Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Acum 3 minute, The Unknown a spus:

Bine ca s-a rezolvat in timp fara prea multa durere de cap, putea sa fie si mai rau.   Asa mai poti sa faci si altceva ca ai chef, precis impachetatul este urgenta urmatoare!   

Nooo, nici pomeneala. pana la final de iulie cand e rezervarea.... ma mai plimb prin alte parti.

Se pare ca anul asta progamul nu tine cu mine, anul trecut mi s-au aliniat toate ca margelele pe ata si am fost peste tot unde am vrut, n-am ratat nimic, anul asta trebuie sa refuz pe cate unii, ca se suprapun evenimente si nu pot fi prezenta la toate.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 10 minute, The Unknown a spus:

Credeam ca de Paste mergeti undeva.    Cu cine am vorbit si din Ardeal, cu toti erau in drum spre undeva va acolo era zapada.  

De Paste mergem intotdeauna la tara.

Ma gandeam ca poate weekendul urmator sa mergem undeva la munte cu prietenii, dar tocmai mi-a picat fisa, acu ca mi-ai amintit, ca fi-miu are excursie cu colegii weekendul ala.

 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
2 hours ago, adal* said:

Paste fericit tuturor! Sarbatori fericite la toata lumea!

 

1 hour ago, King1 said:

Hristos a Înviat! Paște binecuvântat!

Bravo, bre băieți! Când armele „tace”, muzele „vorbește”! :smile:

Ehe, bine ar fi să fie non stop așa...

 

Sărbători cu bine pentru toată lumea!

  • Like 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ma uit la stiri, a dat lumea buluc pe la parcurile de distractie acvatice ca cica sa dea jos caloriile (zic ei, zacand pe marginea piscinei cu cate un frappe in mana). care o fi placerea sa te duci la aqua park, sa stai in apa bot in bot cu enshpe mii de necunoscuti si secretiile lor, nu pot sa inteleg.

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Acum 12 minute, Enki a spus:

 ... care o fi placerea sa te duci la aqua park, sa stai in apa bot in bot cu enshpe mii de necunoscuti si secretiile lor, nu pot sa inteleg.

Sint de parere la fel cu tine, nici eu nu merg in ape comune sa ma balacesc in mizeria altora!!!  N-am fost niciodata decat de cateva ori cu copiii la un tobogan mare cu apa cand ne-am mutat aici ca am primit bilete de intrare in parc de la firma de imprumutat camionul.   Rolul meu a fost sa le prind cand ajung la sfarsit  sa nu le arunce undeva nedorit viteza ca este in spirala si acoperit pe alocuri toboganul.   De obicei ajungesu la fundul piscinei si nu aveau chef sa se inece pe acolo pana sint salvatei de persoanele de garda.   Au inteles ca nu-i de noi distractia si nicodata n-au vrut sa mearga acolo dupa aceea.  

In Arizona nu prea se muta atunci multa lume din California mai ales, iar cei care veneau, primeau bilete cadou, incentive,  asa ajungeau si aici camioane de mutat ca oriunde se pot lasa la asemenea firme, sau in garaje de cumparat masini, macar ca nu trebuiesc duse ianpoi!!!   Erau niste cozi kilometrice ca era si cald afara,  exista limita de varsta minima si maxima, nu bolnavi cu inima sau astma si alte boli ca nimeni nu-i responsabil, eram 4 adulti sa primim copiii de pe tobogan, au coborat de 2 ori si a trecut jumate din zi.  

Insa de nici una din sarbatorile care se celebreaza planetar nu ne-am dus niciunde niciodata.   Am avut vizite de multe ori oriunde am trait, copiii se jucau cu cei al vizitorilor dar oricum era aranjat ca ei sa se simta perfect pe langa adulti, care mai mult la mancare veneau si la bauturi, sa auda barfe si din astea, dar cu toti eram implicati in toate.   

Odata undeva in Europa am promis copiilor ca mergem la McDonalds, parca la Zurich, insa acolo nu-i 24 de ore deschis ca pe aici si ne-am dus intr-o carciuma unde erau si leagane si tobogane, cutie cu nisip pentru copiii sa fie placut si pentru familisti la o bere.   Voiau hamburger si au primit desi nu era pe lista de menu ca nu era mancare elvetiana dar toata lumea a comandat ca au poftit, avea cu totul alta aroma decat restul bunatatilor pe care eu n-as fi gustat.   Mergeam mereu acolo, ne cunosteau, avea copiii si proprietarul, au coborat si ei sa manance ca locuiau la etaj deasupra localului.   

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ieri, Marti a fost cea mai calduroasa zi din acest an, dar in magazin alimentar am inghetat de frig ca si acum in casa noaptea dupa miezul noptii la 22*C ca se raceste aerul foarte repede dupa apus de soare si casa devine un Iglu.   Trebuie sa si aerisesc ca nu mai circula masini aproape deloc si ziua intra doar caldura, dormim cu geamuri deschise pentru o vreme scurta ca pe urma e prea cald si pentru acest lux si intra in business A/C pentru 6 luni.

Ma dor toate oasele la aceste schimbari de vreme, dar nu numai eu sint in situatia asta, chiar si mult mai tineri ca mine au somnul deranjat si alte dureri.   Nimic nu ajuta!!!  Nici in sala speciala exercitiile cu instructor sau anumite legume sau mancaruri exotice, nici peşte indiferent cat costa, nici creme sau spray-uri, deloc nu exista nimic miraculos decat suferinta!!!  

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×