Huse anvelope de la Asined Automotive – protectie pe timpul depozitarii – Usor de montat si manipulat

Detalii

CategoriiAuto/moto
Tagurianvelope auto
Ultima actualizareMiercuri 8 martie 2017
Vizualizari2041

Voteaza & Distribuie

Descriere

Depozitarea anvelopelor in conditii de siguranta este deosebit de importanta pentru fiecare proprietar de automobile. Indiferent de sezon, acestea trebuie sa fie pastrate in spatii aerisite, lipsite de umezeala sau alte substante ce pot duce la degradarea anvelopelor. Din fericire, pentru a le feri de orice pericol, multi soferi achizitioneaza huse anvelope fabricate la cele mai inalte standarde de calitate, asa cum sunt cele de la Asined Automotive.

Huse anvelope – Ce trebuie sa faceti pentru o intretinere corespunzatoare?

Durata de viata a anvelopelor depinde in mare parte si de conditiile in care sunt depozitate, precum si de tratamentele de intretinere, nu doar de numarul de kilometri parcursi. De aceea, fie ca va pregatiti de inlocuirea anvelopelor de iarna, fie de inclocuirea celor de vara, trebuie sa va asigurati ca sunt protejate corespunzator cu un set huse anvelope, dar nu numai. Asined Automotive va ofera cateva sfaturi de intretinere:

  • Aplicati un tratament de intretinere, innegrire si protectie a cauciucului (solutii concentrate sau spray-uri)
  • Verificati anvelopele inainte de depozitare – verificati daca prezinta urme de uzura; in cazul in care nu sunteti siguri de gradul de deteriorare, apelati la un service auto
  • Protejati anvelopele cat timp nu le utilizati – un set de huse anvelope prevazute cu fermoar este ideal
  • Depozitati anvelopele in conditii optime – evitati spatiile in care exista fluctuatii de temperatura sau compusii chimici
  • Notati anvelopele – este important ca acestea sa fie montate in aceeasi pozitie; puteti folosi acronimele DF (dreapta-fata), SF (stanga-fata), DS (dreapta-spate), SS (stanga-spate)

Si desigur, cel mai important, nu ezitati sa schimbati anvelopele atunci cand sunt foarte uzate si nu mai pot fi folosite. In caz contrar, acestea va pot pune viata in pericol, indiferent de sezon.

Huse anvelope Asined Automotive – Potrivite pentru transport si depozitare – Protectie sporita

Aceste huse nu sunt destinate doar pastrarii, ci si transportului, dat fiind ca acestea sunt prevazute cu manere, pentru o manipulare facila. In plus, husele au fermoar, ceea ce ajuta utilizatorul sa introduca anvelopa cu usurinta, fara sa aiba nevoie de ajutor din partea altei persoane. In ceea ce priveste materialul din care sunt confectionate aceste huse, Asined Automotive foloseste materiale calitative, ce nu lasa apa sa treaca si permite anvelopelor sa respire.

Profesionistii recomanda huse anvelope Asined Automotive- Solutii practice si accesibile de depozitare

Asadar, depozitarea anvelopelor este foarte importanta pentru a le spori durata de viata, iar un set de huse anvelope este cea mai buna solutie la care puteti apela. Acestea sunt usor de manipulat si folosit, mentin locul de depozitare curat si uscat si pot fi amplasate cu usurinta chiar si in portbagajul autoturismului dvs. Asined Automotive va pune la dispozitie urmatoarele dimensiuni: SUV/JEEP cu diametru de 75 cm şi burduf de 35 cm sau SEDAN/BERLINE cu diametru de 65 cm şi burduf de 25 cm.

Produsele pot fi vizualizate si comandate de pe www.asined.ro. De asemenea, pentru servicii de consultanta tehnica si alte informatii, sunati la: 0213162785 sau la 0722411446.