Swing sau schimbul de parteneri

Swing sau schimbul de parteneri

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari10051

Voteaza & Distribuie

Descriere

swing sau schimb de parteneriSwingul (sau swingingul) si libertinajul atrag in fiecare an din ce in ce mai multi adepti. Aceasta tendinta este facilitata de dezvoltarea internetului, dar si de lepadarea inhibitiilor, de dorinta de nou sau de un libidou foarte dezvoltat.Desi majoritatea oamenilor privesc aceasta practica sexuala ca pe un adulter, altii considera ca e mai bine sa faca parte dintr-un club de swingeri decat sa-si insele sotul sau sotia.Swingul se defineste prin intretinerea relatiilor sexuale intre cupluri de adulti care isi schimba partenerii pentru a experimenta senzatii noi cu persoane noi.Un club de swingeri este un loc unde cuplurile pot practica sexul protejat si consimtit intre mai multe persoane. Sunt fie cluburi private, fie petreceri organizate la domiciliul unui cuplu.Iata care ar fi cateva dintre caracteristicile unui astfel de joc erotic:* ambii parteneri isi dau acordul conjugal.

* cuplurile apeleaza la swing fie pentru a sparge rutina si monotonia cotidiana incercand si alte experiente sexuale, fie pentru a face pe plac unuia dintre parteneri, dar si pentru a testa trainicia relatiei lor

* marea majoritate a cuplurilor duc, in afara „partidelor de schimb", un trai normal, conventional si banal si nu sunt depravati sau perversi fata de persoanele care nu le impartasesc aceasta placere.

* la o intalnire intre swingers se poate intampla ca participantii sa se dezbrace, sa priveasca alte cupluri, sa se relaxeze sa danseze fara a face si sex.


Unele sfaturi necesare inainte de a incerca aceasta aventura

* atunci cand participati la un club de swing, e foarte important sa fiti prudenti si sa va protejati impotriva bolilor cu transmitere sexuala si mai ales la raspandirea HIV. Prezervativele sunt de obicei distribuite gratuit la acest tip de intalniri.

* cuplurile care aleg sa frecventeze un club de swinging trebuie sa se asigure ca legatura lor e puternica, deoarece, uneori, aceste experiente sunt traumatizante pentru cineva care nu isi poate privi partenerul intretinand relatii sexuale cu altii, ceea ce poate duce la o despartire.Raporturile sexuale nu este neaparat necesare in timpul unei petreceri de swingeri. Trebuie sa va simtiti mereu in largul dvs cand vine vorba de sex cu alte persoane si nu trebuie sa va sfiiti sa refuzati o partida daca nu o doriti.