUA? Chinezilor, care vor fi furat deja tehnica electrică și vor fi implementat-o înaintea europenilor? Africanilor, să pună în cazanul cu ciorbă? Japonezilor vecini și prieteni? Dacă le demolează Macron afacerea se supără, că oameni sunt și ei și încălzirea globală li se părea chiar bună pentru Siberia.
  3. Lxn

    Citatul zilei

    sigur că iubesc, chiar așa, unde mi-e drogul?
  4. Lxn

    Pe agenda zilei. Evenimente externe

    Presa rusă (RT) a salutat Armata UE considerând divizarea NATO ca pe o echilibrare în plan global. https://www.rt.com/news/444230-european-army-nato-split/ * Un deja vu ? https://en.m.wikipedia.org/wiki/Rexist_Party Asemănarea asta este o manipulare? sau chiar sunt aceleași interese care vor să reia aceeași rețetă? https://www.crwflags.com/fotw/flags/ro}fasc.html * NATO și Rusia stăpânesc petrolul, deci Macron cu accizele la carburanți a lovit în ambele. Din nou.
  5. Lxn

    Pe agenda zilei. Evenimente externe

    Serviciile militare au cam fost privatizate în ultima vreme - NATO și serviciile conexe sunt tot mai mult o organizație mercenară. De aceea, este necesar ca statele să nu rămână cu finanțele în urma corporațiiolor, pentru că atunci nu își mai "permit" să plătească sau să concureze serviciile militare/secrete private sau "privatizate". Or, ce alegeți dintre Stat, condus, totuși, de aleși ai poporului și corporații sau mafii? Cine preferăm să controleze armele? Numai mafia 'Ndrangheta ar fi "câștigat" 400 miliarde EUR anul acesta și nu s-ar zice că duce lipsă de securitate: niciun guvern nu-i poate face nimic. Popoarele ar trebui să înțeleagă situația: reprezentanții lor legali - Președinții și Guvernele - sunt totuși singura apărare a lor împotriva dictaturii NATO. Cum păstrăm aceste instituții, așa le avem.
  6. Lxn

    Pe agenda zilei. Evenimente externe

    Creșterea unor taxe este creșterea controlului Statului în economie - un gest de stânga. Cum au făcut tocmai stângiștii să se revolte din cauza asta? Macron avea ideea asta dinainte - spunea acum câteva luni că Statele (Europei) sunt puse în inferioritate de puterea corporațiilor gigant. Ce altceva putea să facă?
  7. Lxn

    Pe agenda zilei. Evenimente externe

    Așa cum credeam, nu benzinurile erau drogul de suflet al vestelor galbene, ci ei continuă să protesteze și eu tot n-am aflat ce cer...așa de multă încredere mi-au inspirat
  8. Lxn

    Cine sunt iudeii ?

    Păi, când "un înger" tulbură apele acestei lumi, cine sare primul să rezolve?
  9. Lxn

    Cultul urii

    Satana sau Oponentul (lui Dumnezeu, care este iubire) a inspirat, evident, culte ale urii. Noaptea minții cultiștilor sataniști îi îndeamnă să "identifice" "dușmani naturali" și să lupte pentru a-i chinui, reduce, huli, înrobi. Singura logică a acțiunilor "anti" este că, într-adevăr, este mult mai ușor să distrugi decât să construiești, să ucizi decât să dai viață, să chinuiești decât îngrijești. De aici, "victoria" acestor sataniști ar trebui să fie un rezultat al "eficienței" cultului lor, al ușurinței de a face răul, la concurență neloială cu greutatea, lentoarea și ineficiența relativă a facerii de bine. În centrul României, de exemplu, un cult satanist urăște "măreția" socială. Urăsc și distrug tot ce ar fi: nobil, mare, generos, global, expansiv. Asta, în loc să se rezume la a cultiva ce-i al lor. De ce fac cultul urii, pentru că este ușor. Ce mare lucru, de exemplu să hulești un anumit "zeu" sau să creezi disconfort în mod sistematic în "ziua lui de săptămână"? Atât îi duce noaptea minții. De aceea, eu nu întreb cine sunt, căci știu cine sunt. Îmi pare rău că nu își pot depăși condiția...tocmai pentru că urăsc progresul.
  10. Lxn

    Cine sunt iudeii ?

    "...și fiii lui Iuda, cinci:..." Dar cine este liderul printre iudei, cei binecuvântați de Israel să conducă? Ioan5: "2 Şi era în Ierusalim, lângă piața oilor, o scăldătoare, care se numeşte în evreieşte Betesda, având cinci arcade. 3 În acestea zăcea o mulţime mare de neputincioşi, orbi, şchiopi, uscaţi, aşteptând mişcarea apei. 4 Fiindcă un înger se cobora la un anumit timp în scăldătoare şi tulbura apa; şi cine intra primul după tulburarea apei era făcut sănătos de orice boală avea." Ierusalimul era ocupat în majoritate de iudei. Au încercat să ilustreze ceva cu fântâna cu cinci arcade? Primul sărit va fi sănătos, restul vor sări degeaba în apa rece? Poate de aceea are sediul Armatei SUA cinci laturi?
  11. Lxn

    Pe agenda zilei. Evenimente interne.

    Din creștinism, unii români au învățat doar ioaneala că trebuie să spele cu șorțurile picioarele americanilor, cele cu care își zdrobesc aliații pentru vina că nu sunt la fel de criminali. Colaboratori din popor "și-au asumat" deja în mod evident. Din instituțiile de "securitate", la fel. Iată acum pe Președintele României asumându-și un cuvânt care va deveni de tristă amintire la fel ca și "tovarăș", "securitate" sau "comunism" doar din cauza perversității regimului: cuvântul "educație". În mod normal, educația este un proces prin care copiii învață să respecte drepturile omului și să se bucure de ele. Un proces transparent organizat de adulți specializați și legitimați și care poate să presupună nu doar informare ci, câteodată, și un minimum necesar de coerciție. Dar, pentru o "educație" ca cea din prezent, făcută abuziv cu biciul și împotriva democrației ar vrea Președintele să își asume responsabilitatea? Sau pentru altceva, din viitor? Sigur nu se va rușina peste câțiva ani cu această asociere? * Cine ridică biciul, de bici va pieri, nație creștină. Și cine sunt aceștia ce ridică biciul? Biblia îi numește iudei sioniști și descrie filosofia regelui lor în Regi cap 12: ...şi au zis cei ce crescuseră împreună cu el [regele iudeu]: "Aşa vei grăi poporului: Degetul meu cel mic este mai gros decât mijlocul tatălui meu. Tatăl meu v-a biciuit cu biciul, iar eu vă voi bate cu scorpioane". Şi i-a plăcut lui Roboam acest cuvânt şi a răspuns el poporului în felul cum l-au sfătuit cei ce crescuseră şi copilăriseră împreună cu el. Şi a zis tot poporul, fiecare cu vecinul său până într-un om, şi au strigat toţi cu glas mare şi au zis: "Nici o parte n-avem noi cu David, nici o moştenire cu fiul lui Iesei!
  12. Lxn

    Cine sunt iudeii ?

    A mai fost criticat unul că s-a pozat în uniforma asta și a pus-o pe net. În pozele de epocă nu vezi așa ceva.
  13. Lxn

    Pe agenda zilei. Evenimente externe

    Macron îi face de râs pe protestanți suspendând creșterea accizelor la motorină și benzină și lăsându-i astfel în ofsaid, să se agite fără să știe ce să ceară. Dar Traian Băsescu s-a gândit să-l provoace: https://www.stiripesurse.ro/traian-basescu-atac-nea-teptat-la-emmanuel-macron-ce-politruc-cu-taif-occidental_1308514.html
  14. Lxn

    Teorii politice

    ...Asta ar avea valoare dacă se face o reformă radicală. Nu ar avea sens același nume pentru două regimuri fundamental diferite, nici două nume diferite pentru același regim - creează confuzii de percepție. * Mie, numele unui popor fratricid, sclavagist, hrănit cu pâine și sânge curs în circ, ar putea să îmi facă cinste?
  15. Lxn

    Teorii politice

    Trebuie să facem diferența între Stat și Popor. Numai reformarea radicală a Statului va ajuta Poporul să evolueze. Ce gândesc la Centenarul unui stat care a exploatat cetățenii pentru alte state, un stat care fură și tâlhărește poporul pentru "nășicii" lui vestici, un stat care își dezumanizează oamenii? Vai de statul prin care fiul omului este vândut! Era mai bine pentru el să nu se fi născut! * Le-a plăcut valahilor sau vesticilor numele de roman. Și totuși, care ar fi legătura Imperiului cu acest popor pașnic? Nu ajunge integrarea în Europa ca să exprime această legătură? Dacă numele de Israel a putut renaște după două milenii, la fel poate și Dacia.
×