Reducerea riscului de cancer prostatic prin masajul prostatic

Detalii

CategoriiSanatate
Tagurimasaj prostatic, prostată
Ultima actualizareDuminica 23 decembrie 2018
Vizualizari999

Voteaza & Distribuie

Descriere

Masajul prostatic reduce riscul de cancer prostatic.In timp ce unul din sase barbati din America este diagnosticat cu cancer de prostata este bine de stiut ca acest tip de cancer poate fi prevenit prin masaj prostatic. Cancerul de prostata de obicei, afecteaza barbatii trecuti de varsta de 40 de ani, dar unii sunt diagnosticati si in jurul varstei de 30 de ani. Masajul prostatic vine in intampinarea acestei nevoi a barbatului de a se vindeca.

Masajul prostatic este o experienta placuta

În plus față de alte funcții, prostata este un organ la bărbați care ofera “senzații plăcute” atunci când este stimulat, fiind asemanator “punctului G” la femei. Acest lucru face ca masajul prostatei sa nu fie doar o activitate sanatoasa, ci si una placuta. În timpul masajului, prostata este stimulată atât din exterior (zona perineului) cat și din interior prin rect.

Pentru bărbații care consideră că este ciudat să fie masati de doctori la un control medical, acestia pot apela la o maseuza profesionista, care ii poate masa cu mana sau cu un obiect ajutator. Automasajul nu ofera aceelasi placute senzatii, pe care le ofera o mana feminina.

Este bine de stiut ca pe langa masaj, natura ne ofera o gama bogata de fructe si legume care prin compozitia lor ajuta la mentinerea in stare sanatoasa a principalei glande a barbatului. Amintim intre altele semintele de dovleac, nuci de brazilia, broccoli. Ceaiurile recomandate sunt cele de pufulita cu flori mici, ghimpe, urzica, galbenele, coada-soricelului. De asemenea nu se recomanda consumarea de carne grasa, carne rosie, carne procesata, zahar alb rafinat, dulciuri, alcoolul.

Regimul alimentar este bine sa fie sustinut cu cel putin o ora pe de exercitii fizice sau mers pe jos in ritm alert. Practicat din vremuri antice, masajul minusculei glande a fost abandonat in urma cu aproximativ 50 de ani, avantajele lui fiind redescoperite in zilele noastre, fiind redescoperite in zilele noastre. Medicina chineza care a redescoperit masajul prostatic, spre deosebire de medicina vestica, pune accent pe prevenirea bolii si nu pe vindecarea ei. Medicul chinez este platit lunar pentru a preveni boala, iar in momentul declansarii medicul numai este platit. Cu alte cuvinte preventia este platita, iar onorariul medicului chinez devine nul in momentul declansarii bolii. Tratamentul alopat introdus dupa anii ’90 si-a dovedit ineficienta, in timp ce masajul prostatic imbunatateste mult schema de tratament a prevenirii si vindecarii a acestei maladii specifice barbatului.

Pentru programari in Timisoara sunati cu incredere la numarul de telefon: 0724474501.