Sisteme de degivrare trepte de la Milucon - Sisteme moderne si profesionale pentru spatii comerciale

Sisteme de degivrare trepte de la Milucon - Sisteme moderne si profesionale pentru spatii comerciale

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriincalzire in pardoseala
Ultima actualizareMiercuri 22 februarie 2017
Vizualizari1261

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cu totii intampinam numeroase dificultati in timpul iernii, in urma eforturilor considerabile din cauza faptului ca suntem nevoiti sa inlaturam zapada din dreptul scarilor sau de pe trepte. Numeroase solutii recomandate, cum sunt produsele pe baza de sare, nu au aceeasi eficienta ca sistemele de degivrare trepte prin cabluri electrice incalzitoare cu o eficienta ridicata si caracteristici tehnice pe masura.


Sisteme profesionale de degivrare trepte de la Milucon

In ceea ce priveste instalarea sistemelor de degivrare trepte, putem spune ca procesul nu implica proceduri complicate, dar este necesara interventia unui specialist care sa se asigure ca totul a fost realizat in conditii ireprosabile. La nivel tehnic, exista o serie de avantaje precum:
  • Instalarea facila a intregului sistem de degivrare trepte;
  • Posibilitatea de a putea fi instalate sub asfalt sau beton fiind invizibile si eficiente;
  • Setarea sistemului se face cu ajutorul unui termostat in mod automat sau manual, in functie de preferinte;
  • Beneficiati de cele mai avantajoase oferte de pe piata de profil.

Avantajele sunt desigur elemente care nu pot fi trecute cu vederea, dar intalarea acestui sistem trebuie realizata doar de profesionisti. Chiar daca la prima vedere pare destul de simplu, orice greseala in timpul montajului poate duce la functionarea necorespunzatoare a acestor sisteme.

Sistemele de degivrare sunt solutia cea mai moderna pentru ca curata rapid zapada si gheata din dreptul cailor de accces, parcarilor auto, treptelor, scarilor de bloc.

Utilitatea acestor sisteme este recunoscuta de numerosi proprietari de centre comerciale ale caror afacere, pe perioada iernii, poate fi prospera intocmai datorita eliberarii intrarilor de zapada sau de depunerile de gheata.

Atat la nivel industrial cat si casnic, astfel de sisteme sunt alegerea optima intrucat asigura o curatare a cailor de acces in mod eficient si fara eforturi fizice suplimentare.

Fiecare client este important si compania Milucon asigura oferte personalizate pentru lucrari de calitate realizate la cele mai inalte standarde.


Alegeti solutiile profesionale de la Milucon si investiti intr-un viitor al sigurantei

Pentru solutii performante si tehnice din domeniul hidroizolatiilor sau lucrarilor pentru pardoseli, echipa de profesionisti a companiei Milucon va recomanda si alte tipuri de servicii menite sa imbunatateasca considerabil calitatea vietii si activitatile dvs.

Cu siguranta caile de acces sunt pastrate intotdeauna curate si riscurile accidentarii sunt eliminate complet. Aceste echipamente inlatura toate straturile de gheata sau chiciura de pe orice suprafata.
Durata de viata a acestor echipamente este foarte ridicata, iar consumul de energie este unul minim, astfel incat, in foarte scurt timp, investitia este armotizata la maximum.

Milucon.ro – O gama completa de servicii de degivrare si incalzire in pardoseala

Accesati site-ul www.milucon.ro si vizualizati intreaga gama de produse si servicii disponibile. Cu siguranta beneficiati de cele mai profesionale servcii de degivrare trepte si incalzire in pardoseala pentru a realiza o investitie inteligenta pentru viitor.

Pentru informatii suplimentare si pentru a beneficia, gratuit, de serviciul de consultanta tehnica apelati la numarul de telefon: 0766419049 sau redactati un e-mail la adresa: office @ milucon.ro