Cu hidroizolatii poliuretanice scapam de efectele negative ale infiltratiilor apei si umezelii

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriBucuresti, Hidroizolatii
Ultima actualizareVineri 6 ianuarie 2017
Vizualizari1381

Voteaza & Distribuie

Descriere

Una dintre cele mai mare probleme in constructie si repararea cladirilor, incaperilor si constructiilor subterane este permeabilitatea acestora. Prin urmare, materialul de hidroizolare trebuie sa dispuna de rezistenta permamenta la expunerea umiditatii, durabilitate si soliditate in acoperire. Hidroizolatii poliuretanice – este una dintre cele mai fiabile modalitati pentru a proteja obiectele de umezala. Aceasta tehnologie se bazeaza pe utilizarea diferitor masticuri poliuretanice. Compozitia lor reprezinta materiale hidroizolante lichide formate pe baza de rasini poliuretanice elastice si hidrofobe.

Tehnologia lucrarilor de hidroizolare de la Hidroizolatii Terase se bazeaza pe metoda de aplicare a materialelor chimiei organice. Compozitiile de poliuretan permit lucrul atat in exterior , cat si in interiorul constructiilor. Tehnologia presupune aplicarea unor hidroizolatii ecologice pe diferite tipuri de materiale de constructii. Poliuretanul are o aderenta foarte ridicata. Calitatea de necontestat al acestui tip de izolare este posibilitatea de a aplica orice grosime de strat, viteza de productie si fiabilitatea exceptionala.

Hidroizolatii poliuretanice de la profesionisti de incredere

Materialul poliuretanic pentru hidroizolatii justifica intotdeauna cheltuielile facute. Are foarte multe avantaje fata de alte materiale de impermiabilizare. Ele asigura fiabilitatea si durabilitatea stratului. Principalele avantaje mai includ:

  • O hidroizolare solida a suprafetei fara rosturi.
  • Rezistanta, dar in acelas timp si o flexibilitate mare
  • Usurinta de aplicare a materialului.
  • Grad ridicat de rezistenta la agentii chimici si produse petroliere.
  • Termenul de exploatare este mai mare de 30 ani.
  • Acoperirea se solidifica in cel mai scurt timp.
  • Nu creeaza efecte de sera in incaperi.

Hidroizolatii poliuretanice pentru cele rezistente structuri ale cladiriilor


  • Hidroizolatii acoperis. Acoperisul estestructura cea mai expusa factorilor nefavorabili de mediu (variatii de temperatura, radiatii ultraviolete, precipitatii, zapada, vant, etc.). Cea mai mare cantitate de apa primeste asupra sa anume acoperisul, deacea hidroizolarea acoperisului este una dintre cele mai importante masuri pentru asigurarea stabilitatii structurilor. Membrana poliuretanica va rezista la toti acesti factori.
  • Hidroizolatii fundatii. Fundatia este cea mai responsabila parte a constructiei. De stabilitatea fundatiei depinde stabilitatea intregii cladiri. De obicei, fundatia este realizata din beton, care la randul sau este supus efectelor negative ale apelor subterane si sedimentare. Impermiabilizarea calitativa a fundatiei si structurilor subterane este singura solutie de a rezolva problema expunerii apei asupra structurilor de baza a cladirii.
  • Hidroizolatii terase. Terasa este un teren deschis al casei, care in mod constant este expusa efectelor negative ale mediului. Prezenta terasei automat pune in pericol camerele de locuit, care se afla sub ele. Hidroizolarea teraselor necesita o atentie nu mai putina decat acoperisurile, iar in unele cazuri chiar mai mult. Pentru a atinge un termen lung de exploatare este necesar sa utilizam hidroizolatii poliuretanice.

Profesionisti dedicati serviciilor de calitate

O hidroizolatie calitativ executata de Hidroizolatii Terase este o garantie de rezistenta, durabilitate si fiabilitate a structurii. Avand in vedre ca temenul de exploatare a cladirii depinde anume de aceste lucrari, multi sunt interesati de costul acestor servicii, executate de profesionali,care pot executa aceste lucrari la cel mai inalt nivel. In cazul cand sunteti interesat de o impermiabilizare discutati cu expertii nostri la numarul de telefon 0766526542.