Sari la conținut
Forum Roportal
FrateleCelMare

SUA razboinicul lumii?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Americanii sunt englezii. 

Americani sau englezi sau australieni, tot un drac. Aceeasi limba, aceleasi traditii, aceeasi lacomie si sete de putere.

Două justificări mari au folosite de oamenii cu săbii în defrişarea pământurilor incomod locuite de nişte urâţi.

"Totul este al lui Dumnezeu, dar, dacă voi nu Îl recunoaşteţi, atuncea noi vă trimitem la El chiar acum" (Sfântul Scaun, Islam...)

"We were just doing business, but these people fail to meet the terms, they must benefit some education"

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Ciocu mic, acum noi suntem la guvernare!", e valabil oriune si la orice nivel.

 

Nu în democraţie.

 

Nu pot să gândesc DECÂT democraţia pură rezolvând problema acestui nou tip de război mondial şi sclavie globală. Iar Democraţia mă sileşte să asignez responsabilitatea pentru tot ce face SUA... populaţiei SUA. Am auzit că civilii SUA sunt primii cobai ai propriei armate, că militarii SUA se sinucid în masă după ce ies din serviciu... Totuşi, nu pot aşeza răspunderea decât cu civilii. Acolo este locul ei, oricât de greu le-ar fi.

 

Dacă aş zice "armata domină" (imperialism) rezultă că armata SUA staţionată pe teritoriul altui stat îl adaugă la SUA, îl scoate din orice alt tratat, îi dă statut de colonie...

Editat de Welney

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca   acceptam  ideea    ca   SUA  e  marele   Sion,  intelegem    cine    face    jocuruile   in   SUA si   cine-s   adevaratii   profitori

Editat de Canaris2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Se accepta sau nu, USA este putere militara planetara, nu korea de nord  :haha:

Mereu a fost asa si pana n-a existat, n-a fost descoperit America.

O tara este puternica, daca are o armata numeroasa bine echipata!!! 

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Este rău, căci separarea puterilor în Statul Mondial cerea ca Armata să nu aibă putere peste finanťe sau politicieni.

 

Ce o fi cu Sionul?

Editat de Welney

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
 

Razboiul din Vietnam a fost o adevarata MINA DE AUR pentru inflorirea neomarxismului manifestat prin luptele pentru  asa zisele drepturi civile si miscarea hippie ce au dus SUA intr-un haos social total,  americanul alb si crestin pierzandu-si de atunci suprematia in fata minoritatilor de alta etnie.

Toate luptele si trupele trimise acolo, toate crimele, toate atrocitatile cu napalmul  au fost un serial de spectacole grotesti oferite plebeilor, fara sa constientizeze ce se intampla in spatele usilor inchise si ca libertatile lor sunt amenintate, ca adevaratul razboi se desfasura chiar in tara lor!  Cam de atunci a pornit toata tarasenia aia cu corectitudine politica si neomarxismul, fix cam din timpul mandatului lui LBJ.

Razboiul chiar a avut castigatori:  lobbystii ,   miscarile si organizatiile neomarxiste (ONG-urile de azi)  si  companiile de armament.


Neomarxism ipocrit care cica predica pacea si egalitatea, dar in spate se aflau organizatii de armament care obligau guvernul american sa intervina in tari straine ca sa-si scoata profitul din vanzare de armament ( fiind  cantitati   mari nevandute).


 

Tot cu crearea "Marii Societati" de catre LBJ,  de atunci America a devenit o republica totalitara (bine, au mai fost tentative prin 1917 cand a fost creat FED care efectiv instaura un monopol total si prin anii 30-40 cand domnea FDR ca un rege, implementand reforme stangiste) , capitalismul autentic fiind inlocuit cu corporatismul stangist, iar democratia americana  autentica inlocuita cu un sistem totalitar bipartid , fiind infiltrati neomarxisti in partidul democrat si neoconi in partidul republican (in asa fel incat sa nu conteze cu ce partid votezi ca american ca tot e acelasi lucru), serviciile secrete si elitele militare si financiare fiind cele care conduc cu adevarat America.  

 

Asasinarea lui JFK n-a fost intamplatoare, ci chiar "INSIDE JOB"  organizata de LBJ si afiliatii sai care nu-l suportau.

Kennedy chiar voia sa interzica Complexul Industrial Militar, nu dorea sa intervina in Vietnam stiind scopurile fara scrupule ale elitelor,  si nici nu se grabea sa semneze Legea Drepturilor Civile fiindca constientiza ca America  apartine  totusi  omului alb si crestin si ca semnarea ei ar putea duce la crearea sistemului totalitar in care se afla America azi.

Multi conspirationisti chiar sustin ca JFK nu voia sa mai livreze arme Israelului in lupta cu palestinienii si poate ca e posibil ca in asasinarea sa sa fi fost implicat si Mossadul.  

 

Ghici ce s-a intamplat dupa asasinarea lui JFK:  LBJ a semnat imediat legea drepturilor civile si a trimis trupe in Vietnam.

Asasinarea lui JFK a fost  un pas major pentru instaurarea unei dictaturi in SUA, pas-cu-pas, un plan de inrobire a omenirii bine gandit cu un secol in urma de catre societatile secrete de francmasoni de orientare marxista si Internationala Comunista.

 

 

 

Mult blamatul Nixon a incercat sa repare stricaciunile comise de LBJ si chiar a reusit sa dobandeasca o VICTORIE TACTICA si  acordul de pace cu Vietnam,    dar l-au rapus elitele in cele din urma si defectele sale de personalitate, urmand ca imediat dupa demisia sa, Vietnamul sa fie ocupat in intregime de comunisti.

 

Recomand sa vizionati  serialul si aceste doua filme care au in mare parte legatura cu politica americana a aniilor 60-70' si ce se intampla in spatele usilor in perioada  razboiului din Vietnam si tensiunilor sociale etnice din SUA.

 

Credeti-ma, o sa vedeti politica americana   cu alti ochi:




  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cred că în Vietnam americanii au vrut să îşi încerce noul armament orbital într-un nou tip de război, aparent convenţional, dar cu elemente de control mental. Ca obiectiv, era o performanţă să planteze o masonerie americană acolo unde lumea se aştepta mai puţin, dar pentru asta era nevoie să fie selectaţi doar vietnamezii obedienţi pentru "reconstrucţia țării", eventual unii complet inconştienţi de controlul SUA. Chestia asta a durat.

Editat de Welney

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

si tot n-au egalat urmarile razboaielor rusesti din Afganistan si Cecenia.

 

 

nu stiu care razboinicul lumii la ora asta, deocamdata în Siria e Putin cel mai prezent.

 

sau Putin e subiect tabu?

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×