Agentii de rezerva

Agentii de rezerva

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriChris Henchy, Mark Wahlberg, Will Ferrell
Ultima actualizareJoi 7 august 2014
Vizualizari682

Voteaza & Distribuie

Descriere

Titlul original: The Other Guys
An: 2010
Durata: 107 minute
Regia: Adam McKay
Scris de: Adam McKay, Chris Henchy
Actori: Will Ferrell, Mark Wahlberg
Gen: Actiune, Comedie

Nu orice ofiter de politie poate fi la fel de misto si cool ca si super politistii NYPD Christopher Danson (Dwayne Johnson) si PK Highsmith (Samuel L. Jackson). Cineva trebuie sa intocmeasca rapoarte, sa faca munca de jos,  planul de vanzari sau sa programeze intalnirile de sindicat. Aceste sarcini cad pe umerii altor tipi, politistii de rezerva, care trebuie sa indure ego-urile si exploatarile colegilor lor mai admirati si mai eroi ca ei.

Agentii de rezerva de aici sunt detectivii Allen Gamble (Will Ferrell) si Terry Hoitz (Mark Wahlberg). Terry a fost cat pe ce sa ajunga sa dea lovitura ca detectiv, insa l-a lovit nenorocirea si s-a trezit retrogradat, cu un partener in persoana lui cu Allen, care e de fapt un contabil criminalist cu o insigna. Terry il uraste pe Allen pentru amabilitate si pasivitatea lui si pentru ca accepta sa faca munca de jos in timp ce Danson si Highsmith obtin toata gloria. Dar Terry va descoperi ca Allen are mult mai multe calitati decat credea el, plus o sotie incredibil de sexy (Eva Mendes).

Gamble si Hoitz au sansa de a se dovedi niste “politisti adevarati” atunci cand incep urmarirea penala a lui David Ershon (Steve Coogan), un afacerist ale carui relatii cu o misterioasa directoare (Anne Heche) au implicatii mult mai largi. Terry si Allen intra in conflict cu seful securitatii directoarei (Ray Stevenson), si sunt nevoiti sa lupte impotriva rezistentei departamentului lor. I-ar putea costa insignele, dar sunt hotarati sa-si dovedeasca lor insisi si colegilor lor ca sunt mai mult decat  „agentii de rezerva”.