cei care nu mai sunt ce erau odata despre importanta faptelor
Scris 26 March 2011 - 09:37 AM
Priviti cu seriozitate faptele sau asteptati anii sa decida pentru voi?
Si mai am o curiozitate. Care este liantul vietii voastre, ca sa nu cadeti in uitare de azi pe maine? Ce va sustine zi de zi? Aveti o persoana care va aminteste zi de zi cat de mult sunteti pretuit pentru ca va iubeste asa cum sunteti? Aveti un vis care da sens realitatii? Aveti o pasiune pentru care merita sa traiesti? Cu ce va identificati pentru a ramane vii si a va recunoaste peste timp? Cat de des va ganditi ca traiti pentru ceva iar acel ceva va imprima felul de a fi? Ce este insemnat pentru voi si nu ati renunta la el pentru nimic in lume? Acest liant care va face sa evoluati fara ruperi de sine, ce este pentru fiecare? Va mai ganditi la voi, ca fiinte unice nelegate de nimic, capabile sa se inteleaga prin relatiile pe care le aveti?
Scris 26 March 2011 - 08:16 PM
Pentru mine importante sunt:
1. fidelitatea fata de propria-mi persoana;
2. dragostea celor care ma accepta ca om, dincolo de defectele si actiunile mele.
Scris 26 March 2011 - 08:46 PM
Intotdeauna ma uit la faptele cuiva ca sa il cunosc. Restul este ceea ce nu stiu.
Scris 26 March 2011 - 09:13 PM
De foarte multe ori ceea ce pare a fi o schimbare de personalitate nu este decat o evolutie a personalitatii datorata depasirii anumitor praguri emotionale mai ales ca urmare a satisfacerii anumitor nevoi . Un bun exemplu este prima iubire care are o rezonanta afectiva care nu se mai regaseste in aceeasi proportie atunci cand se mai intampla un al eveniment similar .
Liantul vietii mele este ca traiesc din munca mea si asta imi da putere sa merg mai departe si sa trec peste orice, plus ca sunt constient ca as putea sa o iau oricand de la capat, chiar daca as avea 90 de ani .
Scris 26 March 2011 - 09:24 PM
Scris 19 January 2012 - 04:02 PM
Scris 19 January 2012 - 07:41 PM
Rodica`, la 19 January 2012 - 05:35 PM, a spus:
2.nu
frumos ai scris, Athmy.
mersi, citesc si eu si ma mir
Abc2009ro, la 19 January 2012 - 06:33 PM, a spus:
da, asa m-am referit
dar acum ma gandesc la cea pozitiva
romania inedit, la 19 January 2012 - 04:02 PM, a spus:
da. conteaza enorm de mult la ce ne raportam
Scris 19 January 2012 - 07:57 PM
Athmy, la 26 March 2011 - 09:37 AM, a spus:
Mi s-a intamplat dar nu numesc asta o rupere de personalitate ci mai degraba o evolutie a ei. Din multe puncte de vedere nu mai sunt ceea ce am fost acum 5 ani, acum 10 ani, acum 20 de ani, dar din alte puncte de vedere sunt. Personalitatea nu s-a fracturat ci a evoluat. Sunt diferita fata de cum eram dar nu complet. Baza, fundatia personalitatii unui om ramane intacta.
Citeaza
Aveti o persoana care va aminteste zi de zi cat de mult sunteti pretuit pentru ca va iubeste asa cum sunteti?
Aveti un vis care da sens realitatii?
Aveti o pasiune pentru care merita sa traiesti?
Cu ce va identificati pentru a ramane vii si a va recunoaste peste timp?
Cat de des va ganditi ca traiti pentru ceva iar acel ceva va imprima felul de a fi?
Ce este insemnat pentru voi si nu ati renunta la el pentru nimic in lume?
Acest liant care va face sa evoluati fara ruperi de sine, ce este pentru fiecare?
Va mai ganditi la voi, ca fiinte unice nelegate de nimic, capabile sa se inteleaga prin relatiile pe care le aveti?
1. Da. Mai multe, inclusiv eu insumi.
2. Am, dar nu e nevoie de vreun vis pentru ca realitatea mea sa aiba sens.
3. Am si pasiuni, dar din nou, nu ele imi dau rost vietii. Viata merita traita pentru simplul fapt ca inca o am. Cel putin din punctul meu de vedere.
4. Cu faptul ca traiesc si ca ma cunosc pe mine insumi.
5. Niciodata.
6. Insasi viata.
7. Cunoasterea, acceptarea si iubirea de sine.
8. Constientizez faptul ca fiecare dintre noi este o fiinta unica in felul ei, inclusiv eu dar nu ma inteleg prin relatiile pe care le am ci prin introspectiva.
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 19 January 2012 - 08:14 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
topic combinat |
anaraluca | 921 | 44.622 |
|
ce este singuratatea? | epilog | 19 | 5.483 |
|
Chestionar:
Teme combinate |
Lynda2006 | 360 | 55.684 |
|
am nevoie de sfaturi
problema de cuplu |
Guest_Guest_Codrin_*_* | 9 | 1.139 |
|
Ce e de facut atunci cand cineva apropiat are probleme cu alcoolul? | Mriya | 19 | 3.288 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS