Hotel Piatra Soimului

Hotel Piatra Soimului

Detalii

Adresa
Sinaia, Strada Garbovei, nr. 10
Telefon
0244310302, 0732127737
Categorie
Hoteluri
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1748

Voteaza & Distribuie

Descriere

Hotel Piatra Soimului din Sinaia

Primul și deocamdată singurul hotel de pe Valea Prahovei certificat cu eticheta ecologică Floarea Europeană, Hotelul Piatra Șoimului este prietenul care vă sare în ajutor atunci când vreți un loc tihnit unde să vă retrageți cu familia, prietenii sau colegii de birou.
Camerele primitoare, paturile prielnice pentru un somn tihnit, mesele gustoase și sănătoase, curățenia strălucitoare, personalul ospitalier sunt doar câteva dintre elementele cheie ale Hotelului Piatra Șoimului. Din apartamentele noastre se poate vedea cea mai spectaculoasă priveliște a munților Bucegi – de la Cota 1400 până dincolo de Crucea de pe vârful Caraiman.
Pentru că drumul nostru este strâns legat de armonia cu natura, am ales să practicăm un altfel de turism, mai responsabil, care să aducă un plus și comunității pe termen lung. Astfel am devenit primul hotel de pe Valea Prahovei care este certificat ecologic cu Floarea Europeană. Am primit această distincție pentru reducerea consumului de apă și energie, colectarea selectivă a deșeurilor și participarea voluntară la acțiuni de ecologizare.
Vă invităm să ne vizitați oricând aveți timp. Suntem aici pentru ca dumneavoastră să aveți parte de clipele mult-visate. Momentele frumoase petrecute alături de cei dragi sunt singura preocupare pe care trebuie să o aveți la Piatra Șoimului.

Orar

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00