Jump to content
Forum Roportal

WendyCase

Full Members
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Everything posted by WendyCase

 1. WendyCase

  Dedicatii muzicale - part 2!

  Cui vria sî duarmî: "Duormi, animalî mititicî shî ieshti! Duormi, blya, cî ti mîntui!"
 2. WendyCase

  CHAT PART 10

  Incerc sa intru in spiritu' Craciunului, da' nu prea tare, sa nu fiu posedata. Sau sa il posed eu. Ma pregatesc cu lene, as always. Pace voua. :)
 3. WendyCase

  Acu la moment

  Si tieeee!! Sa fiti FERICITI, wei. Meritati.
 4. WendyCase

  Tank chocolate

  In afara de asta, totu' bine. Doar amintirile ma fac sa plang. E greu sa retraiesc anumite lucruri, apoi imi amintesc cat de tare sunt.
 5. WendyCase

  Tank chocolate

  Yeap. De Craciun...I'm a sad twat.
 6. WendyCase

  CHAT PART 10

  Ce faceti? Craciunitzi? :)
 7. WendyCase

  Acu la moment

  S-aveti un Craciun bun, wei!
 8. WendyCase

  Tank chocolate

  The world is MINE!!!
 9. WendyCase

  Tank chocolate

  La' ca e bine ca am corpul asta. Ca daca nu era asa acu' nici nu eram in viata. Ce sa mai zic de vindecarea de care am avut parte? I am grateful. Si doar nu mananc fripturi si tort. Si nici prajit sau alte shituri. Cre' ca sunt frustrata ca ieri am bagat doar 150 de abdomene. Da' avand in vedere faptul ca sunt la menstruatie cred ca nu e atat de grav. Si, mno, ce sa zic? Nu mai comentez, cre' ca unii rad ca eu zic ca ma supara faptul ca am ajuns sa mananc zilnic, o vreme nu am mancat zi de zi. Si acum mai sunt adepta postului intermitent sau chiar post doar cu apa cateva zile, insa nu asa des. E important ca incerc sa fac ceva.
 10. WendyCase

  Tank chocolate

  Sunt genu' de om care mananca in picioare. In timpu' asta ma misc, flutur mainile, picioarele sau merg, fac piruete, dau din alea-alea-alea (nu din toate, nu se poate). Da, Gabi zice ca sunt "apucata", pai sunt... Tre' sa fii linistit cat MANANCI, stiu. Da' mie imi vine sa ma pocnesc in cap ptr ca am ajuns sa mananc in fiecare zi...pentru voi suna ciudat, stiu. Sotul meu zice "nu conteaza ce zic eu? Ca esti sexy?". Nu, frate, nu conteaza. Mai bine schimb sexu' si scap si de blestemul s***lor scarbosi si prea mari. Nu sunt sexy, sunt SSG (Scarba, Sila, Greata). Obsedata sexual? Da. De al meu sot. Da, am numai sex in cap. Daca mie nu imi place cum sunt, nu conteaza ce zice el. El face complimente, eu ma intristez. Hai ca dau p-afara de frustrare deja. Mama ei de viata...e frumoasa viata, asa cum e, cu tot cu faptul ca ma auto-sabotez. Dar am momente in care nu mai suport ca am corpul asta.
 11. WendyCase

  Acu la moment

 12. WendyCase

  Acu la moment

  I swallow his kids! I swallow his kids! I swallow his kids! Now they swimmin' in ma' stomach! =)))))
 13. WendyCase

  Acu la moment

  Love is all that I can give to you Love is made for ME and YOU
 14. WendyCase

  Ganduri fugare...

  https://fb.watch/n8rt5nQ_Gq/ Uitati linku' asta sa radeti. E tare Anthony Vincent, are cantece prea misto si amuzante, pline de adevar. ", Anthony Vincent" pe Facebook.
 15. WendyCase

  Acu la moment

  Cand nu imi place ce aud urlu eu (urlete de black metal sau death metal-mai des de death-exista diferente, uneori urlete insotite de... demonic hissing sound, ca imi ies si astea:)) . Ce urlu? "Bag...in muzica vuastra de rahat!", sau "Mai incet ca va...mut mortii!" sau "Silentium, RATANILOR!". Sau pur si simplu "TACI!"/"FOKK OFF!". Alteori mai si arunc cu obiecte in tavan (locuim la parter). Apoi bag la sistem o meditatiune din aia cu frecvente super inalte si ascutite. Efectiv nimeni nu comenteaza. :)))) It's funny
 16. WendyCase

  Ceva despre cel de sus - part 2!

  Are de toate.
 17. WendyCase

  CHAT PART 10

  Daa, e tare Magda Catone!
×