Jump to content
Forum Roportal

King1

Silver Member
 • Content Count

  2,807
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

King1 last won the day on March 4

King1 had the most liked content!

Community Reputation

6,342 Excelent

1 Follower

About King1

 • Rank
  Scaiete
 • Birthday 02/23/1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Alexandria

Recent Profile Visitors

26,265 profile views
 1. King1

  Acu la moment

 2. King1

  Acu la moment

  Mi-am dorit asa mult sa vad Creta vara trecuta, nu am reusit, acum insa sunt in Creta si mi-a depasit asteptarile, mi-as dori sa nu se mai termine sederea
 3. King1

  Ce mai cititi?

  Citii „Tată bogat, tată sărac”. Mi se pare o carte de capatai pentru cine doreste sa aiba bazele educatiei financiare. Si mi-am comandat Malraux si niste SF-uri de Philip K Dick, revin cu pareri.
 4. King1

  Ultimul film pe care l-ati vazut

  The northman. Foarte fain! Intens
 5. King1

  Acu la moment

  E gaina de tara, nu? Adica nu cumparata din supermarket.
 6. King1

  Acu la moment

  Hristos a Înviat! Paște binecuvântat!
 7. King1

  Acu la moment

  Aici in principal poti sa te bucuri de peisaje si de zone cu aer curat. Calitatea umana scade de la an la an si oricum lumea e tot mai inacrita si dezbinata per general; justificat sau nu, nici nu conteaza. Incep sa imi fac si eu planuri de duca, sau ma gandesc la niste investitii ca sa pot face ulterior rost de niste bani si sa pot locui intr-o zona mai retrasa din Romania.
 8. King1

  Ultimul film pe care l-ati vazut

  Fantastic Beasts 3, la cinema. Frumos si readuce seria pe drumul cel bun (desi si 2 mi-a placut, insa asta e mult mai coerent si dinamic). Mi-a placut!
 9. King1

  Ultimul film pe care l-ati vazut

  Sunshine 2007. Foarte bun!
 10. King1

  Acu la moment

  Soare direct pe frunze, si de evitat sa fie in curent. Totodata, ghiveciul ei e pus intr-un alt ghiveci plin mereu cu apa. Asta trebuie: sa aiba pamantul mereu ud si soare direct pe frunze
 11. La fel si eu Eram la lucru cand am citit raspunsul si am zis ca iti raspund mai detaliat cand ajung acasa, dar am uitat apoi. Perfetto! La fel si eu, cu bursă, a fost totul mai simplu decat ma asteptam, astfel ca avem de ce sa ne bucuram. Sau poate mi se pare asa fiindca materiile sunt foarte faine Cu scrisul: cred ca ai vazut aparitia pe piata a volumului de poezie promovat de Ed. Junimea, in acelasi timp aproape am terminat mai multe scrieri in zona epica :) La pictat voi reveni cred ca saptamana ce vine. M-am mai si plimbat pe ici, pe colo in ultimele 2 luni. Ma gandesc poate si la o iesire in afara tarii si Italia ar fi cea mai tentanta, avnd niste radacini acolo cu care nu m-am intalnit inca, metafizic vorbind. Ar fi o implinire si spirituala, dupa ce am punctat Istanbulul sa vina la rand Roma. Multumesc mult, Stu, si felicitari sincere pentru tot ce faci si toata abnegatia de care dai dovada! LE: Citeam dintr-o carte cu continut rabinic si mi-a ramas in minte o chestie faina: (aprox) „din ce isi doreste omul intr-o viata, nici jumatate nu reuseste sa vada implinit”. Concluzia mea, atunci, e sa largim cat de mult sfera dorintelor :) daca imi pun 1 milion, macar 400,000 tot ating. Cred ca asa si am ajuns sa imi indeplinesc multe din obiectivele setate de-a lungul timpului. Dar inca am atatea la care pot doar visa, asa ca, de ce nu, continui sa imi pun noi si noi obiective, dorinte si planuri pana ce unele se manifesta, cu ajutorul meu, desigur, ca toti suntem „manifestatori”, in definitiv
 12. King1

  Acu la moment

  Primavara in toi
 13. King1

  Ce mai cititi?

  Citite: volumul I (Problema celor trei corpuri) si volumul II (Pădurea intunecata) din seria lui Liu Cixin. Stiinta, umanitate, totalitarism, iubire, previziuni SF probabile foarte detaliate... cel mai bun SF citit vreodata! Incep astazi volumul III. Recomand 1000%.
 14. King1

  Ultimul film pe care l-ati vazut

  Chiar asteptam o parere despre el, nu stiam daca sa il vad sau nu si nimeni dintre cunoscuti nu l-a vazut inca. Suna bine, multumesc!
 15. King1

  Acu la moment

  Prelungesti weekendul :)))
×