Alege Ludwk Profil pentru țiglă metalică elegantă și modernă

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguritigla metalica
Ultima actualizareJoi 4 octombrie 2018
Vizualizari847

Voteaza & Distribuie

Descriere

Compania suceveană Ludwk Profil, distribuitor autorizat a produselor Bilka, are două puncte de lucru unde își desfășoară activitatea, în Suceava dar și în Borșa. De-a lungul celor peste 10 ani de experiență, furnizorul a oferit sisteme complete pentru acoperișuri pentru mai mult de 5000 de proiecte rezidențiale și industriale.
La Ludwk Profil vei găsi unele dintre cele mai calitative tipuri de țiglă metalică din Suceava dintre care putem anumera: Bilka Clasic, Bilka Balcanic, Ludwik Elegant, Bilka Iberic, Bilka Gotic și Bilka Romanic. Aceste tipuri de țiglă metalică pot fi atât lucioase cât și mate și au în compoziția lor un sistem de 10 straturi.

Țiglele metalice comercializate de către Ludwk Profil pot fi de mai multe feluri și pot acoperi mai multe stiluri.

Țigla metalică Clasic este tipul de țiglă cel mai des utilizat, se folosește cu preponderență la imobilele rezidențiale și poate fi produsă în 29 de culori lucioase și mate.

Țigla metalică Balcanic este produsă în 29 de culori diferite, atât mate cât și lucioase. Acest produs este unul elegant și rezistent, îmbină stilul tradițional cu cel modern și este folosită în special în cazul clădirilor renovate, acestea obținând o înfățișare mult mai elegantă.

Țigla metalică Elegant este disponibilă într-o varietate de culori mate, putând fi produsă în funcție de dimensiunile dorite de către client.

Țigla metalică Iberic poate fi produsă în 29 de nuanțe lucioase, mate sau GrandeMate. Caracteristica cea mai importantă a sa este reprezentată de înălțimea profilului care oferă clădirii un încadrament perfect. În plus, sistemul de îmbinare inovativ permite suprapunerea modulelor de țiglă în ambele laterale, acest lucru contribuind la o instalare mai ușoară și la costuri de montaj mai mici.

Țigla metalică Gotic poate fi acoperită cu un strat de vopsea mată sau lucioasă putându-se alege una dintre cele 29 de nuanțe disponibile (roșu aprins, vișiniu, albastru, verde, gri, alamă, argintiu, roșu, roșu maroniu, cărămiziu, maro ciocolatiu, alb lucios, negru, etc). Acest tip de țiglă este perfect pentru executarea unui acoperiș cu forme și cu materiale moderne, dar cu respect față de comunitate.

Țigla metalică Romantic este un produs care se remarcă datorită înălțimii profilului său. Poate fi instalată atât pe construcțiile noi cât și pe monumentele istorice sau construcțiile romanice care au o vechime de sute de ani, datorită eleganței și durabilității sale. Garanția pentru finisajele lucioase este de 10 ani privind caracteristicile de culoare și coroziune, pentru finisajele mate garanția este de 15 ani iar pentru finisajele GrandeMat garanția este de 30 ani.

https://www.ludwkprofil.ro/