Jump to content
Forum Roportal
Sign in to follow this  
Aikaterine

Credeti in clarvazatori?

Recommended Posts

V-ati uitat la emisiunea din seara asta a lui Dan Diaconescu pe OTV ? A avut ca invitat pe clarvazatorul Ion Istrate,cel care a prevazut cutremurul din '77 si pe ultimul care a fost in octombrie(parca,nu?) si pe cel din Asia de care precis ati auzit. El a sunat la OTV cu doua ore inainte de producerea cutremurului din Asia. Tot Ion Istrate a prezis ca va iesii Basescu presedinte si ca PSD-ul va cadea in opozitie. In seara aceasta el a prezis ca va fii un cutremur mare (de 7.6 grade) intr-o sambata spre duminica,deci noaptea,intre orele 2-5,cel mai probabil 3 si ca multe zone vor fi afectate-Calea Victoriei in mare parte,intersectia Pantelimon cu Iancului si altele. El mai spune ca temperatra ar fi intre 0-12C' ,iar cerul luminat. Sa fie oare adevarat? credeti in clarvazatori?

Share this post


Link to post
Share on other sites
In seara aceasta el a prezis ca va fii un cutremur mare (de 7.6 grade) intr-o sambata spre duminica,deci noaptea,intre orele 2-5,cel mai probabil

 

Si cand a zis ca va fi acest cutremur?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ha! pai ar fi bine sa stim cand este exact,in ce data adica;(desi unii prefera sa nu stie!)

Dar nu credeti ca ar fi un haos general? Chiar si cei care nu prea cred in previziuni dintr-astea sa-ar speria si toata lumea ar vrea sa iasa din Bucuresti probabil ca sa nu-i cada nimic in cap :)

Oricum, macar Ion Istrate sustine ca va fi intr-o sambata spre duminica si mai specifica si niste ore,dar numai de-zeu stie...eu v-am intrebat daca voi credeti in previziunile pe care le fac anumite persoane...

Si chiar daca ar fi sa afle vreo televiziune cu 2-3 ore inainte de producerea cutremurului,cum e OTV,de ex., nu ar face public nimic pentru ca sa-ar creea panica...sau eu cel putin asa cred.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce zone din capitala a mai precizat de-nul Ion Istrate?Stiti cumva daca emisiunea se da in reluare?Sunt extrem de speriata, si confuza.. Doar anumite zone vor fi afectate?Doar Bucurestiul?

Doamne ajuta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Clarvazatorii sunt ,de cele mai multe ori, niste impostori. Mai ales faza cu acel ultim cutremur! Sunt intr-adevar persoane care isi pot da seama de venirea unor momente mai mult sau mai putin placute, dar asta nu inseamna ca au puteri supranaturale, ci pur si simplu ca au ajuns la un stadiu mai avansat de explorare a psihicului sau ca au mai multe cunostinte generale (cum ar fi cele despre cutremure in cazul dat). Eu nu cred in clarvazatori si sunt de parere ca exista o explicatie pentru orice...chiar si pentru acesti clarvazatori. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna Liliana,

Bine Ai Venit pe Roportal!

Eu n-am vrut sa te sperii,acesta e doar un subiect de discutie. Am vrut sa vad ce parere au oamenii despre clarvazatori.Dupa cum vezi,parerele sunt impartite si e normal sa fie asa.

Emisiunile lui Dan Diaconescu incep la orele 21:00 de obicei si se termina la ora 1am,dar postul OTV este singurul post Tv care-si schimba programul in functie de emisiune--daca timpul acordat nu a ajuns,emisiunea se prelungeste.La ultimul cutremur din octombrie,Dan Diaconescu era in direct cu un invitat si am vazut cutremurul ...la televizor.El a prelungit emisiunea pana la ora 6 dimineata,invitand in acea noapte mai multe persoane pentru a dicuta despre cutremur.

Emisiunea care incepe zilnic la orele 21 este difuzata in reluare la ora 10:45am in ziua urmatoare,dar,din cauza decalajelor care pot aparea,ca sa fii sigura ca n-o pierzi, e bine sa fi cu ochii pe televizor.

Cat despre zonele care ar fi afectate,iti dai seama ca de-nul Ion Istrate n-a vrut sa faca prea multe precizari pentru ca lumea sa nu intre in panica.Pana la urma tot se va intampla.Noi n-avem cum sa-la oprim. Si,crede-ma, si mie mi-e cam frica;as mintii daca as spune altfel. Din cate am inteles eu,Bucurestiul nu va fi singurul afectat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salutari tuturor

Fie ca acest nou an sa va aduca tot ceea ce Dumnezeu crede ca aveti nevoie.

Cutremure au fost si vor fi oricum. Intrebarea care se pune este daca eu mor din cauza unui cutremur ce se va intampla cu mine. Daca ar fi sa muriti acum unde v-ati duce? In Rai sau in Iad?

Alegerea uneia dintre variante Dumneavoastra o faceti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aseara,3.01.2005 a fost invitat Lorin Fortuna,care prevesteste si el, luna aceasta,un cutremur,suntem pedepsiti pentru. ca ne-am ucis conducatorii in noaptea de Craciun.Facea apel ca populatie sa se roage ca de-zeu sa ierte ROMANIA.Fortuna sustine ca pedeapsa divina este la 16,10 si 5 ani.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×