Arcangelo 1797 Raportează post Postat Decembrie 27, 2008 Sunt vegetarian,de mai multi ani...si da,tine de foame. :lazy: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
LYDYA.... 8 Raportează post Postat Decembrie 27, 2008 Am facut de curand,o ,,garnitura'' de cartofi(eu am mancat-o asa,goala)din cartofi fierti,cu mult unt,patrunjel,si masline feliate.A fost foarte buna. :doh: si tine 'garnitura' asta de foame? :lazy: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
LYDYA.... 8 Raportează post Postat Decembrie 27, 2008 eu sincer nu ma omor de cartofi.......deci nu pot fi de acord cu tine :lazy: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Isis_27 6 Raportează post Postat Decembrie 27, 2008 Am facut de curand,o ,,garnitura'' de cartofi(eu am mancat-o asa,goala)din cartofi fierti,cu mult unt,patrunjel,si masline feliate.A fost foarte buna. :doh: :lazy: masline negre sau verzi? Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Arcangelo 1797 Raportează post Postat Decembrie 27, 2008 Negre. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Isis_27 6 Raportează post Postat Decembrie 27, 2008 Negre. ma gandeam eu...cu verzi nu am incercat niciodata Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
copil-in-anonimat 0 Raportează post Postat Ianuarie 2, 2009 ador cartofii copti pe gratar [pe care uneori ii mananc cu coaja la cat de foame imi e] sau natur cu patrunjeeeel :lol: Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
copil-in-anonimat 0 Raportează post Postat Ianuarie 2, 2009 (editat) si bineinteles cu muuulta sare [stiu ca nu e sanatos da' mie asa-mi place] Editat Ianuarie 2, 2009 de copil-in-anonimat Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
J0' 2 Raportează post Postat Ianuarie 10, 2009 la cata mancare stiam io sa fac era multumit sa mance un ou care nu a ars , sau cartofi bine fierti :) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
The Unknown 15046 Raportează post Postat Aprilie 19, 2013 Friday, 19 April 2013 Musaca din carne de porc Se spală carnea, se curăţă. Legumele şi zarzavaturile se spală şi se lasă să se scurgă. Se trec prin maşina de tocat. Se amestecă bine cu sosul de roşii, sarea şi mirodeniile. Separat, se curăţă şi se spală cartofii, apoi se fierb. După aceea, se pasează cu lapte şi unt şi se amestecă bine, pentru a se obţine un piure pufos. Se unge fundul şi pereţii unui vas termorezistent cu ulei şi se pune un strat de piure, peste care se toarnă un strat din compoziţia cu carne. Se alternează straturile, ultimul strat fiind din piure. Se cuprinde compoziţia cu apă. Ultimul strat se unge cu cele două ouă bătute bine. Vasul se dă la cuptor, la foc potrivit, p Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri