Jump to content
Forum Roportal

WendyCase

Full Members
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

WendyCase last won the day on December 22 2023

WendyCase had the most liked content!

Community Reputation

965 Buna

About WendyCase

 • Rank
  Garoafa

Recent Profile Visitors

1051 profile views
 1. WendyCase

  Dedicatii muzicale - part 2!

  Cui vria sî duarmî: "Duormi, animalî mititicî shî ieshti! Duormi, blya, cî ti mîntui!"
 2. WendyCase

  CHAT PART 10

  Incerc sa intru in spiritu' Craciunului, da' nu prea tare, sa nu fiu posedata. Sau sa il posed eu. Ma pregatesc cu lene, as always. Pace voua. :)
 3. WendyCase

  Acu la moment

  Si tieeee!! Sa fiti FERICITI, wei. Meritati.
 4. WendyCase

  Tank chocolate

  In afara de asta, totu' bine. Doar amintirile ma fac sa plang. E greu sa retraiesc anumite lucruri, apoi imi amintesc cat de tare sunt.
 5. WendyCase

  Tank chocolate

  Yeap. De Craciun...I'm a sad twat.
 6. WendyCase

  CHAT PART 10

  Ce faceti? Craciunitzi? :)
 7. WendyCase

  Acu la moment

  S-aveti un Craciun bun, wei!
 8. WendyCase

  Tank chocolate

  The world is MINE!!!
 9. WendyCase

  Tank chocolate

  La' ca e bine ca am corpul asta. Ca daca nu era asa acu' nici nu eram in viata. Ce sa mai zic de vindecarea de care am avut parte? I am grateful. Si doar nu mananc fripturi si tort. Si nici prajit sau alte shituri. Cre' ca sunt frustrata ca ieri am bagat doar 150 de abdomene. Da' avand in vedere faptul ca sunt la menstruatie cred ca nu e atat de grav. Si, mno, ce sa zic? Nu mai comentez, cre' ca unii rad ca eu zic ca ma supara faptul ca am ajuns sa mananc zilnic, o vreme nu am mancat zi de zi. Si acum mai sunt adepta postului intermitent sau chiar post doar cu apa cateva zile, insa nu asa des. E important ca incerc sa fac ceva.
 10. WendyCase

  Tank chocolate

  Sunt genu' de om care mananca in picioare. In timpu' asta ma misc, flutur mainile, picioarele sau merg, fac piruete, dau din alea-alea-alea (nu din toate, nu se poate). Da, Gabi zice ca sunt "apucata", pai sunt... Tre' sa fii linistit cat MANANCI, stiu. Da' mie imi vine sa ma pocnesc in cap ptr ca am ajuns sa mananc in fiecare zi...pentru voi suna ciudat, stiu. Sotul meu zice "nu conteaza ce zic eu? Ca esti sexy?". Nu, frate, nu conteaza. Mai bine schimb sexu' si scap si de blestemul s***lor scarbosi si prea mari. Nu sunt sexy, sunt SSG (Scarba, Sila, Greata). Obsedata sexual? Da. De al meu sot. Da, am numai sex in cap. Daca mie nu imi place cum sunt, nu conteaza ce zice el. El face complimente, eu ma intristez. Hai ca dau p-afara de frustrare deja. Mama ei de viata...e frumoasa viata, asa cum e, cu tot cu faptul ca ma auto-sabotez. Dar am momente in care nu mai suport ca am corpul asta.
×