Colors of Asia, cea de-a saptea editie a Asia Fest

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriBucuresti, mancare
Ultima actualizareMiercuri 23 octombrie 2019
Vizualizari700

Voteaza & Distribuie

Descriere

Colors of Asia, cea de-a saptea editie a Asia Fest, va avea loc intre 22 – 24 noiembrie, la Romexpo

Asia Fest, primul festival care promoveaza raspandirea traditiilor si obiceiurilor orientale, revine in luna noiembrie cu a saptea editie, a carei tematica este Colors of Asia. Festivalul propune o calatorie pana in cele mai indepartate colturi ale marelui continent astfel incat iubitorii de cultura, atat traditionala, cat si contemporana, sa poata experimenta indepartata Asie si aduce publicului bucurestean 3 zile de spectacole, bucatarie traditionala asiatica, ateliere, expozitii si multe surprize pentru toata familia.

Pe scena Asia Fest vor avea loc concerte ale artistilor romani si internationali, momente de muzica si dansuri atat traditionale, cat si contemporane, mult-asteptatele concursuri de Cosplay, Kendama si K-Pop, dar si bine-cunoscuta prezentare a costumelor traditionale asiatice.

La standurile din expozitia de servicii si produse pasionatii vor putea gasi condimente indiene, sosuri chinezesti, cosmetice, carti, decoratiuni si kimonouri din Japonia, cafea turceasca, kimchi coreean si anime-uri.

In zona de food se vor intalni preparate traditionale dar si experimente gastronomice exclusiviste, iar vizitatorii vor putea gusta la propriu India, Turcia, Siria, Libanul, Thailanda, China, Japonia si vor putea descoperi gastronomia asiatica dincolo de sushi, pachetelele de primavara si puiul shanghai, intr-o explozie de savori si arome.

Asia Fest este un dialog multicultural care celebreaza cultura Asiei, aducand in Bucuresti, deseori in premiera, atat traditiile cat si contemporanul din locuri pline de mister si inspiratie.

Programul in curand pe www.asiafest.eu si pe pagina de Facebook Asia Fest.

Parteneri media: Magic FM, Kanal D, Click, Click pentru femei, Catavencii, Hayat, Iqads, PRwave, Iqool, The Trends, acasa.ro, eva.ro, Bookblog, Catchy, Bucataras, Gustos, Goingout, Bucharest Guide, Pro Bucuresti, Fete de 10, inoras.ro, Feeder, Cotofana Urbana, Romania Pozitiva, bucuresteni.ro.