Cei mai buni utilizatori ai aplicațiilor Microsoft Office se întâlnesc la București pentru marea finală

Detalii

CategoriiIT
TaguriMicrosoft
Ultima actualizareMiercuri 19 aprilie 2017
Vizualizari1148

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fundația EOS va organiza la finalul lunii aprilie 2017 în parteneriat cu Certipro Education și Microsoft România etapa națională de calificare a României la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist 2017 - cel mai prestigios eveniment de validare a competențelor de utilizare a aplicațiilor de productivitate Office din lume.

Toții elevii și studenții din România, cu vârsta cuprinsă între 13 și 22 de ani și care sunt înscriși într-o instituție de învățământ acreditată au fost eligibili să participe la secțiunile de concurs Microsoft Word, Excel și PowerPoint pentru Office 2013 și 2016. Dintr-un total de 406 examene, 103 candidați au întrunit criteriile de calificare și au susținut examenele până la termenul limită. Dintre aceștia, 34 s-au calificat la etapa finală a campionatului național care va avea loc în data de 28 aprilie 2017 la București. Tabelul nominal al elevilor calificați la etapa națională a campionatului poate fi consultat pe site-ul Certipro Education.

“Competiția Microsoft Office World Championship crește de la an! Pentru prima dată de când organizam această competiție avem patru elevi calificați cu un punctaj maxim de 1000 de puncte – iar ultimul elev calificat a avut un punctaj de 925 de puncte. Rezultatele sunt extraordinare – examenele MOS nu sunt ușor de promovat și vă asigur că necesită multă muncă și exerciții”, afirmă Gabriela Barna, Director al Fundației EOS și coordonatorul evenimentului.

Cei 34 de candidați vor susține în cadrul etapei finale un nou examen Microsoft Office Specialist. Candidatul care va obține cel mai bun punctaj la această competiție va fi desemnat Campion Național Microsoft Office Specialist și va reprezenta România la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist care va avea loc la Anaheim, California la finalul lunii iulie 2017. Candidatul calificat la etapa mondială va fi însoțit de profesorul coordonator de la școala de proveniență a elevului.

Competiția Microsoft Office este singura competiție din lume acreditată de către Microsoft care oferă o platformă unică de testare astfel încât care elevii și studenții din întreaga lume își poată demonstra experiența cu instrumentele Microsoft Office.