Workshop "Shakespeare. Tongue and temper"

Detalii

CategoriiCultura
TaguriBucuresti
Ultima actualizareLuni 29 mai 2017
Vizualizari992

Voteaza & Distribuie

Descriere

Teatrul Coquette va invita in data de 7 iunie 2017, incepand cu ora 15.00 la un workshop de teatru pe texte de William Shakespeare, sustinut de compania COIN THEATRE din Marea Britanie.Workshopul va fi susținut în limba engleză și se adresează actorilor profesioniști, studenților de la facultățile de profil și va fi condus de directorul artistic al companiei, Adam Burak alături de actorii companiei.

Workshopul este format din două părti:


1. analiza pe text și dicție, sub îndrumarea lui Benny Ainsworth, actor cunoscut la nivel internațional și expert al limbajului elisabetan

2. motivația și construirea personajului, sub indrumarea lui Adam Burak, directorul artistic al companiei și regizorul spectacolelor premiate “Hamlet” și “Cum vă place”
Durata workshopului va fi de 5 ore cu o pauza de aproximativ 30 de minute iar pretul este de 150 lei.

Mod de desfasurare


După înscriere, se vor trimite prin e-mail părți scurte de text din “Cum vă place” și “Visul unei nopți de vară” pentru a fi învățate și pregătite pentru workshop. Vor fi organziate două grupe, fiecare fiind formată din 15 persoane.

Despre Compania COIN THEATRE


Compania de Teatru CoIn a fost înființată la Londra, și își desfășoară activitatea susținand spectacole în turnee internaționale. Spectacolul “Hamlet”, pus în scenă într-o distribuție de 3 actori a fost foarte apreciat de critici, în Stratford-upon-Avon (orașul natal al lui Shakespeare).

Coin Theatre a lucrat si lucreaza in stransa colaborare cu Royal Shakespeare Company si cu companii de teatru din Egipt și India. Natsumi Kuroda a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță în decembrie 2016 pentru performanța sa în rolurile sale multiple de la Ophelia / Gertrude / Groparul la Festivalul International ArtOkraina din St. Petersburg.

În România, compania COIN THEATRE va prezenta noul spectacol, Cum vă place, in turneul organizat în perioada 6-12 iunie 2017, participând la BabelFAST în Tîrgoviște (8 iunie) și la Teatru Nottara (9 iunie).

Înscrierile se fac trimițând un CV și 2 imagini reprezaentative pe adresa acasa @ teatrulcoquette.ro.

Detalii despre cum vă puteți înscrie la aceeași adresa de e-mail sau la telefon 0754990017.