Ampera 10661 Raportează post Postat August 23, 2008 si "noi" m Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Ampera 10661 Raportează post Postat August 23, 2008 well hun..eu vb de mancarica adevarata, nu de fake-uri specifice burlacilor Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
fast_motion 412 Raportează post Postat August 26, 2008 1st...am realizat ca mancarea de aici e extrem de sanatoasa. atata vreme cat nu fol grasimi, fierb, baga la cuptor , etc...e sanatoasa. dar n-are gust ca in Ro. De placut nu-mi place, gatesc in stilul meu...international..azi ard o pasta, maine melci cu usturoi si unt, apoi couscous, bag si-o tocanita si tot asa. al meu traind in romania ceva ani buni, e deja obisnuit cu bucataria romaneasca si el e cel ce face sarmale si mititei..mai greseste el cand baga scortisoara la mici, in loc de bicarbonat ( incurca la tradus ingredientele). Astia de aici sunt lesinati dupa mancarea romaneasca, dar ce nu imi place mie la ei e chestia asta: au programneica: lunea.supa, martea peste, miercuri pui, joi salate, vineri..pana mea....si sapt de sapt urmeaza programu' ala...mi se pare..hm..AIUREA. Cat despre faza cu soacra..pe langa faptul ca-i trecuta cu socru in lumea celor drepti, barbata-miu si surorile lui au spus ca mama lor n-a fost o bucatareasa buna niciodata. bila alba pt mine. nu mai am timp acu..ca ma ia somnu..iti povestesc io gagica-mea :) cum m-a pacalit barbata-miu sa halesc piure facut din cartofi cu coaja cu tot: ''hun..e tipic norvegian', trebuie sa incerci'... mai, sunt si o gramada de semi-preparate. adica toate sosurile care le fac ei sunt de la plic :doh: pe urma au niste feluri de mancare de-a dreptul gretoase... cum e kumpe sau lumpe aia... numai mirosul ma scoate din casa. iar brown sauce ala traditional cu care acopera friptura si cartofii e de-a dreptul scabros deci viva mancarea romaneasca Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
crocobaur 20 Raportează post Postat August 26, 2008 well hun..eu vb de mancarica adevarata, nu de fake-uri specifice burlacilor hey, ia fa bine si nu te lega de piureul nostru, ca a iesit pe piata ca fiind cel mai bun :doh: No, io am tot incercat sa fac pireu de cartofi, da' am reusit sa fac doar niste .......lipici :) De atunci m-am lasat pagubasa. Ala cules de pe rafturi e cel mai bun Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Darianna 73 Raportează post Postat August 26, 2008 hey, ia fa bine si nu te lega de piureul nostru, ca a iesit pe piata ca fiind cel mai bun :doh: No, io am tot incercat sa fac pireu de cartofi, da' am reusit sa fac doar niste .......lipici :) De atunci m-am lasat pagubasa. Ala cules de pe rafturi e cel mai bun Pai lipici iese din ala de pe rafturi. Cel putin la romanica. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
crocobaur 20 Raportează post Postat August 26, 2008 lipici de ce, ma, lipici?? nu ma intreba de ce Cred ca asta e singurul pireu pe care stiu sa-l fac. Lipici . Asa ca nu fac. Chiar voiam sa cer reteta pe forum, da' am zis ca ma fac de ras :doh: Pai lipici iese din ala de pe rafturi. Cel putin la romanica. La noi iese un pireu pufos si fain. sau fac eu comparatie intre ala de pe raft si lipiciul meu si cred ca ala e pe raft e mai fain? :) habar n-am! Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Amarena 13833 Raportează post Postat August 26, 2008 lipici :) de ce, ma, lipici?? 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Amarena 13833 Raportează post Postat August 26, 2008 pai iese lipici cand il bagi la blender, cel putin, cand mi-era lene, asa faceam. 1 Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Darianna 73 Raportează post Postat August 26, 2008 Depinde si de cartofi. Am observat asta ultima data cand am facut. Am fiert pentru piure, cartofi pentru prajit. Am zis ca ce naiba, care poate fi diferenta dintre cartofi si cartofi? Da' este. A iesit un piure sticloooos. Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri
Anca/Maria 85 Raportează post Postat August 26, 2008 cureti cartofii, ii tai cuburi, ii pui sa fiarba. Cand au fiert, ii scurgi, ii omori cu ceva pana se face pasta, apoi pui lapte si unt, cate putin, si "freci" . Pui lapte pana se face cat de pufos vrei tu. Sare dupa gust. Eu il prefer pe cel din cartofi, nu cel de pe rafturi. later edit: da' nu pot nega ca cel de pe rafturi nu e al naibii de gustos... insa eu sunt mai obsedata cu mancarea "sanatoasa", mai ales cand am vazut pe cutie ca numa' 28% sare in cutia cu pricina :) Partajează acest post Link spre post Distribuie pe alte site-uri