Sari la conținut
Forum Roportal
Quagmire

Nu inteleg...

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

- Teama? Teama ca probabilitatea e foarte mica de a mai intalni pe cineva "decent", dupa doua relatii de lunga durata esuate, in care mi-am pus toate sperantele? :)

 

Asta.  E greseala pe care o fac multi. Rau cu rau, dar mai rau fara rau. Sau.. ce ma fac daca dau peste altceva la fel? Nu mai sunt femei serioase.

Ba mai sunt, depinde si la ce te uiti tu. Machiajul, vopseaua, unghiile, tocurile, toalele, posetele etc... tre sa se tina cu ceva.  Daca dupa asa ceva te uiti, da, nu prea sunt, la varsta aia, sorry.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca iti zic ca ea are nevoie de un psiholog care sa o ajute sa se rupa de ai ei, o sa spui ca o jignesc. Eu ma ingrozesc cand citesc ceea ce scrii. Ea este inca un copil, nu e adult, ai ei nu o lasa sa se maturizeze, o controleaza si o vor controla mereu.

 

 

Eu i-am sugerat la un moment dat sa mergem la un psiholog/terapeut cand vorbeam despre lipsa intimitatii dintre noi. Mi-a spus ca ea nu are nicio problema, totul e in regula, n-are de ce sa mearga.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Serios, te asteptai sa spuna, da, iubitule, merg? E normal sa nu-si constientizeze/accepte problemele. Dar nu intimitatea e problema ei. Prin faptul ca-ti neaga sexul, poate te si penalizeaza ca nu vrei s-o faci nevasta.

Dar daca ar avea un libido sanatos si ai atrage-o, ar face sex cu tine mai des.

Pe de alta parte e adevarat ca pana la 30 de ani femeile nu prea stiu de-astea cu sexul. Hai sa zic unele, na. Dar ea e una din ele, mai ales ca e nedezvoltata emotional. Inca nu si-a descoperit sexualitatea.

Editat de Amarena
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Quagmire, abuz este un cuvint puternic si multi se tem de el, insa se vede de la o posta ca tu esti intr-o relatie abuziva. Parintii ei o abuzeaza pe prietena ta, iar ea te abuzeaza pe tine.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Dincolo de iubire si de stat cu chirie... ce ii mai poti oferi?

 

Nimic. Sunt un om simplu, nu provin dintr-o familie cu bani.

 

Pot sa ma ofer doar pe mine si atat. Dar trebuie sa ofer ceva anume? Trebuie sa o "cumpar" cu ceva?

 

Unii oameni pot sa traiasca cu chirie toata viata si cu banii economisiti sa mearga sa viziteze toata lumea si sa fie fericiti. Altii pot sa-si cumpere un apartament cu 3 camere si sa stea toata viata sa plateasca rate si sa fie fericiti.

Fiecare cuplu poate sa fie fericit in felul lui, nu trebuie ca fiecare sa vina cu un "bagaj" material pe care sa-l ofere celuilalt. Amandoi pot construi chestii impreuna, cu multa munca.

 

Stiu ca societatea noastra romaneasca inca este dominata de materialism, "Ia-l, mama, pe ala ca are bani si casa!", dar nu trebuie intotdeauna sa fie asa. 

  • Upvote 3

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Comentariile voastre sunt foarte interesante si ma ajuta intr-un fel.

 

In niciun caz nu le-as putea spune parintilor prin ce trec pentru ca ar suferi si s-ar consuma foarte mult pentru mine. Cat despre "prieteni", probabil ca i-ar durea in fund sau ar rade de mine. Iata ca sunt bune si forumurile pentru ceva.  :)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu cum se face, ca astia bunii nu se gasesc niciodata unii pe altii, toti intra in relatii numai cu de-astia care-i transforma din carpa-n spalator.

Adica stiu de ce, da' tot naspa e. Pana nu ne-o luam bine, nu ne trezim.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×