Sari la conținut
Forum Roportal

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat     

 1. Ora trecută
 2. Zero*

  CHAT PART 10

  Heloo uooouuu oouuu! Un melodioi pentru populatia Roportalului. Ce mai ziceti? Ce mai faceti?
 3. Vriies

  Revitalizare forum

  Mey, uite care-i treaba...O fi nivelul meu revitalizant ridicat și dorința mea mare de a-l ajuta atât pe adal* cât și pe toate ființele din univers. Dar treaba mai e: mergi cu mine la munte sau nu?
 4. Sherlock

  Recomandati-mi seriale

  Continuare/spinoff/sequel Jurnalele Vampirilor si Originalii, a aparut de curand serialul Mosteniri (Legacies) spune ce se intampla cu urmasii protagonistilor din seriile mentionate la inceput.
 5. Zero*

  Revitalizare forum

  Eu sunt pentru revitalizare, Roportalul e dragostea virtuala a vietii mele. Dar pentru asta trebuie sa ne suflecam manecile si sa trecem la fapte, nu e de ajus nici vrerea, nici daca ne plangem nu rezolvam nimic. Numai punand umarul la treaba demonstram cu adevarat ca ne pasa, cat de putin, dar fiecare ne putem aduce cumva contributia. As propune sa revitalizam prima oara chatul, de la careva minute pe zi, discutiile pot creste la cateva ore. Si mai vedem noi. Si sufletul nu e sexi, da-l pixda ma-sii!
 6. Stu'

  Revitalizare forum

  Nu s-a luat Vri, ai constatat tu similitudini.:) ..nu?
 7. Vriies

  Revitalizare forum

  Corect, adică se poate spune și așa. Doar că...n-o să devin miliardar!
 8. Sherlock

  Revitalizare forum

  Vriies s-a luat dupa bancul ala : -Cum ai devenit milionar? -Am scris o carte despre cum sa fii milionar. Si a deschis un topic despre revitalizarea forumului care cred ca va fi foarte activ si va revitaliza forumul
 9. Stu'

  Revitalizare forum

  Draga Vri, la nivelul tău revitalizant îl poți ajuta pe Adal. Noi doar ne-am delecta, nu ar fi o cauza implicată la mijloc. Un sens aparte :)
 10. Vriies

  Revitalizare forum

  Ăăăă...pot spera și io la 2 zile la munte cu tine? Așa, ca să mă revitalizez oleacă ? Să fim ca între noi, inginerii, și să realizăm definitiv că „a thing of beauty and a joy forever”!
 11. LuciaD

  Citatul zilei

  " Taie-le radacinile, intuneca-le cerul, tulbura-le traditiile, baga-i in dezbinare, fa-i sa se rusineze de ceea ce sunt. Astfel nu vei mai avea nevoie de razboi caci te vor chema ei si te vor ruga sa ii salvezi de ceea ce au ajuns." ('Arta razboiului", Sun Tzu (general chinez- 544 i.Hr. 496 i.Hr.) " La inceput te vor ignora, apoi vor rade de tine, apoi vor lupta impotriva ta si apoi vei castiga." - Mahatma Gandhi
 12. Stu'

  Revitalizare forum

  Știi care este chestia, Adal. Eu nu merg pe teorii care nu sunt practice. Cele mai bune teorii sunt cele practice. Iar dacă trăiești teoria și ești un exemplu viu ca funcționează - nici marketing nu trebuie sa faci. Doar sa ..molipsești. Nu ți-ar plăcea să fii mai optimist? Nu este speranța motorul vieții?
 13. adal*

  Revitalizare forum

  Imi zici asta ca si cum revitalizarea ar insemna sa ma imbolnavesc de optimism. nu stiu, ma mai gandesc.
 14. adal*

  Revitalizare forum

  stiu, am inteles ca ai dat un exemplu de cum mi se poate raspunde intr-un mod civilzat, care sa ma faca sa ma simt ca si cum as trai cu o mie de ani in urma.
 15. Stu'

  Revitalizare forum

  Adal, 2 zile la munte cu mine și garantat te-ai revitaliza. Așa că nu ești atât de imun pe cat te dai :)
 16. LuciaD

  Dedicatii muzicale - part 2!

  Pentru toti roportalienii:
 17. adal*

  Revitalizare forum

  Stu, esti de un optimism contagios, dar poate am eu un sistem imunitar foarte puternic. Eu nu pot fi la fel ca tine. Eu cred ca nu mai sunt sanse, divizarea oamenilor este ireversibila. Orice individ a prins gustul unicitatii, si totul merge catre haos. Probabil ca asta va fi ultimul, din suita nesfarsita de situatii de haos cu care s-a confruntat umanitatea, sau poate exagerez si nu este dacat inceputul sfarsitului.
 18. Vriies

  Revitalizare forum

  Stai liniștit, doar am glumit. Să nu spui că nu ți-a plăcut! Eu am tot discutat pe forum, de-a lungul timpului, despre „suflet” și „spirit”...
 19. Stu'

  Revitalizare forum

  Vri a glumit. Conform trendului. But, get again..scorpiile sunt cel puțin interesant de îmblânzit :)
 20. adal*

  Revitalizare forum

  Am incercat. Nu ma asteptam la altceva. Ai reactionat normal, conform trendului.
 21. Vriies

  Revitalizare forum

  Very patetic! Sufletul, el însuși, tresare! A se observa și cele două lacrimi, care pornesc instantaneu, au două trasee simetrice și se împletesc în barbă...
 22. Stu'

  Revitalizare forum

  Știi cum e, nu trebuie să creadă. Doar să aibă nevoie . Și tot mai mulți au nevoie să interacționeze cu umanitatea .
 23. Azi
 24. adal*

  Revitalizare forum

  Nu pot sa-ti raspund. Simt doar ca ropo are sufletul lui, dar cine mai crede acum in suflet? tu?, eu? Am ramas atat de putini cei care mai cred ca undeva , adanc in noi este ceva ce cu multa vreme in urma se numea suflet. De o vreme incoace, cuvantul acesta, suflet, a devenit un motiv de vrajba.
 25. Stu'

  Revitalizare forum

  Hei, Adal. Ce e mișto, e că oamenii care au rămas fideli acestui forum, au reușit să participe în timp la sufletul lui. Știu că pare de film, sa spui că dai suflet uni forum, cineva o numea comunitare. Mie îmi place să îi spun suflet, pentru că atunci îmi găsesc și eu loc aici, liber, fara sa simt că fur locul altcuiva. Sufletul e singura chestie sexi, mintea s promotorul lui. Trebuie doar sa dedicați mai mult timp și energie acestui forum, să îl luați ca pe o cauza - și se va revitaliza firesc. Trust me, I'm an engineer :) ( am ce am cu replica asta de câteva săptămâni :))
 26. Vriies

  Revitalizare forum

  Mda, postări frecvente de genul: „Vailica se simte azi foarte fericită și împlinită alături de Jenel!” - cu poze în care se pupă cu foc și mănâncă fericiți o friptură cu cartofi prăjiți. După o lună aflăm că Vasilica se simte împlinită la Băile Felix, alături de Gicu, iar Jenel e foarte fericit cu Gina, la Sovata!
 1. Încarcă mai multă activitate
×